Del 1

Den natten låg jag och sov, hamnar i otomes värld med full av karaktärerna som jag kände bekanta eller nya folket som inte har sett förut!

Jag är mig själv som karaktär ( de betyder att jag skissa i min reincarnation av min dröm igår ), vaknade jag på landet med vackra mitt nya utseende av lavendel färg både håret, ögonen och finare äventyrs kläder.

Jag inser att jag är vampyr som en man från mittt tidigare som kvinnan från den riktiga värld av mitt två av olika lopp men en mysterium race mellan som kallas ” vessel ”. Fick lyft av en snäll gamla man och de var ganska långt kvar tills nu har jag sett stad full av vampyr och människor. Vakter vid porten som kolla nya folket på besök eller flytta in…!

När jag kom fram till huset som kallas för äventyr vokal tror jag, fast jag är för nervös att visa upp min skönhet så täcker över min huvan tills dess, den mänskliga kvinnan som arbetar i byrån som lägger information eller sånt så ger mig papper om information id som nya folket kom till denna stad. Mitt namn, race, magiska kraft, förmågan, ålder, vilket krafter nivåer av rank som bokstäver, mitt yrke till och med vilken stad kommer man ifrån för att veta vilken typ man är…

Skriver jag ner nästa allting på papper och ger till vokal kvinnan, fick jag en äventyrs id kort och fick okänd rank som jag är inte förvånad i denna otome game värld är blanda av transylana och japanskas gamla perioden med 15 olika tror jag. Hursomhelst jag fick lite pengar av äventyret byrån så kan jag gå till dungen för att sälja saker och affärer att köpa kläder, mat, dricka, saker, vapen och lite magiska transport lådan som jag kan kalla fram som behövs!

Så mitt nya liv som vampyr i reincarnated i otomes värld och min nya namn är Blaze Von Blade, som ska hitta lycka och kärlek av rättvisas namnet. Jag har hittat ett värdshuset tills vidare och de har gått en dag sen jag hamnade i värld men jag märker att autism är borta nu, jag är glad att är inte ha länge och kände mig som normalt person för första gången på länge.

Nu ska jag hitta en snygg kvinnan eller man som mitt själsfränder och skaffat vänner till party grupp som jag kallar ”  Moonlights

hadow  ”! Mitt yrke som en informatör som arbetar med olika organisationer med mina mörka hemlighet, hursomhelst gick jag gick till värdshuset med full av efterlyst på tavlan (monster, växter,  hemska saker ) för att tjäna pengar.

Precis innan jag ta ner bild affisch, skulle gå på upptagen och stötta på otrevlig party mänskligt gruppen ledare Skipper ”Charming ”  vill ha mig med dom, men jag tackar nej till Charming eftersom jag vill ha en egen party gruppen och hitta sitt livs kärlek.

Skipper är rasande på mig, ta med min handled men då händer det att en okända stilig vampyr man vid namnet; Aksys med glödande ögonen så elaka gänget blir så rädda av honom och spring iväg…

fortsättning följer!