Kolla nu!

Det finns nytt anime på appen som kallas crunchyroll bättre än AnimeGo!

Efter Lupins fall absorberas Cardia av den himmelska världen. Lupin återkommer för att dra Cardia från jordklotet och ett hologram av Isaac visas. Lupin sätter ut explosiva ämnen och försöker fly. Lupins ben är allvarligt skadat och Cardia kommer inte att lämna utan honom.

Lupin är kär i Cardia och skäms över att han inte kommer att kunna fullfölja sin önskan. Lupin berör Kardias ansikte och vet att handen kommer att brinna och Cardia förlorar medvetandet. Faller från himlen Lupin använder Isaacs Horologium för att återställa Cardia och de kyssar.

Efter katastrofen i London förbereder gänget för ett bröllop. Isaks Horologium och förstörelsen av ”Code: Realize” -klotet gör att Cardia kan leva ett normalt liv. Lupin och Cardia gifta sig.

den centrala dogmen (kärnan) hittar de en jätte rävklot … vilket är uppenbarligen Finis ’TRUE-form! Det är i grunden Finis själ och alla Finis ”kroppar” är bara marionetter som kontrolleras av denna jordklot. Dockorna ser ut som skottor eftersom de avsiktligt gjordes av Isaac för att se ut som sonen som han förlorade.

lupin03Finish meddelar också att inuti här är också DADDY’S BRAIN ~! Så i princip är planen att slå samman Cardias Horologium, Finis oändliga kroppsräkning och pappas oändliga kunskapshjärna för att göra den ultimata GUDEN! ヽ (._ ゜) ノ Lupin vägrar men skit blir verkligt när Nemo Haiyai GGE dyker upp med gravitationskärnan och börjar suga hela golvet ner vilket gör det svårt för Lupin och Cardia att flytta. På toppen av det får han också en massa hämtai tentakelkablar för att ta tag i Cardia. ヽ (; ’D `) ノ ヤ メ テ ー Lupine försöker hoppa och gripa henne men misslyckas så han berättar för henne att vänta på honom och att tro på honom. Cardia säger att hon tror på den som tror på henne och blir sugd i pappa / Finis / Hentai tentacle globe. Efter att Cardia vaknat lägger Finis sigteriet nära hennes bröst som bryter det och börjar processen att vrida horologiet i filosofens sten. Under tiden invaderar Isaacs hjärna Finis kropp och han orgasmer och skriker tills hans själ (personlighet? Vad som helst) helt försvinner. Just då är Isaac – in Finis ’kropp (för EXTRA CREEP FACTOR) som jag är glad att se din kära musik. (* ’皿 `艸) Isaac säger att det inte är HER som han älskar, det är att han älskar sin dotter Cardia som dog i en eld. Det enda han kunde få var hennes återstående delar av gener och DNA och grundade på att han gjorde denna Cardia ”look like” av hans riktiga dotter … precis som han gjorde med Finis, hans riktiga son.