Det handlar om;

Yuya Tenjo är en överviktig, kort och ödmjuk gymnasieelev som blir mobbad i skolan och plågas av sin familj, förutom hans farfar som är den enda personen som bryr sig om honom. När hans farfar dör och lämnar Yuya som ensam arvtagare av hans hus, utvisar hans föräldrar honom från hemmet och tvingar honom att bo där ensam, men inne i huset upptäcker Yuya en portal till en annan värld, där han får kraften att förändra sin liv för evigt.

Mina kommenterat;

Den stackare Yuya som oälskad av både på skolan och hans familjen, skoltjejerna är så taskigt mot honom för att han ser så fult utseende och måste de allt skönheten bryt sig om bara insidan som räknas. När dom ser Yuyas utseende före och efter på bilden att dom skulle acceptera vara sig själv men han har lät sig av Yuyas farfars godhet att rodda inte inte för hårt och ta din tid av skoj och fick magiska fuskfärdighet till snygg utseende!

Igår var häftigt tv serie om att rädda Kaori på hans skolan från att mobbare av Yuyas gamla skolan, slåss emot dom och blixtsnabb manöver. Rädda hans svartsjuka syskonen från att nästan bli stypta av den chefen (mobbare ledare) i varje måndag att kolla 5 eller några gången, i annan värld träffa prinsessan Lexia honom igen och ville ta med Yuya tilll sin riket i nästan månad men Lexias styrbror vill mörda henne på av hans ansikte är fullt ärret!

Föregår på avsnitt 5 att Yuya stöttar på en sån sötnos feni svart valp i andra sida av annan världen och hans husse, i verkligt världen visste jag arr han hade ingen mobilen så kan deras vänner i nummer men en sak undra jag om romantik förhållen mellan Yuya och Kaori, kan dom vara par eller och nu måste jag vänta se om de är sant…!

Vilket räddning hjälte är Yuuya som räddar sina klasskompisar av elden på varuhuset, vem är den mystiska Sage som har död i grottan och ger kraften till honom som ersättningen men han ser Kaoris pappa som kramar henne eftersom fick inte kärlek från Yuuyas familjen men hoppas att Yuuya hitta av kärlek!

Coolt att Yuuya att använda hans förmågor och krafter, för bli bättre  och den tjej Luna som mystiken typ som badar tillsammans väldigt manliga men en fråga om allting är över om vad kommer att hända mellan Yuyya och Kaori , dom andra i slutet!?