Det är 1853 i utkanten av England där vår hjältinna Cardia lever för alltid ensam i ett smutsigt övergiven hus, eftersom pappa berättade för henne så.Genom att bo ensam sitter hon i stort sett bara i hennes rum hela dagen och önskar att hennes liv ska sluta eftersom ingenting verkligen betyder mer. Drottningens kungliga vakter ledde av Leon Hard (jag svär att jag tror att det är Leonhart lol) bryter in i sitt hus för att försöka fånga henne.Saken är, hon är inte en enkel be för att hennes pappa har utgjort henne ett ”monster” på grund av det faktum att allt hon berör smälter som att det bränns med syra. När en vakthund försöker bita henne smälter det sitt ansikte bort. Lyckligtvis räddar mästertjuven Arsene Lupin henne och berättar sedan för henne att hon har en sten på hennes bröstkorg som heter Horologium, som implanterades i hennes kropp av hennes far Isaac Beckford. Lupin är på jakt efter både Isaac och de som står bakom terrorattackerna i London. Eftersom Cardia vill hitta sin far också och ta reda på vad han vill ha henne att göra, kommer hon med och så börjar deras Steampunk-äventyr.

cmomon01Gemensam rutt – Det här kommer troligen att ha spoilers kastat in men bra om du läser upp här betyder det att du vill bli bortskämd från wazoo! ? Den gemensamma rutten har i grunden vår cast ”samlas” eftersom de alla på något sätt är kopplade till Isaac Beckford. Först och främst har Cardia inga minnen förutom 2 år tidigare och det enda hon hade på henne var ett brev från pappa som säger att hon inte får associera med någon och vara ensam ensam. Han ville i grund och botten att hon skulle vara sin känsloslösa docka (förklaras varför senare) för att genom att ha känslor kastar han variabler i sina experiment! Impey är redan Lupins kompis och så var han redan i gruppen för att börja med.Han tillhandahåller ofta Lupin med transportmetoder som maskin och alla.

Därefter går de in i Victor Frankenstein som är på väg från regeringen för att han är skulden för en giftgasattack som hände för några år sedan. Killen är bara en mild forskare som säger att han inte var ansvarig för det alls och är felaktigt anklagad. Han säger att han letar efter isak också, är hans tidigare elev och alla, så han går med i gruppen. Därefter möter de alla greven av Saint Germain, som äger ett antal herrgårdar / hotell så att de har en gömställe att vara med. Jag menar att vi har en jaktforskare, och en tjuv måste dölja någonstans! San avslöjar inte mycket om sig själv, utom i sin egen rutt, så kommer vi fram till det senare. Slutligen är den sista medlemmen i vår grupp Abraham Van Helsing. Van var ”hjälten” av Vampyrkriget för att han dödade en massa vampyrer och ledde människorna till seger. Men det här är allt felaktigt och överallt lever vampyrsledare, Delacroix IInd, fortfarande och vill ha hämnd.

common02På grund av orsaker som förklaras i vanens väg kan han inte bära för att döda den fattiga 12-åriga shota-vampyren och så småningom får de boken att stanna hos dem på San s plats. När han är ute, är han bara en tsundere shota som gillar att leka med San s hund Sissy som har ett protetiskt ben som Impey byggt för honom. Under den gemensamma vägen är de också tvungna att gå in i en zeppelin ras för att tjäna pengar och de möter CAPTAIN NEMO som istället för en skeppskapten, är faktiskt en annan arg forskare som var Isaacs elev. Killen ser inte bara ut som att han flydde ur Harajuku, men han är en smutsig hentai GGE som förstör saker på Impeys rutt.

Cardia avslöjar också hennes förflutna och säger när hon vaknade för 2 år sedan fann hon ett brev från hennes pappa som berättade för henne att hon inte skulle lämna huset eftersom en sorglig värld väntar henne. Hon lyssnade inte och sprang ut för att jagas av arg religiös wackos i skogen. Hon sprang in i en kvinna som heter Elaine som tog sitt hus för att behandla hennes sår (på något sätt) och låta henne stanna och lära sig växtbaserade läkemedel. Elaine bodde ensam med sin dotter eftersom hennes man var död. De bodde tyst i en månad till en dag de galna byborna brände ner sitt hus och sa att det är ett straff för att ”hysa ett monster”. Elaine sa om Cardia var ett monster som hon skulle döda dem alla nu.

De bestämmer sig för att låsa 2 av dem i någon grotta i 13 dagar och om de efter 13 dagar är bra kommer de att be om ursäkt och acceptera Cardia. Tyvärr är det i ett slutet utrymme med Cardia, som att vara med någon som har fullblåst Ebola och giftet i luften dödar Elaine.Cardia försökte göra ett lufthål i grottan genom att smälta klipporna men hon gjorde det för sent och Elaine hade redan dött. När Cardia löper ut ur grottan går hon in i sitt gamla brända hus och hittar sig under en medicinsk bok. Elaine bad Cardia att vidarebefordra sin dotter Etty. Men när Cardia går för att ge boken till Etty, råker Etty på henne och säger att hon dödade sin mamma och att hon borde ha varit den som dog i stället. (ಥ_ಥ)

common03Det var därför som Cardia hade återvänt till sitt hus och stannade i hennes rum hela dagen och ville bara dö. Hur som helst, bestämmer våra hjältar att invadera Isaacs gamla underjordiska lab för att se om de kan få några tips om hans vistelseort. Innan de kan lämna, får de fångas av Tasogare, en grupp som förmodligen arbetar ”längs sidan” regeringen, men är verkligen en anslutning till Isaac.

Gruppen är ledd av Finis, som berättar för Cardia att han är hennes yngre bror. Han leder sedan henne till ett område i Isaacs lab som har 665 jätte glasrör, alla underjordiska fyllda med ofullständiga kroppar. Visas det är alla misslyckade ”Cardia” -organ som ser ut som en massa Ayanami Rei-kloner .Skillnaden beror på att de misslyckades experiment, de sitter bara där och ruttnar utan anledning eftersom den enda framgångsrika var Cardia. Finis förklarar att Cardia skapades av Isaac för att hamna Horologium tills det så småningom ”slutfördes” och förvandlades till filosofens sten. Stycket för att slutföra det är en sten som heter Sigterium, som Finis besitter, och som skapades av misstag av Fran. Cardia realiserar äntligen varför hon spyr syra överallt, och varför Elaine dog och varför hennes far kallade henne ett monster. Hon är så chockad men innan hon kan reagera, kör San och stötar Finis som dödar honom. Efter det kommer alla tillbaka hemma, men Cardia är så deprimerad på vad hon upptäckte att hon bestämmer att det är bäst för henne att komma undan från alla. Hon packar sina saker och lämnar San hus med ingenstans att gå och härifrån börjar de separata rutterna.