Impey Barbicane – Baserat på killen från den här berömda romanen , Impey är en dorky maskinist som ofta inventerar alla slags prylar, men de spränger ofta i hans ansikte. Han blir också kär i Cardia vid första anblicken och fortsätter att träffa henne i grunden hela spelet XD. För att vara rättvis är han skön som helvete, så jag tyckte inte alls om det. Saken är dock, han är också en vampyr. Varför han är en vampyr men jag vet inte för att jag kände mig som om det knappast hade något samband med hans rutt och alla de typiska saker som en vampyr uppvisar gjorde han inte (solljus, vitlök, blodsugning etc.) Han är en av de få kvar som lever Efter vampyrkriget och annat än hans ovanligt höga styrka, verkar han bara som en vanlig människa. Impey är också ansvarig för att laga mat åt alla på San och i motsats till hans uppfinningar är han ganska bra på den. Hans inspiration att bli maskinist var när han först lade ögonen på lokaltåget.

Vid klyvspalten, efter att Cardia bestämmer sig för att lämna, går hon in i Impey som säger att han kommer att hitta Nemo med henne. Det är här du går in på hans väg. När de hittar Nemo gråter han en flod som hans viktiga experimentämnen har blivit stulna så Impey erbjuder att hitta den för honom. Nemo är så glad att han böjer teatern och ger Impey en manlig kram. När Impey och Cardia invaderar piratgömningen finner de att objektet som stulits var Nemos gravitationskärna. Gissa Nemo är otålig men för att han spränger sig in i pirats gömställe innan Cardia och Impey gör sitt drag lol. När piraterna upptäcker att de gömmer sig, trots att de är ännu mer förbluffade sedan Impey och co. är de som stal deras zeppelin för loppet?

Nemo slår dumt upp piraterna och själv så Impey tar både Cardia och Nemo som resväskor och rinner ut med dem xD Cardia då är det som att jag skyddar dig bby och säger att hon har en massa av bomber från Fran lol. Detta gör att Impey Σ> – ♡ (((’д’Ο) → ず き ゅ ー ん ☆ ° **. Och han bestämmer sig för att slåss tillbaka också. Som tack låter Nemo dem in i sitt laboratorium där han berättar för dem information om Isaac. Han nämner att Isaac skapade en homunculus för att ”utplåna” giftet ur Horologium som är Cardia. Därför finns det alltid gift som ”suger ut ur henne” eftersom hon är en kropp som i princip hjälper ”städa” stenen att vara ren .

imp02Impey frågar om Nemo vet ett sätt att extrahera giftet ut ur det men Nemo säger att det skulle vara förutom att alla kroppar misslyckades med att hamna det på grund av giftet och de flesta av dem hamnade döda. Cardia och Impey hamnar på sin plats, men den natten blir Cardia upprörd med all denna information dumpa om att hon bara är en experimentell råtta så hon letar efter Impey. Hon snubblar sedan på Nemo och pratar med Tasogare-gruppen och finner ut att han var i cahoots med dem hela tiden. Utöver detta är han fullt medveten om att Cardia är den enda framgångsrika homunculusen och nu kan de fortsätta filosofens stenplan som de ursprungligen lämnade.

Tyvärr när hon upptäcker det är för sent och nemo använder sovgas för att slå dem båda ut. Medan Impey sover, tar de en del av Horologium och graverar den ur kroppen. Hon har smärta i det här området på grund av detta men då kommer Nemo tillbaka som en druckig häxa som säger att den lilla delen har massor av energi i den. Han säger att när horologiet fullbordat inuti henne blir det den mäktiga filosofens sten och han kan vara som en gud med den i hans händer. De kommer också att extrahera den ur Cardia och återvända henne till att bara vara en själlös kropp. Medan han är upptagen med att kackla, använder Cardia hennes gift för att smälta de kedjor som han glömde att göra Cardia-syrafri och då slår hon sina ljus ut och springer iväg HELL YEA DU GÅR GURL XDD. Hon går bort för att hitta Impey men har konstant smärta rusar genom sin kropp där stycket Horologium avlägsnades.

Hon finner Impey låst inuti men kan inte öppna dörren eftersom den är gjord av sitt syrafasta material så att hon inte kan smälta låset. Tack vare sin uppfinningsbefogenhet använder han en bit av toaletten och hans neo-ångmotor för att blåsa dörren öppen. Tyvärr kan de inte fly undan, eftersom hela ”laboratoriet” egentligen är Nemo’s luftskepp (i motsats till ubåt lol), Nautilus! När Impey bryter upp en dörr för att fly där finns ingen vart man ska gå för att de är uppe i luften! Impey inser sedan att saken som gör fartyget flyter är vad han letat efter i London hela tiden – den raketkärnan i hans! Han är den som uppfann det och när Nemo upptäcker han skitar tegel och ber Impey att bli sin partner.

Impey vägrar, tar tag i Cardia och hoppar av skeppet – bara för att fångas av Lupine på Ornitopter . Visar sig att Impey hade lämnat en anteckning för honom och tog en ”nödsignal” som han tryckte snart när han vaknade upp från sovgasen på Nemos skepp.Snart som han såg Ornithopters ljus som blinkade i himlen visste han att det var rätt tid att hoppa: D. Tyvärr sparkar Cardias bröstsmärta igen men det håller tillräckligt länge om att hon går ut ur det. Efter att ha vaknat tillbaka i San’s hus, undersöker Fran henne och säger att en del av Horologium togs bort, det förstör hennes balans och i princip om de inte kommer tillbaka, kommer Cardia att gå in i CARDIAC-arresteringen! Den goda nyheten är att Horologiums styrka är försvagad, Cardia är inte längre en sur syrabom och Impey tar tillfället i akt att hålla sin blotta hand.

imp04Just då flyger Nemos skepp över London och han skriker ut att om han inte får Cardia om 3 dagar, sätter han hela London i brand.Alla lämnar San’s hus och går till en gömställe där Herlock trollar dem och tar dem sedan till drottningen för att gömma sig i Buckingham-stället istället. Åh och nu Impey och Cardia är alla raburabu även om Cardia är alla kuudere om det eftersom hon är generad (≖‿≖). Impey nämner också att Dela vet att Impey är en vampyr, för att hans vampyrsinne var stickande. Han bad även Impey att gå ihop och ta hämnd för sin familj men Impey vägrade. Hans dröm är att gå till månen och han har ingen tid för hämnd. Han berättar för en historia om sitt förflutna och hur hans föräldrar dog när han var ung under kriget, och ingen ville ha honom.

Han bodde i grunden ensam och en komfort som han hade tittade upp på månen. Och sedan han var uttråkad började han tinka med uppfinningar och insåg att det var kul! han snubblade sedan in i någon annan outcast grampa som lärde honom hur man gör andra saker. Då började han och gramps arbeta på en kanon för att ”spränga någon till månen”. Tyvärr på grund av en gasförgiftolycka av dem som hatade honom & gramps, slutade Gramps att dö och han lämnade en anteckning för Impey som sa ”Jag är väntar på dig på månen. ”Efter att ha berättat om sitt förflutna föreslår han att hon ska vara med honom under resten av sitt liv. Cardia är som nej, för att hon inte vill att han ska föreslå.

Istället kyssar han henne och ber henne att gå till månen med honom efter allt är över. Och så på den 3: e dagen gör Impey ett föremål som han planerar att röra med Nautilus gravitation och sända den in i galaxen från jorden. Han frågar Victorias armé att köpa honom tid medan han snusar inuti för att aktivera den. Tyvärr blir det värre, eftersom energin i Cardias Horologium försämras med snabb hastighet och sätter henne i kritisk skick. I grund och botten när energin går ut blir den en vanlig sten och det motsvarar en människas hjärta som stoppar aka döden. De invaderar skeppet och Impey lyckas avställa sin enhet och stjäla gravitationskärnan så att det tvingar skeppet att gå in i noll gravitation. När de kommer till kärnrummet finns Nemo där som en idiot som säger att han inte förstår varför Impey inte delar hans känslor av att vara en missförstådd forskare! Impey är som bro till skillnad från dig, jag var inte ensam ensam och nu fick jag en het babe m9 (^ Д ^) プ ギ ャ ー.

imp03Nemo börjar rasande och skickar sin tasogare armé för att attackera Impey men Impey sparkar sin röv så Nemo figurerar nästa bästa att göra är att attackera Cardia. Han figurerar även utan gravitationskärnan, han kan få tillräckligt med energi ur Horologium för att driva Nautilus. Han försöker attackera henne, men Impey sparar henne tack vare en kättingsäker väst som Lupin gav honom. Hur som helst slutligen, Nemo får sin röv sparkad för att Impey berättar för honom att om han vill att Isaac Senpai märker honom, skapar en jätte rumpa luftskepp och vifta den som en fallus är inte vägen att göra det. Nemo är som NOO VARFÖR FÖRSTÄLLER INGET MIG WAHH och sedan blåser han sig upp tillsammans med skeppsmotorn. Detta sätter fartyget att flyga tillbaka ner mot London så Impey bestämmer att han kommer att stanna tillbaka för att omdirigera den och försöka landa den i ett säkrare område borta från staden. Åh och även Impey bränner sin hand men får det saknade Horologium-stycket tillbaka i Cardias bröst. True End: Impey berättar Cardia att fly,

men hon är som ingen bebe jag bor hos dig. Och så landar de skeppet säkert och ser soluppgången tillsammans. Impey griper och kysser henne innan hennes gift sparkar in igen, eftersom Horologium återfår sina krafter. I epilogen bor Impey och Cardia i San’s hus för att han bestämde sig för att åka tillbaka till Frankrike och berättade för dem att de skulle hysa en stund … medan de var som ett år lol. Hon kan inte längre röra på honom igen men det är inte något och han ber Cardia att gifta sig med honom. Cardia självklart håller med och de ser båda på fyrverket eller vad Impey sköt mot månen och säger hur han har gjort sin, hennes och gramps dröm. I bonusomgången börjar Impey äntligen komma överens med Sissy även om det verkar som Sissy har gjort honom till sin slav xDDD. Också våt halvt naken Impey-tan (1’ڡ`1) Förinställd Normal End: Impey berättar att Cardia ska springa för att han säger att han kommer att komma in så hon går först.Tyvärr var det en lögn och han slutade ge henne en sista kyss och gå ner med skeppet.

1 år senare lämnar Cardia London för att åka till Amerika. De hittade många döda kroppar från Nautilus men de hittade aldrig Impey. Jag undrar fortfarande varför de inte täckte Impey s vampyr förbi mer. Gilla vad med hela blodet suger och grejer ?? Jag vet att kriget slutade men han är fortfarande en vampyr så vad ger? Jag menar var det ens en punkt att göra honom till en vampyr vid denna tidpunkt? ( ’· Ω · `)