Vi behöver anime-profiler och karaktärsprofiler för att hjälpa oss växa. Har du kunskapen, passionen och lusten att skriva en?

Karaktärsprofil: Dark Rihodela med sig

Fält

USA info

Japansk info

Bild

namn

Dark Riho (NightWalker: Midnight Detective)

Lopp

Vampyr

Kön

Kvinna

Ålder

18 år gammal

Hår

Brun

Ögon

Kattöga gul

Status

Drömmanifestation

Röst

Dorothy Elias-Fahn

Maaya Sakamoto

Debut

The Twelfth Night: ”Eternal Darkness”

Anime

NightWalker: Midnight Detective

Mayonaka no Tantei Nightwalker

Den här informationen och bilden kom från Elwin Blaine Coldiron och redigerades av yours truly .

 

Karaktärsbeskrivning: Dark Riho

Det var tacksamt att denna version av den normalt milda Riho Yamazaki inte riktigt existerade. Denna version var en del av en hemsk mardröm som Shido hade lidit i avsnitt 12 ”Eternal Darkness”.

 

Drömmen var sålunda: Detektivbyrån Shido kallades till en kyrkogård på ett nightbreed-fall. Det visade sig att de inblandade nattraserna hade tagit kropparna av Rihos föräldrar i besittning, som själva dödades av en nattras. Shido hade förstört dem båda, trots protesterna från Riho . När de förstördes hade båda nattraserna talat Rihos namn.

 

Mörk RihoFörvirrad och arg över vad hon trodde var Shidos känslolösa ignorering av hennes förälders existens, hade Riho packat ihop och lämnat Shidos kontor/hem och lovade att aldrig återvända. Några av hennes vänner, särskilt Guni , oroade sig för hennes förmåga att överleva utan blod från Yayoi , men gjorde ingenting för att stoppa henne. För Shido var Rihos avgång bara en annan avgång han var tvungen att bevittna under sin långa existens .

 

Det var flera dagar efter att Riho hade lämnat som Yayoi kallade Shido till ett mord som hade inträffat. En medelålders man hittades tömd på blod, det enda beviset: bitmärken på hans hals. Det var inte allt; Yayoi uppgav sedan att vittnen såg offret prata med en tjej som matchade Rihos beskrivning. Flera nätter efteråt hade Shido och Guni träffat Riho . Hon förändrades, hennes humör och uppförande matchade nu Kains : grym, amoralisk och rovdjur. Hon erkände sedan glatt att hon dödat mannen och lovade att fortsätta jaga och döda efter blod.

 

Mörk RihoNästa natt hade Shido , Yayoi och Guni stoppat Riho från att döda en ung flicka. De följde henne in i ett förtöjt kryssningsfartyg, där Shido och Guni separerade från Yayoi . Strax efteråt hördes dock skottlossning, och Shido fann sin väg spärrad av en grind när Yayoi försökte resonera med Riho , men utan resultat. Den nu ondskefulla Riho använde sedan sina krafter för att binda Yayoi i ett blodrep och kastade henne sedan in i hamnen och dränkte Yayoi . Guniförsökte sedan vädja till henne, men hon slogs av blodbomber av Riho och krossades sedan till döds av Rihos händer. Efteråt bad en tårögd Shido att den Riho han en gång kände skulle få återvända till honom. Riho avvisade honom, istället anklagade han honom med ett blodsvärd. Shido försökte stoppa henne… men det slutade med att hon dödade henne.

 

Det var när Shido vaknade av att han doserade vid sitt skrivbord. Allt var som han mindes det: Yayoi , Guni … och tack och lov Riho , var fortfarande desamma. Fortfarande kallsvettig av drömmen undrade Shido vad drömmen var. Det var i det ögonblicket som orsaken till drömmen dök upp… det var Cain , som Shido trodde hade förstörts månader tidigare. Kain hade förklarat att han ville visa Shido hur han kände sig när han blev övergiven, i hopp om att Shido skulle återvända till honom.

 

Men Kains grymma trick hade en motsatt effekt. Shido såg nu på Riho med nya ögon och hade sedan dess tagit den unga flickan har sin älskare, vilket Riho inte kunde vara lyckligare för.