van01Abraham Van Helsing – Kommer inte att ljuga, Vans rutt är SAD och Scary och jävla GURO. Det är inget att göra med Van, men som om hur knivar i Armen Noir blev skruvade, är Van i princip den som ska knasas i det här spelet som gör mig så ledsen för att han förtjänar en lycka som slutar; ___; Van lär Cardia kamp taktik så att hon kan försvara sig i det fall hon fångas. Det här är till nytta för när hon bestämmer sig för att lämna alla, finner hon sig i händerna på JACK THE RIPPER !

Han var avsiktligt beordrad att fånga Cardia och få henne tillbaka levande till Finis så han planerar inte att hugga upp henne som han gör med sina prostituerade = _ =. Cardia har inte tid att vara med den här psykopaten så, när han lämnar henne, lyckas hon bryta sig fritt från var hon är knuten och försöker springa iväg. Tack vare de kampfärdigheter som hon lärde sig från Van sparkar hon honom i huvudet och går för det men vet inte vart hon ska gå, hon slutar springa i sitt ”reningsområde” aka där han dödar alla prostituerade. Han hörnar henne men innan han kan skära benen för att springa, kommer Van och slår hans hjärnor ut.

Van visar att Jack har ”Hidden Strength” som i grunden gav människor en del av vampyrens krafter på bekostnad av att de i grunden gjorde dem vansinniga. De flesta försökspersonerna hade gripits men Jack lyckades fly undan tack vare Tasogare. Cardia är som dude du borde ha tur, du lever fortfarande och han är som ”jag måste fördära den här världen” lol. ಠ_ಠ Han blir allt pissy när Van kallar honom en galen idiot men Van fortsätter att blåsa huvudets huvud. Van säger till Cardia att de som har den dolda styrkan ständigt har mentala PTSD-flashbackar av ett tidigare trauma och deras mentala mognad är barnets. Så hela tiden pratar Jack om hur han måste döda och Van fortsätter att skjuta honom tills han ligger på marken och gråter för sin mamma för att sluta slå honom. (゚ д ゚). .Wow jag förväntade mig inte detta.

Just då kör Jack till en vägg som har ordet ”Azoth” skrivet i blod. De hör en robot som säger att om de inte överlämnar Cardia, kommer de att fortsätta massmorden. Van inser omedelbart att det är Finis och att han ”återupplivat” en gång till. Under tiden går Van och Cardia in i Arester, som Cardia trodde var deras fiende, men visar sig att han faktiskt är vans allierad (eller så tror han!). Han säger att han måste låtsas vara på Finis sida för att komma in i Tasogare men hans mål är att ta ner dem (alla lögner). Han säger också att Finis faktiskt inte är död som Van hade gissat.

van02Ovanför detta säger Van att AZOTH är definitivt Finis för att han vet om Van tillbaka under vampyrkriget … och nu skickar han i princip slumpmässiga människor för att döda andra och lämna ”azoth” i blodiga bokstäver när de är färdiga (och det här är allt helt fel då dålig van hittar ut snart). De slutar behöva slåss mot Neuntöter som har fått gömd styrka och det enda hans huvud kan tänka på är hämnd på delas far, som inte ens Dela kan sluta. Efter att ha blivit dåligt skadad, blev Van vaken i sängen förvånad, var Cardia med honom hela tiden. Hon säger att hon är glad att han lever och han säger att han är glad att hon inte blev dödad heller. Cardia inser sedan vad han är och börjar bli kär i honom. (¯ ー ¯) ニ ヤ リ När Dela kommer in van säger i grunden att så länge han får hämnd på Finis,

kan Dela döda honom. Nästa dag kommer Van med Arester och säger att han kommer med honom för att hitta Finis. Cardia är som ingen bebe jag kommer med dig! Innan hon bekänner nästan att hon älskar honom och inte kommer bli glad utan honom, visar Leon sig för att berätta för dem att en massa dudes med dold styrka attackerade kungliga slottet och 1 var en självmordsbomber. Som vanligt lämnade de AZOTH-logotypen bakom sig med en anteckning som säger ”tid för spelet att börja”. Därefter dödade angriparna ”All hagl Finis-sama!” De delade upp i 2 grupper för att leta efter FInis och Cardia och Van köra in i Finis. Tyvärr kan de inte komma till honom för att hans zombievampire armé skyddar honom.

Dela säger att han ska ta hand om sina vampyrknoppar och berättar för Cardia att jaga Van ner så att han inte konsumeras av sin hämnd. Efter en annan körning med Finis, säger Van Cardia adjö och att det var ett misstag att få henne att vara inblandad i allt detta. Cardia vägrar att låta honom gå tills han slösar bönorna så att han berättar för henne vad som hände för 2 år sedan. Han var en spion i vampyrslottet men efter att ha varit där för en stund insåg han att de bara lever normalt och har ingen avsikt att skada någon. Van försökte sedan berätta för sin armékapten att det inte finns någon mening i det meningslösa kriget. Han kunde tyvärr inte övertyga dem så han planerade att bara sluta arméperioden … men sedan avskedade Finis Vans familj och hotade att om Van inte dödade vampyrerna, skulle han döda sin familj. Van kunde inte bära med sin bror och mamma blev dödad så att han med hänsynslös skull dödade hundratals oskyldiga vampyrer. (; ∀;)

van03Finis är en scumbag att han självklart inte höll löftet och dödade Vans familj ändå. Därför kan Van inte vila tills Finis är död och trots att Cardia försökte stoppa honom, är hon misslyckad. Hon ber Lupine och co för att hjälpa honom att få tillbaka så att de alla hamnar på att invadera Tasogare HQ. De tycker att Van och Cardia säger att hon kom dit för att se honom eftersom hon älskar honom. Under tiden Finis är som lol wtf du har inga känslor du docka du kan inte älska någon.

Han berättar sedan att Van ska skjuta honom allt han vill se om han kan ”döda honom” men även om Van skottar honom som 10 gånger hamnar han oskadd. Eller snarare, det beror på att han ständigt har en ersättningsklone för att ta plats! Kagebunshin no Finis! Men här kommer den massiva tomten vridning: Arester avslöjar sig att vara Azot och vänder sedan Finis armé mot honom – eller snarare armén var Aresters till att börja med och de skjuter ner Finis. Arester berättar sedan för Van att hans hämnd är över, eftersom Finis inte längre kan återuppliva någonsin igen. Cardia & Van är som varför du gör det, och han pratar hur Människor är intressanta och han vill se dem skina i sina bästa ögonblick! ヽ (._ ゜) ノ Utöver detta meddelar han också att han satt upp Van för att hata på Finis, men den som kidnappade Vans familj och dödade dem var ingen annan än Arester! VAN щ (ಥ Д ಥ щ) !! Han var också den som skapade sin armé av dem med dold styrka för att vara hans stridsslavar. Han lämnar säger att han kommer att slåss Van en annan gång.

Följande dag kan han förlora en massa dolda styrkor, zombiefångare som är lösa i London och de går runt slumpmässigt att attackera människor. Van kör efter dem för att döda dem men Cardia är som FUCK NOT AGAIN och kör för att jaga honom. Lyckligtvis flyttade Impey en GPS på honom för att göra det enkelt för Cardia att spåra honom. XD Hon hittar äntligen honom och han fortsätter att berätta för henne att gå, men han är som ingen, jag älskar dig, och han är i grund och botten som jag inte vill att du dör, för att du är viktig för mig, du är ingen förståelse! Han tackar henne för att älska honom, knackar ut henne, tar henne tillbaka till San och går till Tower Bridge för att möta Arester. щ (ಥ Д ಥ щ) I stället tar Arester en zombifierad del till honom, men Van lyckas skära ut honom och följa Arester vidare.

van04Cardia vaknar och går där också bara för att alla ska få reda på att Van hade Arester lyfta honom som ett ”konstverk” för att vara den ”perfekta människan” med dold styrka. Ju mer eländig han gjorde van, desto bättre ökade han sin ”ilska och ledsen” vilket är det bästa sättet att ta fram den dolda styrkan. När det är klart, säger Arester lite olycka att Cardia är anledningen till att Van förlorade sin familj och att hon är hans mål för hämnd. Zombiefied Van kan bara se röd, och är nu efter Cardia.Damn GGE ヽ (`Д’#) ノ. Cardia berättar honom att STFU och griper GGE vid nacken med sina nakna händer som hotar att smälta huvudet av. Han är som det är coolt, jag har inget emot att dö för att jag var eländig och ronery efter att någon dödade min familj men nu fick jag min döda maskin Van-tan som är ännu mer eländig än jag! Cardia rasar och smälter på GGEs hals längre men killen är som yahoo Van-tan du är min efterträdare! Och då sitter den galna gubben själv och säger till Van att hans sista order är att döda Cardia.

Van går nötter och slår Cardia ner tills hon äntligen pekar på sin pistol själv och är som ser dude, om det gör dig lugn ner ner kan du skjuta mig. Van lyckas komma till hans sinnen, släppa sin pistol, låt Cardia gå och passera ut. När han stiger upp sticker han sig själv för att klara sig helt ut ur den dolda styrka zombie staten. Cardia gråter och skriker för honom att vakna och han är som whoaa sluta skrika jag lever, jag lever. Han tackar också henne för att jaga honom så långt och berättar för henne att han älskar henne. (* ’W` *) Bästa sluten: En månad senare är Van i regeringsstyrkorna men han vill inte att Cardia ser honom på jobbet för att han inte vill ha andra dudes hittin på hans heta älskling.

De hamnar på toppen av en byggnad under en dansfest som en överraskning från honom.Han hade Fran gör henne en speciell klänning och berättar för Cardia att han kommer att vara tålmodig för att göra SWEET LOVE till henne tills de får hennes gift ut. FATTIG GUY HAR INTE ATT FÅ EN KISS CG T___T. Normal Slut: Van dör och Dela besök Cardia i hennes rum varje dag för att försöka uppmana henne. Omake: Cardia erbjuder att göra Van frukost eftersom alla säger att hans matlagning är demoniskt gift. När hon går för att väcka honom nästa morgon finner hon honom naken i sängen och kommer ”komma närmare mig”. Cardia är alla som IM OK MED DETTA men visar sig att han verkligen bara fladdrade handen för sina glasögon. Cardia är besviken och han vet det så han säger att han kommer att rädda det för när de tar bort hennes gift: PP Också nakna Van Butt GET! XD Jag är så ledsen att Van aldrig fick en kyss CG på allvar, den stackars killen hade ett så svårt liv, vi kunde inte ha räknat ut någon väg att han kunde få någon åtgärd. FD snälla ?? ?