san01Grev av Saint Germain – Baserat på den historiska figuren är San en Mysteries man och jag förstod först och främst att jag tyckte om honom som Mr. Creeper. Problemet är Otomate ganska bortskämda saker genom att sätta en CG av honom som stränger Cardia så jag gick ganska mycket med det intrycket i spelet! Till att börja med var han verkligen en ljuga räffling. Efter att Cardia planerar att lämna, avlyssnar han och tar henne till en av sina andra privata herrgårdar där han säger att hon kan ”leva” där. Genom att leva menar han verkligen att han dör, för att han faktiskt hade för avsikt att döda henne hela tiden! Så ja, det är självklart att han i grund och botten tar henne till denna herrgård som är en identisk kopia av den andra herrgården förutom att ingen annan finns där. Han droger sitt te så att hon somnar men på grund av hennes Horologium kan hon väcka det snabbare än han planerade. Hon vaknar upp för att se honom komma in i rummet med en kniv täckt av gift för att döda henne.

Han döljer inte ens det han är som ”ja jag ska döda dig lol” men Cardia försöker motstå. I stället börjar han krossa henne och berätta för henne hur om hon bara hade varit en bra tjej och somnat, hade hon en fredlig död! Åh, hur mycket är det för dig HAKUSHAKU? Någonstans under stränglingen bestämmer killen att han ångrar att en sådan sexig dam stannar och stannar … innan han faktiskt kan kväva henne till döds. Nästa dag är han som ja jag måste döda dig men jag vill inte att du ska lida så vi måste bara försöka igen senare. För nu ha kul att vara låst i min uguu herrgård av kärlek.

Den goda nyheten är Cardia är en utomordentligt fantastisk hjälte och hon kommer inte att sitta tillbaka och vara bunden, dämpad och låst i ett rum med en skumlig Hirakawa Daisuke karaktär! Den natten lyckas hon få händerna fri och smälter sedan en bit metall i en låsplocka. Hon lyckas sedan välja sig ut ur både hennes rum och herrgården … precis i tid för San att se henne flyga en skitsten Livet genom skogen och gör det tillbaka till var Lupin och co. är … bara för att bli träffad med någon galen jätte kille i en kedjemåltradition som försöker knäcka henne med hans jätte rumpa svärd. Hon är verkligen skadad, men just i tid dyker mina barn Van och Fran upp. Van dödar en stund för att tillåta Fran och Cardia att fly undan, men han skadar hans ben efter att han hamnat på dem.

san02De kör till en annan hemlig gömställe av Lupins och så småningom Lupin och Impey möter dem där också. Cardia berättar för alla vad som hände men Lupin och Impey är SHOCKED att San någonsin skulle göra sådana saker! (ಠ_ಠ) Och jag var inte chockad över vad han gjorde och jag hade redan ett ganska hemskt dåligt intryck av honom, men nu när jag skriver denna recension efter att ha avslutat spelet känner jag mig bara ledsen att han sätts i en sådan placera. Alla bestämmer sig för att gräva djupare efter att ha insett att San är ansluten till Isaac. De kommer tillbaka till Isaacs vildmarken döda homunculus lab och där hittar de ett hängsmycke som Finis lämnade efter sin död.

När Cardia plockar upp det börjar hennes Horologium reagera på det, så Fran slår det bort och skiljer de två av dem och tror att det kan vara en nyckelfunktion för att slutföra den. De hittar ett memo från Isaac som säger att han kämpar mot en grupp som heter ”IDEA” som i grunden efter honom försöker tro på gud med sina experiment. Den pansrede riddaren är från IDEA, varför det var efter Cardia. Därför ville San ”döda henne smärtfritt” så att hon inte skulle bli knuffad. Jag vet att han förmodligen var förbjuden att berätta för detaljerna och jag vet att han försökte döda henne smärtfritt, men det var möjligt att det kunde ha blivit borta – och det är det som böjer oss till den goda änden! Och som jag också gissat är San en del av IDEA-gruppen som leds av en gammal granny som heter Omnibus.

Han var avsedd att döda Cardia men för att han slog runt busken skickade de den här damen, Ginevia för att avsluta jobbet istället. Lupin och Cardia fly och lämna San för att slåss med Ginevia. Nästa dag stoppas Cardias tid av en magisk granny som heter Omnibus, som är ledaren för Idea.She förklarar i grunden vad jag också hade förutsagt – de vill se till att människor inte trossar gud och de har skyddat ”mänskligheten” för tusentals år. Men ja, nu gick Isak och gick över DAT LINE så därför var hon tvungen att skicka hennes pipar för att döda Cardia eftersom hon inte skulle existera. Hon förklarar också att San är i grunden en zombie och att hans själ ”dog” för många år sedan, varför han kan ta en sticka eller 10!

Cardia är som jävla, men jag vill leva men granny berättar för henne att du inte är livin i första hand! Din pappa lyckades aldrig ordentligt infoga en själ eller ett hjärta in i dig! Hon berättar också för Cardia att eftersom San inte lyssnade på henne och dödade ALLA i en viss by för många år, slutade det enda barnet han levde med att sprida den svarta pesten! Och på grund av det 1 barnet visade sig 85 miljoner människor i världen uppenbarligen. Så det är därför, om de inte dödar Cardia kan något liknande hända! Så granny är nu super arg att San efter alltid hade följt hennes order, men den här gången tvekar han om att döda Cardia. Hon säger att om han inte gör som hon säger kommer hon att ta bort sina odödliga krafter och han kommer att dö.

san03Vi får också en historisk synvinkel från San’s förflutna där han beordrades för länge sedan för att döda ett sjukt barn. I grund och botten fann San honom sjuk och ensam i en mörk gränd eftersom de brände sin mamma på staven på grund av häxans anklagelser. San kände sig ledsen för barnet och tog honom in och tog hand om honom medan han var den lokala byläkaren till byn Omnibus skickade honom också. Han skulle då rapportera stadens status till IDEA. En dag kom en man med en svart pest till honom och det var då San insåg att han var tvungen att döda alla i Villlage så att folk inte skulle lämna och sprida sjukdomen.

Han dödade alla utom barnet som bad San att inte ”lämna honom ensam”. San kände synd på barnet och tog honom ut ur byn till ett annat ställe … utan att veta att barnet nu hade den svarta pesten. På grund av detta var San i princip den som sprider sjukdomen med egna händer och skulden har ätt bort i hjärtat i tusentals år. (”;) Så ja vid denna tid kände jag mig bara ledsen för den stackars killen och det var också det som fick mig att gråta en flod i Lupins normala slut. Omnibus berättade också Cardia att inte berätta för någon om något av detta och om hon kom överens om att San skulle döda henne för att komma till tornbroen den följande natten. Hon visar sig beredd att dö men San har andra planer.

Han berättar för henne att han är kär i henne och han kan inte ta sig till att döda henne. Om hon är ett monster, är han lika mycket av ett monster själv eftersom han i grund och botten är en odödlig zombie. Han tar sedan Cardias handskar bort och berör hans ansikte som bränner huden bort, men snart när han tar av det läker det omedelbart. Han drar sedan en annan drogstunt på henne som förlamar hennes kropp så att han kan gå utan henne för att besegra alla Omnibus 12 lojala tjänare. Efter det har han för avsikt att döda Omnibus själv och även om hon tar bort sina odödliga makter, kommer han fortfarande ha lite tid innan han kollapser och dör. Det yttersta målet för honom är att skydda Cardia och Cardia som NO YU DO DIS!

Ginevias förflutna avslöjar att hon var kung Arthurs fru men hon var uppenbarligen inte kär i honom och i stället blev hon förälskad i Lancelot. Och så tack vare NTR, orsakade det ett krig, förstörde ett land, dödade Arthur och gjorde Lancelot till en flykting. Så visade San sig framför henne att hon var vald av Omnibus för att vara en av hennes lojala tjänare. Efter att Cardia drogs bort släpper hon tillbaka till Lupin och co. och berättar för dem hur de 5 träffade alla medvetet på grund av San planering eftersom de alla är anslutna till Isaac. Lupin och co. bli irriterad att hon inte berättade för dem på något sätt men säga att de kommer att hjälpa henne att försöka få San tillbaka. Fran avslutar också sin forskning på Finis ’hängsmycke och säger att det verkligen är föremålet att göra Horologium till filosofens sten.Cardia föreslår att de ger denna hängsmycke till Omnibus som ett erbjudande att rädda San, för att genom att aldrig ha Philosopherens sten ”komplett” skulle det göra Cardia mindre hot.

san04Under tiden upptäcker Lupin IDEAs gömställe i någon magisk skog, så alla leder där borta. Men när de kommer dit suger de i Omnibus drömland och alla runt Cardia försvinner. Hon går så småningom till Omnibus ’hus och finner ut att de andra fortfarande vandrar runt skogen eftersom granny inte gillar oinvigade gäster.

Och så för syndaren TRIFECTA erkänner Omnibus att hon åt någon förbjuden frukt som i grunden tvingar henne att kunna se hela historien före nuvarande och framtid. Hur som helst hotar Cardia att om hon inte kan få San att leva, kommer hon att slutföra filosofens sten och bli ett monster och förstöra världen. Granny är som lol pls du skulle aldrig upprepa vad som hände med Elaine och Etty men Cardias lol TRY ME och hon flyger hänget nära hennes bröstkorg som Horologium börjar reagera på. Granny shits tegelstenar och ger in men under förutsättning att Cardia och San kan besegra Ginevia.

Hennes framtida förutsägelse säger att de kommer att förlora men hon vill se om Cardia kan ändra profetian. Good End: Cardia accepterar utmaningen men tydligen hörde vi inte om ett 2: e krav att efter San besegrar Ginevia … måste Cardia förstöra hennes Horologium vilket innebär att hon kommer att dö. Och jag sitter här huvudet desking, för om du kom överens om att DÖVAR, varför behöver San gå igenom alla datan för att hålla dig vid liv.Dessa 2 måste sätta ner och diskutera sina beslut innan de gör dem. / (^ O ^) Älskar illa illa Granny ger San 1 sista livet att leva, eftersom han lämnar IDEA och i grunden kommer han att åldras som en normal människa och dö. Under tiden försöker Cardia att kasta hennes bröstkorg,

men San håller sin hand i vägen och gråter och ber omnibus för att ge honom tid att hitta en väg för Cardia att leva utan Horologium inuti henne. Ginevia vaknar och kastar i sin röst också, så Granny är som SIGH FINE men säger att om de inte kan hitta ett sätt, så kommer hon efterhand efter Cardia och dödar henne för riktigt den här gången. Och så i epilogen, San och Cardia reser världen för att undersöka alkemi för att se om det finns ett sätt att extrahera Horologium utan att döda henne. San vill träffa det där så sant att han riskerar att bränna sina läppar för att ge henne en liten kyss.

Tyvärr för honom, Cardia är som STAHP, du kommer att bränna dig bort från SON och berätta för honom när de tar bort giften från henne, hon kommer ut med honom allt han vill. Normal Slut: Striden mellan San och Ginevia slutar i rita men San dör. Cardia planerade att döda sig eftersom det inte längre fanns någon anledning till att hon skulle leva, men Omnibus erbjuder istället henne att gå med i IDEA och vara en av hennes tjänare.Cardia är som welp, varför inte jag antar och slutar bli med dem, som minns om hennes väners förflutna när hon besöker London. Omake: San får en kimono från Asien och har ingen aning om hur man sätter på det så han frågar Cardia att hjälpa. Just då går Impey in på dem och tror att otrevliga saker pågår och springer iväg att gråta. Impey Jag älskar dig  kom tillbaka (((((((((((ノ ∀`) · ゚ ·. ア ヒ ャ ヒ ャ ヒ ャ ヒ ャ