fran01Victor Frankenstein – Jag var så fascinerad av Fran’s moe att jag bara marathoned hans väg och nu minns jag knappt vad som hände lol. Tack gud för google docs! Fran är en alkemist som känner till många dolda hemligheter. Han experimenterar alltid med slumpmässiga saker och arbetar på ett sätt att bota Cardia av hennes gift.

När Cardia försöker lämna han berättar för henne, hittar han ett sätt att bota hennes gift och sedan går det lite. Cardia återvänder till Sans hus, men hennes kropp känns tung på grund av samspelet med den sten som Finis hade (för att slutföra processen för filosofens sten.) Flera dagar senare berättar Van att alla som Victoria ännu en gång slog böter på sina huvuden som terrorister eftersom tydligen Fran orsakade en annan explosion incident med Sigterium. Cardia får ett brev som berättar att hon träffar Fran på tornbroen. Visar sig att det var en fälla från den kuso GGE Arester och han fångar nästan henne … när Fran dyker upp, griper henne och hoppar av bron i vattnet för att fly. De går in i skogen där han nästan lämnar henne igen men Lupin och co. hitta dem och är som att inte gå någonstans kompis.

De kör sedan för att gömma sig i en lägenhet eftersom de är flyktingar nu och Fran förklarar att terrorismattacken som han anklagas för grundades av Tasogare. När Cardia berättar för honom att hon har fått Horologium-attacker nu och då blinkar han och säger att han behöver inspektera den. De inser att de inte har några verktyg på gömsten så tillsammans med Van, Fran och Cardia går tillbaka till San’s house för att kontrollera. Även om plötsligt är Cardia verkligen generad för att visa Fran hennes titties och att Fran reagerar också och de båda blushar som idioter tills Fran går tillbaka till läkarläge | 萌 | ·’∀` ·) ハ ァ ハ ァ 萌 え ぇ ぇ ↑ De försöker sedan smyga in i Buckingham Palace, men för att Impey’s crap uppfinning misslyckas, exploderar den, lockar uppmärksamhet och de fångas av Leon Hards armé. Lyckligtvis Carida knullar KICKAR NÅGON SERIOUS ASS MED MELTING LÅSEN, HÅLLER, SÄLJAR UPP ALLA PRISON GUARDS OCH FUCKING SAVING FRAN. FUCK YEA GUUURL. Så småningom kommer vakterna upp till dem men de gör det fortfarande till Victoria. Fran ber Victoria att samarbeta med honom för att stoppa terrorismen i London.Victoria är som Lol och kommer inte att stoppa det här eftersom jag är den som satt upp hela grejen! Ohohoho desuwa! Hon pratar hur det är England vs världen och tack vare Isaac kunde de bygga en stark armé (även de Tasogare dolda styrkszombierna). Hennes stora plan är att skicka Fran som spion till andra länder, orsaka terrorism och tvinga folk att underteckna fördrag med England, så England kan vara på topp bwahahah, du är galet, BBA щ (ºДºщ).

fran02Victoria säger att hon skulle ta bounty av huvudet om Fran går med på att fortsätta jobba på Sigteriet för henne … för uppenbara terroriständamål. Fran vägrar att han inte vill döda oskyldiga ppl med den. Just då ger Victoria Cardia en fickur med endast en nål på den och säger ”Det här är hur mycket tid du har till D-Day” aka hon är fullt medveten om att Cardias Horologium håller på att omvandlas till filosofens sten. Fran visste också det här, men för att han inte ville skrämma Cardia var han tyst om det. (” `;) När detta händer kommer Cardia att spy så mycket gift det kommer i grund och botten att döda alla i Londons radie.

Så nu har Fran 30 timmar att räkna ut hur man stoppar framstegen i Horologium eller London kommer att gå boom. Victoria säger att hon har ett sätt att ”innehålla” Cardia även efter att hon har avslutat sin omvandling, men Fran berättar att hon inte lyssnar och han gör sitt bästa för att stoppa det. Cardia berättar för Vicky att hon kommer att tro på Fran och vägrar sitt erbjudande. Fran och Cardia lyckas fly från drottningen, och precis i tiden kommer Impey på sin Ornithopter. Tillbaka till gömstret berättar Fran äntligen Cardia om sitt förflutna. Han säger att han fick massor av pengar för att experimentera för att arbeta för att skapa Philosopherens sten. Som en ung vetenskapsman hoppade han på möjligheten men kunde bara skapa det giftfyllda Sigteriumet. Just då blev han upptagen av Isaac för att arbeta med honom tillsammans utan att veta att han sedan användes för terrorismplanen av Victoria.

Han försökte stoppa det när han insåg vad som hände men det var för sent – och giftgas-terrorismen hände att döda många oskyldiga liv. Fran var förskräckt över vad som hände och bestämde sig för att springa bara för att ta reda på Sigterium användes sedan för att döda många vampyrer under vampyrkriget också. Han hörde sedan rykten om att Isaac arbetade på Horologium och när han träffade Cardia, ansåg han att hon måste ha varit Isaacs experimentämne. Det som gav bort det är Horologium kan inte skapas utan Sigterium och så är allt Cardias gift som Sigterium har, de döda ger bort.

Han säger då att allt är hans fel och det är inte att han ville rädda henne, det är att han är en feg som bara ville rensa sin egen skuld. Cardia ger honom en stor ol kram och säger att ja du gjorde lite dålig skit, men på grund av dig står jag här idag. (*’ω `*) Just då börjar Victoria sin terrorplan genom att kasta giftgasbomber på olika områden. Ett av dessa områden är där Fran och Cardia var. Fran agerar fort och berättar för andra i byggnaden också att springa för det. Fran berättar för henne att springa också, men hon vägrar och stannar tillbaka för att hjälpa andra till säkerhet. Tack vare denna incident, känner Cardia bättre och plötsligt känner Fran sig exakt hur man ska stoppa hennes gift. Tanken är att hitta Sigteriet och få henne att svälja det så att giftet avbryter sig själv i kroppen, men de har bara 7 timmar kvar.

fran03Cardia berättar också Fran att hon kommer att vara med honom, hennes återstående tid och om de inte kan stoppa Horologium då kommer hon att avsluta sitt eget liv. Hon berättar sedan för Fran att hon älskar honom, men Arester visar upp till kukblock och förstör allt jävla GGE ヽ (`Д’#) ノ. Gge tar Cardia gisslan och Fran körs för att hitta Sigterium orsaken tydligen GGE planerar att förråda Victoria. Fran planerar att hitta sigteriet och förstöra det för att rädda London och Cardia men han har bara 3 timmar. Han går in i Van och förklarar att giftet i Sigteriet kan stoppa Horologium från att slutföra. Vår fantastiska heroine ™ Cardia kommer inte bara att bli upptagen av gross GGE men.

Snart som han lämnar henne ensam, använder hon färdigheter Lupin lärde henne att bryta sig fri från handbojorna, chucka en möbel för att bryta igenom glasfönstret och fly som LIKE A BAUS. Efter att ha blivit uttråkad blir hon jagad av Tasogare men Impey kommer på sin omithopter precis i tid. Under tiden möts Van och Fran upp med Lupin och San som fortfarande letar efter Sigteriet.Aresters armé omger dem men Frans säger att det enda sättet för någon av dem att få sigterium är att låsa upp ett hemligt rum som han bara vet nyckeln till. Han säger att om GGE inte tar med Cardia till honom just nu, kommer han inte öppna den, och alla i London kommer att dö, inklusive sig själv.

Ge vägrar men just då visar Cardia och Impey upp. Han inser att han förlorat ännu längre när Victoria visar sig att han är en förrädare och har hennes trupper omger hans herrgård. Han dödar en av hans underordnade säger att det är dags att lossna Tasogare. Med mindre än 1 timme på klockan visar Leon Hards armé att låna våra hjältar en hand för att ta ner resterna av Tasogare. Precis som de är färdiga visar Victoria att hon tittade på Arester och tänkte ut att han är en förrädare. Hon berättar sedan för alla hennes GRANDIOSE-plan att förgifta sina egna medborgare så att de skulle tro att det var terrorism från andra länder och sedan skulle vilja gå med i sin armé så att de skulle vara redo för krig när som helst. Hon vill inte att Cardia ska bli ett monster så hon går med på att stoppa Horologium men hon vill att Cardia ska gå med i sina styrkor när England hotas av utomstående styrkor. Som Victoria går bort, berättar Fran Cardia att han vill rädda henne och stoppa den galna BBA. De andra 4 säger att de kommer att hämta dem senare och berätta för de två lovebirds att gå vidare. När inuti frågar Fran Cardia att tro på honom, och sedan tar han handskarna av och berör hennes ansikte. Giftet har försvagats betydligt, varför Cardia inte kunde smälta av handbojorna när Arester fångade henne. Han säger sedan att de båda är lika ”skyldiga” och säger att han älskar henne. (*’Ω `*) Så småningom blir de djupare och gör det till central dogma kärna där Victoria väntar på dem. Fran slutar slutligen slåss mot Leonheart, som är som ”varför förstår du inte att om du dör här kommer Cardia bli rädd!” Fran är som att jag ska leva med min dam.

fran04Victoria berättar Leon Hard att bara döda Cardia eftersom de löper ut ur tiden … men Leon Hard säger att han inte kan för att det de gör är ju ju fel. Victoria raser om att om han inte kan göra det, kommer hon att göra det, men Leon Hard kommer iväg för att stoppa henne. Under tiden går Fran till Steampunk-trädet och börjar försöka hacka in i programmet för att stoppa det. Fran lyckas stoppa det och Victoria är som NOO MY KEIKAKUU men ser sedan på Cardia och är som jag fortfarande har dig.Leon Hard berättar för Victoria att springa men hon har helt förlorat sin marmor och stuckar den stackars killen. Leon Hard ber om ursäkt för sin elakhet, stansar henne i magen och griper henne för att springa dafuq bort.Han ber Fran att ta hand om resten, och Fran har 10 minuter för att stoppa Cardia från att gå in i BEAST MODE. Victoria väcker upp och frågar Leon Hard att döda henne om Cardia inte blir ett monster. Hon säger att hennes långa plan är ett misslyckande och hon kommer att dö och ta ansvar. Hon säger att hon är trött på allt och vill bara bli befriad från den här positionen … men Leon Hard säger att England behöver henne och hon kan inte dö. Under tiden tillbaka i kärnan, är rummet på väg att självdestruktion så att de bara har lite tid att få Sigteriet att göra Cardia äta det och GTFO.Cardia ber om att Fran ska döda henne för att hon inte vill förlora en annan person hon älskar.

Just då träffar timern 0 och Cardia börjar förlora kontrollen över sig själv, men Fran ropar på henne för att hålla av lite. Sann ände: Han försöker sätta sigteriet i hennes mun men hon kan inte styra hennes kropp och slutar sputa ut det. Tja, det finns mer än ett sätt att få den där saken i dig Cardia och så Fran shoves ner i halsen via kyss (*’ω `*).Efteråt kommer de andra killarna bara i tmie för att hjälpa en skadad Fran och Cardia att fly från det kollapsande laboratoriet. I epilogen går alla sina separata sätt förutom Fran och Cardia som är kvar i huset. Fran säger sedan det bara är de två som bor i det här huset nu, vill han dela en säng med henne från och med nu. (/ ▽ * \) ~ ♪ イ ヤ ァ ン !! Tyvärr är Cardias kropp tillbaka till att vara en syrabom, så hon måste vägra sitt erbjudande. Fran är inte glömd att jag har forskat på dig älskling och han ger henne några saker att dricka. Visas det undertrycker hennes gift om det tas regelbundet så att hon inte längre behöver oroa sig för att smälta sitt ansikte … och han tar omedelbart chansen att kyssa henne. Och nu med ingenting för att komma i det sätt de lever (och hump) lyckligt någonsin efter. (✧≖‿ ゝ ≖). Normalt slut: Cardia kan inte stå för att se en annan älskad dö så att hon sticker sig i bröstet som förstör Horologium och slutar sitt liv. Fran är helt hjärtbrist och stannar kvar vid San’s hus och försöker lista ut vad han ska göra med sitt liv. Omake: Medan Fran och Cardia är trädgårdsskötsel, faller en hårig larva inuti Fran’s tröja. Han freaks ut för att de är giftiga så han börjar ta bort kläderna för att få ut det. Cardia är som OH SHIT, MÅSTE DU HJÄLPA U OCH HAN STARTER RIPPING HANS SHIRT OCH PANTER FRÅN XDDDDDD OH MY GOD JAG GÄLLER ATT FÖRSTA MY CHAIR LÄGGAR プ ッ (※ థ э థ) ∵. *. ∵ !!