lupin01Arsene Lupin – Lupin är uppenbarligen historiens viktigaste hjälte och alla andra historier ansluter sig till den här. Han är herrens tjuv som lär Cardia olika sätt att fly undan, eftersom slaget inte är hans sak. Så efter hela monsteruppeningen lämnar Cardia Sans hotell och går tillbaka till sitt gamla hus. Hon försöker gräva genom saker i hennes rum för att få ledtrådar om sin pappa och lyckas hitta ett brev från honom. Tyvärr finns det en massa arg bybor som skyller på Cardia för en pest som slog byn. De säger att det är hennes fel och att om de dödar henne kommer det att lösa alla sina problem enligt den galna prästen.

Att realisera skit är inte bra, Cardia försöker springa för det men blir omgiven av byborna i skogen. De kastar en sten på henne och gör hennes stackars huvudblöda, men just då kommer Lupin till sin räddning. Han säger att de här är här för att rädda en fattig tjej från en massa psykopatiska bybor.Innan han lämnar byn, går Cardia in i Ettie som säger att boken Elaine lämnade hade en massa journalposter om Cardia och ingen av dem sa att hon var ett monster. Ettie ber om ursäkt för vad hon sa och säger att hon inte längre tänker på Cardia som ett monster heller. Efter Ettie lämnar Cardia gråter med Lupin vid hennes sida. Hon drar sedan ut det brev hon hittade från sin pappa, vilket är ett annat utdrag av honom som fruktar IDEA-gruppen.

Han nämner också den terrorismplan som han har med Cardia och den som Lupin söker efter kallas Code: Realize. Under tiden i London bryter helvetet loss som Finis återupplivar och skickar sin terroristattack överallt. Explosioner och eld överallt som medborgarna försöker lämna, men ingen av vakterna tillåter dem eller slipper någon in. Cardia och Lupine lyckas smyga in och komma in i Buckingham Palace för att försöka spara Victoria. De löper in i Leon Hard, som sedan hittar Victoria och ger henne ut, men precis då går alla in i en PMSing Finis. Han pratar hur han och Cardia är båda monster skapade för att bli GUD som en del av Isaks stora plan. Cardia är ”hjärtat” och Finis är ”kroppen”. Cardia har nästan förlorat hoppet igen, men hon tror på Lupine och försöker köpa tid tills han kommer dit för att rädda henne, drottningen och Leon Hard.

Och när Finis insåg att hon slösar bort tid, är det för sent för Lupin och flyger in med en jätte zeppelin och alla hoppar på den. Finish är kvar på marken rasande att ingen kommer någonsin att älska Cardia och varken hon eller han har en ”plats” i denna värld. Tillbaka på ranchen är granny Omnibus som en skit tid att ingripa innan Isaac knyter upp historien och gör samma misstag jag gjorde för tusentals år sedan.

 

lupin02Det misstaget försöker i grunden att återuppliva de döda, varför Granny straffades med kraften att se framtiden. Hon ber Ginenia att kalla alla sina tjänare och att få San att leda dem att stoppa Isak.På zeppelin tar Lupine förarsätet och samtidigt som de försöker gå tillbaka till ett område för att möta alla, börjar Cardia känna igen sina känslor för honom. Hon försöker fråga honom vad den här känslan i bröstet är och Lupin får självklart det, så han drar hatten ner och ger henne en kyss ovanpå den. (* ’ェ `*) ポ ッ Cardia har ingen aning om vad som just hände men då Leon Hard cockblocks och de hamnar på landning och möter tillbaka med de andra 4 killarna. Nästa dag tar San Cardia till Omnibus och Ginevia och Omnibus är som guurl Jag är ledsen men du måste dö.

San säger att han inte kommer att låta dem döda henne (så varför tog du henne till dem lol) och säger att han vill tro på framtiden Cardia kan skapa.Istället ger granny Cardia något giftmedicin och berättar för henne att om det blir skit med Isaac att ta det och döda sig själv. Cardia är ganska mycket ett vrak efter det att hon inte vet vad hon ska göra och då börjar hon undra varför i helvete är Lupin så snäll mot henne … att riskera sitt liv och allt.Lupin bestämmer sig för att slutligen sluta dodging frågan och berättar om sitt förflutna. Han brukade vara en hemlös shota utan föräldrar och var tvungen att stjäla för att överleva. En gång blev han fångad – av en mästertjuv som lärde honom repen. Saker var bra tills Lupine insåg att hans mästare skapade en terroristorganisation som i grund och botten nu är känd som Tasogare. Han var ledare och för att stoppa honom började Lupin stjäla de saker de stal och återvände det till sina ägare.

Detta orsakade gängkrig och så småningom blev hans mästare dödad. Innan han dog, loggade han bara på Lupin och trots allt lovar Lupin fortfarande honom för allt han lärde sig. För att ytterligare stoppa terrorismen i Tasogare kom Lupin till London och det är i grunden där vår historia började. Lupin säger också den andra anledningen till att han gör det här är i grunden att han älskar Cardia. Han säger det så indirekt att hon blir skadad att han älskar någon annan, men när han beskriver detaljerna om den han älskar älskar hon alla Σ> – ♡ (((’д’Ο) → ず き ゅ ー ん ☆ ° ** Nästa dag kör de alla till katedralen i St. Pauls katedral för att leta efter Isaac. De springer in i Finis, som piskar ut sina kloner som Naruto och är som LOL, jag fick mycket av mig att gå runt. berättar för Lupin och Cardia att springa framåt och när de kommer till den centrala dogmen (kärnan) hittar de en jätte rävklot … vilket är uppenbarligen Finis ’TRUE-form! Det är i grunden Finis själ och alla Finis ”kroppar” är bara marionetter som kontrolleras av denna jordklot. Dockorna ser ut som skottor eftersom de avsiktligt gjordes av Isaac för att se ut som sonen som han förlorade.

 

lupin03Finish meddelar också att inuti här är också DADDY’S BRAIN ~! Så i princip är planen att slå samman Cardias Horologium, Finis oändliga kroppsräkning och pappas oändliga kunskapshjärna för att göra den ultimata GUDEN! ヽ (._ ゜) ノ Lupin vägrar men skit blir verkligt när Nemo Haiyai GGE dyker upp med gravitationskärnan och börjar suga hela golvet ner vilket gör det svårt för Lupin och Cardia att flytta. På toppen av det får han också en massa hämtai tentakelkablar för att ta tag i Cardia. ヽ (; ’D `) ノ ヤ メ テ ー Lupine försöker hoppa och gripa henne men misslyckas så han berättar för henne att vänta på honom och att tro på honom. Cardia säger att hon tror på den som tror på henne och blir sugd i pappa / Finis / Hentai tentacle globe. Efter att Cardia vaknat lägger Finis sigteriet nära hennes bröst som bryter det och börjar processen att vrida horologiet i filosofens sten. Under tiden invaderar Isaacs hjärna Finis kropp och han orgasmer och skriker tills hans själ (personlighet? Vad som helst) helt försvinner.

Just då är Isaac – in Finis ’kropp (för EXTRA CREEP FACTOR) som jag är glad att se din kära musik. (* ’皿 `艸) Isaac säger att det inte är HER som han älskar, det är att han älskar sin dotter Cardia som dog i en eld. Det enda han kunde få var hennes återstående delar av gener och DNA och grundade på att han gjorde denna Cardia ”look like” av hans riktiga dotter … precis som han gjorde med Finis, hans riktiga son. När pappa försvinner tillbaka i sin globala kokong, kommer Finis ut att rasera på Cardia om hur det är gelé att ingen kommer att älska honom och att om inte han följer pappas planer, kommer pappa inte heller att älska honom!RAAAGEE! Samtidigt är ryggen på ranchen Lupin panik och väntar på att Victoria’s armé ska förbereda, men han vill rädda Cardia ASAP.

Van följer honom berättar att han inte ska ha sina trosor i en massa och gå ensam han kommer bara att dö meningslöst. De andra killarna dyker upp och berättar för honom att de fick sin rygg och de hjälper alla honom att rädda sin flickvän.  Även Granny Omnibus visar att hon ska låna ut en hand. De skjuter saker framåt till nästa natt och första på listan är att ta ner Nemos Nautilus, vilket också är där Isaacs kärna är. Under tiden Finis tikar om Cardia försöker flyga, har hans idiotzombier stöttar henne i benet och slår henne sedan flera gånger våldsamt. När Cardia tänker på att dricka giftet som Omnibus gav henne dricker hon nästan det men tvekar då att skrika ut att hon vill leva med Lupin och inte bli ett monster. Finis svartsjuka nivå går över 9000 och inte ge en kuk om pappas plan längre han är som bra, du kan bli ett monster och förstöra världen och inser att du inte är lämplig att älska som monsteret du är GRRR. Han använder sedan några alkymiobjekt som påskyndar graden av hennes Horologium att slutföra. Pappan vaknar, tar över Finis kropp och kräver att Cardia ger sig till sig som sitt ”hjärta” så att han kan förstöra världen och ”skapa en bättre”. Cardia skriker ut för hjälp från denna galna GGE och precis i tiden Lupan-sama är här! ( `ゝ Q •) v ィ ェ ィ

lupin04Sann ände : Efter att Lupin räddade Cardia berättar hon för honom att hon snart kommer att bli ett monster. Finis Clone # 353452 kommer och skjuter Lupin precis framför Cardia. Under tiden strider alla sina fiender från deras respektive rutt. San måste bekämpa Ginevia för att det visar sig att mormor hjälpte armén bara så att hon hoppades att de skulle döda varandra i strid. Fran och Impey försöker ta ner Nemo och Van är parat mot Arester. Van vägrar dock att döda honom som inte tar ut sin dolda styrka. Besviken och skadad Arester går bort för att bara springa in i Herlock som avslöjar Arests sanna identitet: HANS ARCHEMEMIS JAMES MORIARTY ! Moriarty avslöjar då att Herlock Sholmes faktiskt är SHERLOCK HOLMES! WOW JAG HAD INGEN IDEA VAD EN UPPSTÅENDE UPPBYGGNING! (゚ ∀ ゚) · ∵ ブ ハ ッ !!Sherlock skottar och dödar Moriarity.

Samtidigt slutar Cardias Horologium vid central dogma och omvandlas till filosofens sten och vrider också hennes hårvita. Efter att Finis skriker lite mer för pappa att älska honom, tar Isaac över sin kropp. Cardia freaks ut att alla kommer att dö från sitt gift men Isaac säger att det fortfarande finns saker kvar att göra på Nautilus för nu ska han suga upp all sin energi och gift istället. Cardia kallar honom ett monster för att ignorera Finis grund att bli älskad men han är som med bara några marionetter jag gjorde som tycker att han har känslor. Han blir irriterad för Cardia och säger att han ska skita om honom och säger att han ska ta sitt ”hjärta” nu. Han använder Hentai tentaklar för att rema hennes kropp till sin jordklot och där inne ser Cardia en del av hans minne och sitt förflutna. Tidigare var Isaac en ung geniusforskare och han gick till London för att försöka hjälpa till med olika innovativa mediciner etc. Efter ett tag kunde han inte vara den enda som hade all denna kunskap och att det borde vara en grupp ansträngning med andra forskare. Han gifte sig med sin älskare och återvände sedan till sin by för att bara vara en bydoktor där.

Hans fru hade tvillingar, Cardia & Finis och saker var okej för en stund tills byn slogs av hungersnöd. Alla startade en häxjakt som skyllde Isaac för allt och trots sitt bästa försök att försöka lösa saker blev det bara värre. Han bestämde sig för att återvända till London för att få mer forskningsmaterial att ta tillbaka, men vid sin återkomst fann han att hans familj hade blivit slagen och bränd av de arga byborna. Han bad någon att få honom en häst så att han kunde springa för att få saker att rädda dem, men alla ignorerade inte bara sina grunder för hjälp, de kastade stenar på honom. -_- På grund av detta dog hans fru och barn. Och så efter denna dag var han ganska mycket som att knulla alla och bestämde sig för att börja sin plan att ”rena” och återskapa den onda världen som förstörde sin familj.

lupin05Lyckligtvis visar vår ikemenhjälte Lupin, drar Cardia ut ur LCL-poolen och räddar henne ut. Han blåser sedan Isaks kärna och de flesta av Nautilus av bomber som han satte upp. Som Isak dör, erkänner hans sista ord det riktiga syftet med Koden: Förverkliga – att återuppliva sin döda familj. Den goda nyheten är att Cardias makt och gift har blivit fullständigt tagit av Isaac, men nu när Isak är död är filosofens stenkraft inte säker på vart man ska gå och börjar spränga över hela Nautilus.

Då vaknar Finis sista klon som rasande att de dödade pappa. Han blåses till kanten av skeppet där det finns ett gap och faller nästan ut men Cardia kör och griper handen. Hon ber honom att försöka leva med henne och att hon kommer att älska honom som familj. Finis säger att han inte vill leva med henne för att han hatar henne och inte har lika mycket styrka som hon brukade, Cardia släpper handen. Rummet börjar kollapsa och Lupin och Cardias väg ut blir blockerade. Han ber om ursäkt för henne för att inte göra sin önskan om att visa sin värme. Hon säger att det inte är något, och att hon alltid kände det genom att vara med honom. Han är som NOPE NOT ENOUGH så han bränner en bit av handen för att få den sista delen av hennes gift ut … och nu är det allt borta, de båda kyssar när världen blåser upp runt dem. / (^ O ^) ナ ン テ コ ッ タ イ I epilogen avslöjar det att Impey och co. rädda lupin och cardia från kraschen nautilus och ta dem till säkerhet på en zeppelin som victoria gav vid nödsituationer. San lämnar IDEA och Granny förlåt honom och Cardia men straffar honom genom att ge honom bara 100 år kvar för att leva så att han äntligen kan leva och dö som en normal människa. Fran går för att fortsätta sina experiment så saker som Sigterium skapas aldrig igen. Impey har hittat sin raketlansering sak, bestämde sig för att gå ut till Amerika för att hjälpa till att bana väg att resa till månen. Van går av sig för att bli diplomat för vampyrer och människor medan Dela arbetar med att återställa sin klan. Under tiden blir Lupin och Cardia gift och lever lyckligt någonsin.

finalthoughtbanner

whatigotlol

Det här spelet handlar om historia, om handling, om äventyr med romantik som en bonus, som i vissa shounen manga. Så om du väger romans tyngre kan du bli besviken och i vissa vägar (särskilt San) är det verkligen uppenbart att efter den gemensamma vägen du sitter där går ”är du verkligen kär i henne? Sedan när? ”Romantiken känns nästan som om den verkligen börjar utvecklas när du kommer in i de enskilda vägarna men det hjälper också om du börjar från kapitel 3 varje gång i stället för att använda alternativet att hoppa över och börja från kapitel 8.

Bonuspoäng om du kan gissa vilket spel alla är cosplaying från;)
Bonuspoäng om du kan gissa vilket spel som alla är cosplaying från ?

Att lämna Cardias namn standard har killarna kalla henne genom hennes namn vilket är extremt lämpligt eftersom hon är en stor hjältinna. Jag har haft nöjet att se henne gå från en livlös docka som stat, till en tjej full av känslor som blir kär. Jag har också sett henne gå från ett räddat tillstånd att bara sitta tillbaka och ta övergrepp, för att kunna undkomma alla predicaments som hon kom in i. Låst i ett rum? Jag plockar ut det. Vissa psyko försöker ta mig gisslan? Jag slår ut sina lampor och flyr. HELL YEA CARDIA. Alla dessa tillfällen sitter du där i andra spel som ”Jag önskar hjältinnan skulle bara åtminstone ATTEMPT göra någonting” … som aldrig har hänt i det här spelet. Jag är verkligen nöjd med de flesta hjältarna från Otomate som jag har stött på i år och jag hoppas att den här typen av trend fortsätter. För spelordning rekommenderar jag Impey → San → Van → Fran → Lupine. Övergripande ett mycket roligt äventyrsspel, och medan jag rullade mina ögon på det faktum att de i grunden skakade i en massa exotisk occidentalism, ignorerar faktiska historiska tidslinjer, jag bara luta mig tillbaka och gå ”vad är det jag får hittills? Arsene Lupine det är ALLL rätt med mig! ”(✧≖‿ ゝ ≖)