Vol1!

Chapter 1; Maffia prinsessan!

En skönhet fenix och elf/älva vid namn; Scarlett Odaelda har anländer till Italien i på viktig uppdrag om Maffias hemligt av makt och krafter ( hitta sin sann kärlek)! Mitt i staden Dazai (Idea) styr tre av maffia ledarna Antonio BlåRose, Tomoe StarDarlings och Vlad Reimar som slåss mot varandra att härska över Idea, när Antonio blir nästan skjuten men en mystik Scarlett kom som en blixt från en klar himlen!

Chapter 2; Kärlek mellan vampyr och människan!

Det har gått tre dagar sedan Scarlett börjar bor hos BlueRose mafia, Antonio som är chef för BlueRose och är totalt blixtförälskad i henne efter räddar hans liv. På nästan kvällen firar familjen BlueRose att Antonio har hittat en ny fästmö Scarlett i förlovnings festen men en Scarlett kommer från älvorna och alvernas rike som säg att man tar sliten ur en från deras vingar och ägnar men om inte då mosar så kan dö av smärta eftersom dom behandling so slavarna, Antonio ser till att dom befriar från onda människors grymhet.

Chapter 3; Märket och den äkta  familjens blodlinje !

Maffia famlijen Reimar letar efter Scarlett, den nyckel jungfrun som ska aktiva hennes märket att få slut fred och förgöra en gång för alla, men ökända mördare är samlare information om maffias affär och Scarlett! Impey och Antonio sak möte dom andra maffia familjen om Idea undertiden Scarlett följer efter dom men ändå råkar störta på vad hon ska göra när Reimar dök upp?

 

 

Chapter 4; Antonios mörkaste hemlighet!

Chapter 5; Hjärta mot pistol!