Berättelsen äger rum i en värld där sprit existerar och bara rena jungfrur har förmånen att samarbeta med andarna. Dessa pigor kommer från adelsfamiljer och samlas på Areishia Spirit Academy, en specialskola där de utbildas för att bli elementalister.

Men en manlig tonåring som heter Kamito Kazehaya ändrar allt. Efter att ha fått en inbjudan från Akademins chef, Greyworth Ciel Mais att komma till Areisha Spirit Academy, tappar han sig i andskogen och snubblar på en tjej som heter Claire Rouge som rensar sig i en sjö. Hon är, förståeligt, upprörd och generad och attackerar honom. Han kan undvika det värsta av hennes vrede och upptäcker att hon tänker samarbeta med en förseglad svärdand. Han följer med henne så att hon kan leda honom ut ur skogen när hon har uppnått sitt mål. Claire försöker kontraktera sig med den förseglade svärdånden men misslyckas med att den blir berserk. För att rädda sitt liv och mycket för Claires klaghet, bildar Kamito ett kontrakt med svärdanden själv, förvandlar honom till den enda manliga elementalisten i världen (han blir också den andra manliga elementalisten på 1000 år). Bortsett från det faktum att han räddade hennes liv, anklagar hon honom för att stjäla hennes ande och insisterar på att han försonar det genom att bli hennes kontrakterade ande.

Mina kommentarer att: jag tycker att dom är så himla coolaste jag vet med harem, romantik och komedi, shojo. Hoppas att de kommer att hända efter det och tror ni att Kamito och Claire är ett par, jag ger 10 av 10 poängen!