Namn; Blaze Blade (Blaze M).

Lopp;

(Tidigare som människa) (nuvarande som (vessel vampyr) guden/spöken)

Åldern;

17 (fysisk), Åtminstone 800 år (kronlogisk).

Hårfärg ;

Mörk lavdelnen

Ögonfärg;

Guld (normal), Röda (tranformler)

Hudfärg;

Blek brun.

Familjen;

Hua Cheng (far), Xie Lian (Mor)

Shex (make)

Längd;

174.

Kön;

Kvinnan (tidigare människan i den riktiga världen), Manlig (nuvarande fullfjädrat vampyr/guden/spöken) i otomate värld)

Utseende;

(Nuvarande som manlig) Han är väldigt vacker charmig man till och skilland att dyster i tidigare sutt liv, hans lång mörk-lavendel hår med gyllene guld ögon, när Blazes ögon blir blodröda är i fara. Blazes kläder var lite likan mellan Rumänien, kinesiska och Japan, har muskulösa välbryggt med vältränad kropp och har väldig vacker leende!

Personligen;

Blaze är stark, kärleksfullt som alltid ha med brinnande gnista av anime, manga, otomate spelet och har ett hjärta av rättvisa och kärlek som bryr sig för person har tuff sitt från barndoms minnet genom att kämpa, gå vidare för livet men minnen håller kvar av ett special sak! Han kan vara tsundere när gäller romantik av kärlek på en person men har ett hjärta av guld så bryr sig om! Blaze är alltid snäll och kärleksfullt, omtänksam person som hjälper folket om dom andra behöver hjälp och lyssnar på folkets problem, så längre han tror på reinkarnation, odödligt och magi av kärlek sitt hjärta då kommer att hända…!

Bakgrund;

Hon minns tidigare sitt jobbigt liv som Autism för att ha föddes med, så längre hon kan minnas drömde Blaze att reinkarnation nästa liv som en annan person i otomates spelet värld! Eftersom de tror på reinkarnation av äventyr och kärlek att vara fri från Autisms förbannade och hitta livs kärlek…Efter hennes önskan som Blaze hoppas på vaknade hon upp och hamnade i helt ny värld ”kallas för” otomate i sitt nya liv som manligt vampyr! Från jorden och en annan värld. Två personer med helt olika bakgrund och värderingar. Av någon anledning återuppstår hon som borde ha dött, men i annan vampyrs kropp. När de två är förvirrade över att deras minnen och personligheter smälter samman, bestämmer sig Blaze för att leva i denna nya värld. Tillsammans med hennes minnen väcker han en ”särskild kraft”, och det verkar som om Blazet använder den väl kan han leva ett bättre liv.

Krafter och förmågor;

Blaze har fått vampyren och guden och spökens märktig krafter, förmågor från olika anime, manga light novel och spela otome tv-spelet (Nightwalker the midnight detetive, noblesse, Heaven Official’s Blessing ) tidigare sitt liv som kvinnan!

 

Relationer;

Shex; En mystisk stiligt ung man som ser ut så 20 år av utseende, har alltid ögat på Blaze i åttahundra år senare när han är i någon annans mans kropp! Han gifter sig med Blaze och beskyddar från fiender för att mobbar honom, han kan bara lugn som är passion romantisk mot Blaze och avskyr att borta från Blaze för länge…!

Hua Cheng och Xie Lian;

Är Blazes manliga föräldrar som behärskar av himmelska och spökens rike, dom är kärleksfull åt Blaze och älskar honom väldigt mycket och gav krafter, förmågor till Blaze från sina föräldrars ärvde!

Folket från himmelska och spöket klan!