Berättelsen börjar med att Ashe reflekterar över några saker han har hört, vilket oroar honom mycket. Om en dag kommer en speciell person också att anlända för henne …
”Verkligen? Även för mig känner jag inte ens någon pojke på min ålder, och jag har aldrig förälskats …?” -> Jag älskar den delen eftersom jag känner mig identifierad; w; xD
Hon berättar att hon är en prinsessa, dotter till Maou, härskaren i demonernas värld, och det är därför hon är avsett att bli nästa Maou. Han säger att han kan tyckas ha allt att leva bland sådana rikedomar och bli älskad av sin fars undersåtar, men att det är något han inte har. En person att älska och älska henne också. Han har aldrig lämnat slottet eftersom de inte tillåter det, så han känner ingen pojke på hans ålder. Han har aldrig förälskats. Och han vet att det är vanligt att alla flickor i hans ålder i Makai redan har gjort allt för att tja, demonerna är så här x’D
Sedan fortsätter han med att Ashe börjar en danslektion … Det är så att han kan gå för att han är för dålig att dansa och hans lärare är en tung xD Eftersom spelet är mycket kort, eftersom det är en sorts fandisc, verkar de Omedelbart de alternativ som tar dig till olika rutter. Den här gången väljer hon (ja, man väljer faktiskt xD) att springa till den stora hallen … Där träffar hon en mycket attraktiv pojke som hon aldrig sett förut (* ¬ *) som hjälper henne att gömma sig från Kyle, hennes katt Tsukaima(Jag menar, ett monster som har gjort ett slags kontrakt med en demon … Filo, i översynen av Kyle’s route, förklarar jag det bättre, nu spelar det bara roll att Kyle är Ashe’s cat och att han kan tala xD). Och Ashe förblir all snigel och funderar på håret på pojken som lyser i blått (jag skulle också ha sett ner trögt xD)
(” Det verkar som om han bar en stjärnskrone … ”)
När Kyle redan lämnar den stora salen övertygad om att Ashe inte är där, presenterar hon och pojken sig själva. Främlingen kallas Seizh, och han visar sig vara väldigt snäll och artig, precis som en prins (det här är vad Ashe tycker, jag säger det nästan textiskt xD). Flickan känner sig väldigt glad över att ha träffat någon i hennes ålder för att kunna prata … I det kommer en annan pojke mycket som sin nya vän, som presenterar sig själv som Leni, Seizhs tvillingbror.
Titta på dem, jämför håret och ögonen på de två … Seizhs hår har en krona av blå stjärnor och Lenis är som en helt mörk natt; Seizhs ögon är som två smaragdblad och Lenis är som blå rosor täckta av dagg … Hur poetisk hon, i de saker som är fixerade x’D Och ja, prata med dem och berätta för henne att de kallade dem där för att en intervju med Maou ska vara Ashe’s livvakter, eftersom hon fortfarande inte vet hur man kontrollerar sin enorma makt väl, och det är ganska troligt att de vill attackera henne eller något D: (Förresten, Seizh var i den stora hallen för att hon började från Leni som ringde honom för att gå till den intervjun xD)
Efter intervjun går de ut i trädgården för att prata mer. De berättar Ashe saker om omvärlden, eftersom hon aldrig har lämnat slottet. D: I det säger Seizh att man i staden aldrig ser flickor som går så anständigt klädda i svart (den färgen är tänkt att vara som … den av de eleganta och bra flickorna, enligt människorna i Makai xD Det är något som vitt för oss · w ·) Och Ashe blir deprimerad eftersom hon också skulle vilja kunna bära rött och rosa som de andra kvinnorna, men hennes pappa och hennes baaya (hennes barnvakt eller något liknande … hon är en dam som tog hand om henne när hon var en flicka och nu tar hand om allt hon behöver) de ger henne inte tillåtelse D: Seizh ber om ursäkt och berättar för henne att de kläderna det ser bra ut
Då börjar de prata om hur de ska ta hand om Ashe från och med nu för att de accepterade dem i intervjun. Hon, med tanke på dem som sina nya vänner, bestämmer sig för att ta dem till sin hemliga plats, som är toppen av ett torn, varifrån en sjö ses i mitten av en skog och månen återspeglas i mitten, så det verkar som det fanns två månar Samma … En gång där berättar hon för dem att hon är glad över att ha träffat fler vänner (bortsett från sin katt Kyle) med vilka de ska dela sin hemliga plats … När hon berättar för dem så stirrar tvillingarna på henne förvånad oo xDD Då blir Ashe röd och säger att det var mycket utslag av honom att säga att de var hans vänner precis så … Men Seizh berättar för honom att det är okej, att det är en ära att vara vänner med prinsessan och erbjuder henne hand …
Senare berättar Ashe för Kyle att hon träffade tvillingarna, och hennes pappa anländer till henne i hennes rum och stannar dricka te med henne (vilket Ashe gjorde för första gången och det såg ut som asdfgfcg, men Maou vet fortfarande det tog och sa till honom att det var bra x’D). Maou frågar henne om hon redan träffade tvillingarna och berättar för henne att de kommer att ta hand om henne tills hon lär sig att använda sina krafter … Sedan tänker hon fortfarande att hon vill lära sig snart så att pappan kan vara lugn, men det å andra sidan vill han inte, för det skulle behöva förlora de vänner han just gjorde …
En annan dag, efter hans lektion, flyger Ashe upp till sitt torn (jag undrar om demonerna kommer att ha demonvingar, för åtminstone är det känt att änglar har ängelvingar … De har inte alltid dem utanför, men de kan göra dem visas när de vill · w · Så antar jag att demonerna också, även om jag aldrig har sett ett par i CG eller o) och finner att Seizh var där. Hon ringer honom med namnet, och han frågar hur han visste att han var honom och inte hans bror …
Ashe: ”Ah, jag visste omedelbart. Det är att de två aura är väldigt annorlunda! Förutom … * han rör vid håret * … Ditt hår är så söt … Det verkar som om du hade en krona av stjärnor … ”
Och Seizh skrattar xD Ashe är generad först, men sedan tittar hon väl på honom och känner att hennes skratt inte är som hon gör narr av henne, men hon skrattar för att hon verkligen är väldigt glad … (Uwaaaaa TwT THAT är ett av de tecken jag behöver se för att känna mig bekväm med en person …) Då får de se månen, och Ashe är nervös för Seizh är bredvid mig så nära xD Och hon börjar prata om det första som kommer till henne sinnet att koppla av miljön x’D Det säger att tvillingarna har massor av magisk kraft, så mycket att de kan vara kandidater för Maou … och Seizh blir ledsen …
(”Jag var så glad över Seizhs hår, att jag hittills inte hade insett … att hennes ögon har en så sorglig färg …”)
Seizh: ”Även om jag var en kandidat skulle jag aldrig bli Maou. Jag skulle vara en kandidat för Maou som inte skulle bli Maou.”
Ashe: ”Varför?”
Seizh: ”Vet du vad kravet är att vara Maou?”
Ashe: ”Visst, har den största kraften i Makai …”
Seizh: ”Exakt, precis det. Det är därför jag inte blir Maou, även om jag är kandidat.”
Ashe: ”Varför …?”
Seizh: ”Eftersom Leni alltid framför mig.”
(…)
Seizh: ”De två månarna som återspeglas där, är som oss. Jag är den liggande månen som ses på sjöns yta. Den riktiga är den som flyter på himlen. Jag är en billig kopia av Leni. Gör vad du inte gör Jag kan slå honom. Inte i studion, inte i magin, inte i svärdet. Jag är alltid bara ett steg bakom honom. ”
(”Jag hade aldrig sett en person med ett så sorgligt utseende …”)
Hon berättar för honom att inte säga att det är något falskt, att om någon sa till henne att hennes existens är en lögn, skulle hon vara mycket ledsen, att hon skulle vilja tro att hon själv är något av sanning … Det är därför Säg inte att det är en imitation, att det är något väldigt ledsen … Och hon har tårar som torkar omedelbart, och han tittar på henne en sekund med ett förvånat ansikte … och säger sedan till honom att det är dumt att gråta för saker Vad händer med andra människor. De förblir tyst ett tag … och Seizh viskar ”…… tou” (uppenbarligen ”arigatou” xD) med ansiktet helt rött -w- Men han skakar omedelbart på huvudet och berättar för honom att komma närmare honom eftersom vinden är väldigt kall xD (Ashe: ”Men idag blåser vinden inte ens e.ê” xD) Men det förblir på samma sätt som kramar Seizh xD (uppenbarligen måste du dra nytta av * ¬ * xDD)
Seizh: ”Kanske … Kanske kan du se mig som en riktig måne. Kanske kan du ge mig modet att tro att jag också är en riktig måne.”
En tid senare träffar Ashe tvillingarna utanför. Alla är på sin lediga dag, så Seizh inbjuder Ashe att spendera dagen med dem. Leni berättar för henne att bestämma vad hon vill göra snart, så hon föreslår att de leker gömma … Och de två dödar sig själva med skratt eftersom looool, de är inte längre barn xDDD Men de accepterar ändå att de återvänder till barndomen till då och då är det inte så illa x’D De gör ”rock, papper eller sax” och det är upp till Leni att leta efter xD Seizh och Ashe ska gömma sig, och han tar henne till det hemliga tornet … Ashe säger att det är en fälla att lämna så långt borta, men Seizh tvingar henne att gömma sig på samma sätt och kramar henne förment att ”gömma sig bättre” xD Och Ashe förblir kramad till honom också xD
Han börjar tänka om Seizh alltid kommer att krama någon tjej så, och han inser att han skulle vara ledsen om han var så … Han bestämmer sig för att fråga om han har en flickvän att ingen x’D Sedan berättar han för henne att Leni kommer att fånga dem om hon skriker så och kysser henne att hålla käften eller.
(”Jag undrar varför jag låter Seizh kyssa mig så här … Kanske beror det på att handen som smekar mitt hår känns så öm. Kanske är det för att hans läppar på mina känns så mjuk. Kanske är det för att hans röst som säger att mitt namn är så trevligt … Nej, det är inget sådant. Det beror på att det handlar om Seizh. Det beror på att jag tror att om det handlar om Seizh så är det bra. ”)
(Aha, allt det låter ganska bekant för mig tack)
Efter det tar Seizh henne i handen så att hennes bror hittar dem … När Leni ser dem i handen stannar han som ”WTF? E.ê” xD Seizh berättar för honom något som ”Ursäkta oss, vi beslutade att från från och med nu ska vi göra något roligt båda av oss … ne? ” och han ger Ashe en halv kyss framför Leni ewé Och Leni är som ”…> _> … Tja, det kommer att vara …” och han återvänder till slottet x’D Och Seizh stannar allt ”lalalala ~ ~ ♪ * glad * ”för enligt honom är jag säker på att Leni nu kommer att bli avundsjuk på att en kawaii-flicka som Ashe har sett honom först e_e xD
De två pratar kvar hela eftermiddagen, och Ashe säger att han inte kan få sina tankar från huvudet: ”Varför kysste han mig? Jag trodde att det bara gjordes med den person du gillade. Seizh … Gillar jag … Jag gillar Seizh? Och om han gillar mig … varför berättade han inte för mig …? ”
En god tid senare.
Ashe försöker på en klänning till sin födelsedagsfest och frågar henne baaya om hon kan hålla den en liten stund … Och Seizh kommer att leta efter allt som är spännande för att visa det för honom och undrar om han kommer att gilla hur det ser ut, om den här gången han kommer att berätta för henne att han gillar henne … Och han stöter på honom på gården xD Och han börjar bry henne som vanligt, att han ser mer vuxen ut i den klänningen, och saker som den xD Och han får det hela att bli rött xD Då hon säger han och blir ännu rödare att det kom ut så här eftersom han först ville visa honom hur han såg ut med klänningen …
Seizh: ”… mig?”
Ashe: ”…. Y-Ja … u /// u”
Seizh: ”Innan någon annan, jag …?” (I den här delen har han ett helt rött och sorgligt ansikte som dödar mig TwT)
Ashe: ”Ja! ^^”
Seizh: ”… Ja, du är bedårande.”
Ashe: ”….. ^^ =”
(”Seizh ler mot mig. Med stjärnorna på, med sina gröna och ljusa ögon, ser han på mig med kärlek. Jag känner mig så glad att jag vill flyga till månen, men hans nästa ord leder mig plötsligt till en annan plats. ”)
Seizh: ”Men … verkligen dumt.”
Och han börjar berätta för henne som berättade för honom att komma för att visa henne det, och vad han trodde, att hon skulle berätta för honom något kompliment kanske, att om hon trodde mycket med den eleganta klänningen som inte ens fungerade med henne … ” Trodde du att jag gillade dig bara för att jag gav dig den kyss? ” Och han ber honom att återvända till sitt stycke mycket sympatiskt D:
Ashe lämnar inte och frågar honom varför han berättar för henne de här sakerna … men han insisterar på att hon går till sitt rum eftersom han inte vill se hennes TwT-ansikte längre. Just när hon redan lämnar stoppar han henne och kysser henne D:

Seizh: ”Inte hatar mig … Men … älskar mig inte …”

Ashe: ”… Varför kan jag inte älska dig …?”
Seizh: ”… För om det händer kommer en dag att du hatar mig. För att det är omöjligt för din kärlek att hålla evigt. För säkert en dag kommer den att ta slut. Om så är fallet är det bättre än någon annan Jag älskade från början. Det är bättre att jag inte älskar någon från början !! ”
Ashe: ”Seizh … Kommer du inte att bli kär i någon?”
Seizh: ”Nej”
(”Och de tårar som inte drog ut när han berättade för mig de hemska sakerna, flyter nu.”)
Han kysser henne igen och hon frågar honom varför han kysser henne om han inte älskar henne.
Seizh: ”Eftersom … jag tror det … Har du något problem?”
Ashe: ”Ja … Om du inte älskar mig … Jag vill inte … att kyssa mig …”
Men han slutar inte -w-
(”Medan han kysser mig öppnar jag ögonen ett ögonblick och mitt blick korsar det med den stora runda månen. Med sin blå och kalla glöd, verkar det som om han hånade mig, att en man som inte kommer att berätta för mig fortsätter att kyssa mig) som älskar mig —– När jag stänger ögonen igen för att springa bort från månens blick, rullar en smärtsam tår ner mitt kind. ”)
Uwaaaaaa, den delen är skriven för cool … Jag har alltid tårar när Seizh berättar för honom att han inte kommer att bli förälskad i någon TwT Jag har läst den här rutten 97383789832 gånger, så jag säger ”alltid” xD
Det antas att det finns en tid då de är så här, att Seizh kysser henne och alltid är med henne, men ibland säger hon att ”jag gillade kyssarna som flickan i går kväll gav mig” och saker som det där> _> Och hon lämnar Låt honom göra det för att han inte vill vara långt borta Han vet att det är dumt att lämna det, men han kan inte hjälpa det …
En dag går han för att leta efter hennes rum, och hon tar honom till en trädgård i slottet, speciellt gjord för henne och bara hon kan komma in, där det är fullt av blå rosor.
(”Kanske här insvept i denna doft, Seizhs sanna känslor kommer fram …”)
Seizh blir glad och frågar: ”Att du släpper in mig i din speciella trädgård, betyder det att jag kan tro att jag är en speciell person för dig?”
Härifrån är berättelsen uppdelad mot de två slutningarna.
Jag skriver först det bra slutet: D
Ashe berättar att han ler ja, det var därför han bjöd in honom. Seizh gör ett ansikte av ”!!” först, och sedan tittar han på henne med det sorgliga röda ansiktet som dödar mig. De sitter på gräset och han kramar henne bakifrån och de förblir tyst.
(”Jag kanske är en dåre och jag gör ett misstag, men eftersom det verkar för mig att Seizh älskade mig … Jag vet inte hur jag älskar honom. Jag vet inte hur jag ska ta emot honom. När jag är med Seizh finns det många saker jag inte vet.”)
Seizh: ”Du … tror du på evigheten?”
Ashe: ”… Precis som Makai-månen kommer att vara evigt rund, måste det vara evigt någon med kraft och humör som är Maou … Den pappa har sagt till mig. Jag antar att jag tror på evigheten …”
Seizh: ”Jag hatar ordet evighet. Det är så osammanhängande och billigt, det är det ord jag minst kunde tro på den här världen.”
Ashe: ”… Varför?”
Seizh: ”Det finns inget i den här världen som är evigt. Människans känslor, månen, kraften … Utan att misslyckas kommer en dag då de tar slut.”
Ashe: ”………..”
Seizh: ”Om du vet att de kommer att förråda dig är det bättre att inte lita från början.”
(”Det kan vara förståeligt att han inte trodde på evigheten, men att sätta det på samma nivå som att” inte lita på någon ”… Det är som att säga att ingen borde starta någonting.”)
Ashe: ”Nee, Seizh … Det här armbandet är evigt, eller hur? Meningen och känslan i detta armband är evigt.”
Seizh: ”Armbandet?”
Ashe: ”Så mycket som du går igenom den är rund och har inget slut. Din mors känslor som sätts här har inget slut, precis som armbandet.”
De tystar ett tag … Och plötsligt säger Seizh att han vill ge honom något … Ashe hör att han lägger handen i fickan och drar ut något … Sedan hör han att han sätter in den igen och drar ut något … Han ber henne att vända sig och ger honom en jordgubbe med en kyss xD Sedan ger han henne hela påsen. Han berättar för henne att han köpte godisen när han åkte till staden med Leni, för han hörde runt att prinsessan gillade jordgubben.

”När jag är med Seizh, finns det många saker som jag inte vet. Men åtminstone sötheten i godisarna i munnen och lukten av jordgubbar är verklig … Det är därför jag pressade dem i mina händer mycket hårt.”

Några dagar senare stannar han tillsammans med Seizh i tornet. Hon tar godiset som hon har kvar av det han gav henne och går upp … och upptäcker att Leni var där, så hon stannar med honom och tittar på månen när Seizh anländer. Leni frågar om hon går med Seizh, och hon säger att hon inte tror att det är så … Leni svarar att hon visste att det skulle hända, eftersom Seizh aldrig har älskat en riktig tjej, men är med dem bara för att ”ha dem före Leni” … Att alla flickor Leni tar upp, försöker Seizh att erövra dem först, och när flickan blir förälskad på allvar, lämnar hon helt enkelt dem och e_e
Leni: ”Men jag tror att du kan ändra det. Jag har en känsla av att du kan hjälpa honom.”
Leni stryker kinden och flyger plötsligt bort … för Seizh hade kommit. Han tittar rasande på Ashe, griper om hennes arm och börjar skaka henne …
Seizh: ”Så du föredrar också Leni. De är alla samma! I slutändan föredrar de alla Leni! De säger att de älskar mig, och sedan väljer de Leni! Du har bättre inte sagt det så bra som jag skulle Jag gillade det, om du senare skulle vilja bo hos Leni !! ”
Han skjuter henne på golvet och hon tappar hennes påse med godis, som sprider sig överallt T_T
Seizh: ”Det är därför … Jag sa till dig …! Bli inte förälskad i mig … för … Jag visste att … Jag visste att detta skulle hända … … Men … Du är min … Du kommer inte från Leni … eller från någon … Du är min, min … !! ”
Sedan börjar han ta av sig kläderna D:
(”Jag vill inte att det ska vara så här … Jag vill inte vara med honom utan att ens säga att han älskar mig … !!”)
Och Ashe tar honom flyger med sin magiska oo. Han stannar där och ligger ett tag, sitter sedan och skrattar …
Seizh: ”Visst … Du vill inte att jag ska röra dig …”
Ashe: ”Det är inte det !!”
Seizh: ”Om det var Leni … Om det var Leni skulle det vara bra, skulle det inte? Om det var Leni skulle du lämna det, eller hur!”
Ashe: ”………. Det har inget att göra med Leni !! Seizh, idiot !! Jag bryr mig inte om Leni, som jag älskar är du! Jag har sagt sa många gånger, varför tror du inte mig ?! ”
Seizh: ”… Det är en lögn.”
Ashe: ”Det är inte en lögn, jag älskar dig !!”
Seizh: ”Ljuga, ljuga, ljuga! Det finns ingen anledning för dig att älska mig !!”
Ashe: ”… Samma sak finns det ingen anledning !!”
Seizh: ”……….. !!”
Ashe: ”Jag blev kär i dig, vad ska jag göra med dig? När du blir kär i någon, går du inte och undrar varför !!”
Seizh: ”………..”
Ashe: ”Jag har ingen specifik anledning, men jag älskar dig … Även om du inte älskar mig !!”
Seizh: ”……….. !!”
Ashe: ”… Jag pressade inte dig för att jag inte ville att du skulle röra mig … Det var för att du inte älskar mig …”
Och han börjar gråta … Uwaaaaaaaa, det här är den del som alltid, alltid får mig att gråta … Det är extremt fruktansvärt att höra det med rösterna, jag är för ledsen TAT Som det skriket från Ashe gör mig djupt 8w8
Sedan närmar han sig henne och ber om ursäkt … Han berättar för henne att han säkert hatar honom nu, efter vad han gjorde … men hon ger honom en kram som svar … ^^ =
Och Seizh blir allt rött och frågar om godis för att dölja och ändra ämnet xD De får plocka upp godisen, och Ashe säger att hon känner att med varje godis som de lägger i påsen blir bandet mellan henne och Seizh mer stark och känns lycklig …
Nästa dag, Seizh datumet i rosenträdgården. Där berättar han för honom att han vill ge något med ansiktet allt rött … ”Jordgubbsgodis? C:” xD Han säger ja, det var det … och det börjar regna. Ashe tar honom till … som ett te-rum med glasväggar i mitten av trädgården. Seizh är glad över att det regnar, han säger att varje gång han bestämmer sig för att göra något viktigt regnar det. Sedan ber han honom att stänga ögonen och lägger Ashe ett armband som hennes på handleden.
Seizh: ”Jag var rädd. Jag trodde att om jag gav det till dig, skulle det komma en tid då du skulle kasta bort den. För det var omöjligt för dig att vilja behålla det för evigt. … Skulle det vara illa av mig att tänka att … kanske du skulle vilja ta hand om det för hela evigheten …? ”
Och hon berättar för honom nej, för han har inte berättat för henne vad han känner för henne ännu … Sedan erkänner han att han till en början faktiskt kontaktade henne på grund av Leni, men att han lite efteråt blev förälskad i hon verkligen, och att om hon trots allt allt har gjort mot henne skulle acceptera det … Uwaa, den här delen får mig också att gråta TwT Hon säger ”Ja … Ja …!” till varje fråga han ställer, med en röst som att innehålla gråt … och det får mig att vilja gråta till mig också T // w // T
Så hon berättar för honom att hon accepterar det och att allt rör sig tills hon når den första scenen 18+ *. * … som jag inte kommer att beskriva här xD jag kommer inte att sammanfatta de 18+ delarna, för, ja, de är bara delar 18+, det är bättre att se och höra dem för samma * ¬ * x’D Om det inträffar något viktigt för handlingen kommer jag att uttrycka det, men i det här fallet var det inte så · w · Det var vackert, fullt av känslor och med de typiska detaljer Baba de Hiyo (författaren till UTM och IMM, som jag beundrar mycket ♥ ) … Och jag måste säga att jag älskar att se Seizh med bara armbandet på … Se, jag älskar att män bär något på dockan, särskilt om den är svart … Och särskilt om det är någon som Seizh * ¬ * xDD
(Och jag kommer inte att sätta CGs 18+ heller för att jag inte vill behöva sätta en åldersbegränsning på OTL-bloggen)

 

Följ en annan scen några dagar senare.
De är glada i rosenträdgården, och Ashe bjuder in honom att ta te i sitt rum och berättar för honom att han skulle vilja presentera honom för sin pappa, hans baaya och ”älskarna av maou” som är som hans äldre systrar xD Och Seizh är deprimerad … Han berättar för henne att han undrar vad alla dessa människor kommer att säga när de vet att Ashe valde honom, att hon kommer att bli nästa Maou och det är därför han borde vara med någon bättre … Ashe berättar för honom att det inte finns någon mer kraftfull att han, att hans pappa inte skulle behöva sätta problem … Och Seizh berättar för honom att Leni är mer kraftfull än honom, och att om hans pappa var tvungen att välja någon att vara bredvid sin dotter, skulle han självklart välja Leni … Och Ashe är som ”Återigen med Leni> _>” … Och han berättar för henne att hon valde honom … Seizh svarar att han litar på henne,men verkligheten är att folket runt honom inte skulle välja honom som följeslagare för henne … och att de säkert bara kommer att kunna vara tillsammans tills de blir Maou … Och här är en annan valmöjlighet … .
Ashe berättar för honom att när den tiden kommer kommer de att tänka på det, oroa dig inte för det nu … Att hon är glad nu och att, ja, det är viktigt att tänka på framtiden men det är viktigare att tänka på nuet …
Seizh: ”… I stället för att leva orolig för framtiden som inte ens är beslutad, bör jag värda dessa stunder när du är här med mig, eller hur?”
(”Ja. Istället för att tänka på en” evighet ”som jag inte vet om det finns, föredrar jag att värdera detta ögonblick som faktiskt är här, nu. För att ansluta en till en liten stund bildas en evighet … Tänker så här, Jag har intrycket av att jag har lyckats se lite av den förment osynliga evigheten. ”)
Det är en av mina favoritfraser från toooooodo TwT-spelet

 

Dagar senare anländer Ashes födelsedagsfest, där hon presenteras i samhället och människor kommer från hela demons land och monsterens land (jag hoppas att du kommer ihåg det från IMM xD) för att ge henne gåvor …
(”Men varken bland de vackra guld- och silversmycken eller bland högen av fina tygklänningar fanns det något mer underbart än armbandet som Seizh gav mig.”)
Han säger att han skulle ha velat dansa det första stycket med Seizh, men eftersom han inte var där valde han sonen till en rik kille som han aldrig sett … Han säger att han inte var ful, men att han tittade på halsen hela tiden med ett siklande ansikte och i slutändan föll han dåligt xD
Senare, sent på kvällen, vilar Ashe från livets rörelse i hennes rum, när Seizh kommer in utan att hon märker och skrämmer henne. Hon är mycket glad över att se honom … Och plötsligt börjar Seizh med sin paranoia svartsjuk på att hur hon kunde gå hela dagen klädd så här, visar alla den vackra bilden xD Frågar hur många killar som närmade sig henne, och hon svarar att hon inte berättade för dem så att hon inte kommer ihåg x’D Sedan berättar Seizh att Hon är en dålig tjej och hon förtjänar en straff xD
Och så börjar den andra R-18-scenen, som jag gillar tusen * ¬ * xDD
Här är några utvalda fraser · w ·
Seizh: ”Ii, kowarete. Öm demo boku ga kimi wo daiji eller shiteru kara …” —> Glimtar den ursprungliga UTM * ¬ * xDD
(Uuh, jag vet inte hur man översätter detta så att det låter lika sexigt på spanska, förutom att det finns många saker laddade i de få TwT-orden
Det skulle vara något som ” Det spelar ingen roll om du förstörs. För jag kommer att fortsätta ta hand om dig ändå … ”.

Asfdfcgcva, jag älskar den frasen ( ノ ω ≦) )

(…)

Seizh: ”Wow, slutade du igen? Min prinsessa är pervers, va?”

Ashe: ”Är det … under … länge … Jag ville ha det här …”
Seizh: ”Du menar det här? Eller menar du mig?”
Ashe: ”………… Till oss båda …”
Seizh: ”Fufu, mycket bra svar. Jag kommer att ge dig mer och mer som en belöning …”

(…)
Seizh: ”Hej … Löfter du mig … en sak …?”
Ashe: ”… F … Vad …?”
Seizh: ”Det från och med nu … och framåt … bara jag … kan göra dessa saker åt dig …”
Ashe: ”Jag lovar … Jag … Jag lovar … Jag kommer bara att vara med dig … Jag kommer bara att vara med dig … !!”
Och lolz xD Seizh säger tusentals fantastiska saker, men jag kommer inte att gå in på mer detaljer x’D
(Scenen hände med dem limmade till fönstret, omg, hur sexig * ¬ * x’DDD)
Sedan berättar Seizh att han måste berätta honom något … och berättar honom födelsedag xD Och att han kommer att ge honom en gåva … och visar honom tomma händer.
Seizh: ”Min gåva är den kärlek jag känner för dig med hela min själ. All min kärlek är din. Nej … Min hela varelse är din … Är du inte besviken över att jag ger dig en så enkel present … ? ”
Ashe: ”Nej … Det är den bästa gåvan någonsin !! ^^ =”
Och Seizh blir röd och kramar henne x3
(”Jag är den enda som kan se när Seizh sätter detta ansikte på. Seizh hela, det är bara mitt. Och i gengäld kommer jag naturligtvis att ge honom all min kärlek. Jag kommer att vara hans enda. Jag undrar om Seizh kommer att acceptera mig … ? Ja, du kommer att acceptera mig, säker … ”)
* ____________________ * —> * oändlig sikla *

 

Och slutet kommer …
Musiken som heter ”Evighet” låter som får mig att vilja gråta även om ett bra slut kommer ut xD jag vet inte vad den musiken har, vilket gör att jag känner mig så konstig …
Ashe verkar springa och letar efter tvillingarna, och när han hittar dem säger han att han hörde att Leni kommer att lämna slottet … Han säger ja, att han inte vänjer sig där, skämtar också att om han fortfarande är där bara han skulle komma i vägen för Seizh, för Ashe kan bli kär i honom xD Och Seizh skrattar och säger att han inte längre behöver oroa sig för det eftersom han litar på sin tjej … De båda ler, Seizh tackar hans bror, de skakar hand och äntligen lämnar Leni.
Ashe säger att det går flera månader, där de fortsätter att se sig själva i hemlighet, men trots det är hon väldigt glad … Att hon har fortsatt att lära sig magi, och varje gång hon kan kontrollera det bättre, men … att hon inte bara har fortsatt att förbättra, men också den magiska kraften i Seizh har ökat. Så mycket att alla redan har insett att Seizh är den näst mäktigaste personen efter sin far, han är inte längre henne.
(”Och så blev jag Maous hustru och jag började leva ett liv fullt av kärlek och lycka.”)
De dyker upp i rosenträdgården, en dag då Seizh på mirakulöst sätt hade hela dagen fri xD Ashe gjorde en krona av blå rosor, satte den på hennes huvud och kastade sig ovanpå Seizh kramade honom x’D
Ashe: ”Se, hur mår du? Tror du inte att jag också har en stjärnskrone i mitt hår?”
Seizh: ”Om du fortsätter göra dessa saker, kommer jag att bli mer kär i dig, vet du?”
Ashe: ”Jag också, varje dag blir jag mer och mer kär i dig!”
Seizh: ”Fufu … Det här förhållandet, hur länge kommer det att fortsätta på detta sätt?”
Ashe: ”Mm … All evighet?”
Seizh: ”… Det stämmer, för all evighet …”
(”Seizh sa att han inte trodde på evigheten. Det kan vara som han sa, att i denna värld finns det egentligen inte något liknande. Men jag kommer att bli Seizh’s evighet. För honom led han för att han inte kunde få evighet. Och också för mig själv, för jag vill att denna kärlek ska vara i all evighet … ”)
”För dig, min evighet” – SLUT
Adgsvahvbalvnadskvmsl, jag älskar att slutet * w *

 

Nu det dåliga slutet …
Vi är i den del där Seizh och Ashe går till rosenträdgården för första gången, och Seizh frågar henne om hon bjöd in honom där betyder att han är en speciell person för henne … Och nu berättar hon för honom att det är en hemlighet. Och han svarar att synd att hans ”speciella” är ett så obetydligt ord.
Och då förblir allt samma, tills den del där de skulle samlas högst upp i tornet och Seizh hittar Ashe med Leni och blir brutal D:
I den här delen, i stället för att kasta bort den, håller Ashe på och låter honom göra vad han vill göra …
Några ögonblick senare går Seizh bort från henne och lämnar … Ashe ringer honom och berättar för honom att inte lämna, att han inte vill att allt ska sluta så här … Han återvänder och berättar för honom något som ”Jag är ledsen, Eller? Eller vill du göra narr av mig? ” Och där förblir allt samma som tidigare, att hon berättar för honom att hon älskar honom även om hon inte kunde ge honom något konkret skäl för det …
Sedan kommer det fram att de plockar upp godisen och senare samlas de i trädgården och det regnar och Seizh räcker honom armbandet och de är tillsammans för första gången …
Tills den del som de är i trädgården kommer och Ashe berättar för honom att en dag gå till sitt rum för att ta te för att presentera det och Seizh berättar för honom att säkert ingen kommer att vilja att han ska vara partner till nästa Maou … Och I stället för att säga henne att tänka på det senare, säger Ashe henne att allt kommer att gå bra, att de säkert kommer att kunna vara tillsammans om hon frågar sin pappa. Sedan säger Seizh honom ” Du har varit lycklig, har du inte? Har det någonsin varit något du inte kunde ha? Något du ville göra och du inte kunde? ” Och naturligtvis börjar hon tro att hon har rätt, att någon något hon ville ha, hennes pappa gav det till henne …
(”Jordgubbarna som jag gillar så mycket, en trädgård bara för mig, massor av bågar, de vackraste klänningarna. Jag har varit tvungen att gå till klasser som jag inte gillar, men i allmänhet allt jag har velat ha haft det. det enda som jag inte har kunnat göra är att lämna slottet fritt. ”)
Seizh: ”Du tror att du kan ha allt du vill ha. Du är en mycket lycklig och väldigt grym liten prinsessa, vet du?”
Sedan ber hon om ursäkt för att ha sagt det och tycker att det verkligen var väldigt grymt, att även hennes far alltid berättade för henne att hon aldrig skulle glömma att hon levde ett privilegierat liv och att det fanns många andra människor som inte var lika lyckliga som hon … Han ser ledsen och ber om ursäkt och berättar för henne att han var tung och att han vet att hon inte valde att ha det livet och att hon också är medveten om att inte allt i hennes liv kan ha varit lycka. Och han säger till henne att det är bättre att be att vara med honom att inte be … Och att han också har den önskan, att vara evigt med henne.
Ytterligare en dag under natten vaknar Ashe kallt och inser att fönstret är öppet. Han står upp för att stänga den och någon täcker munnen bakifrån. Det är Seizh, som berättar för honom att han hörde ett ryktet om att Maou har fått en fästman från Ashe och att han flyr med honom. Ashe berättar för honom att wtf, hur kommer det att gå, att hon inte har fått höra någonting och att det borde vara ett ryktet. Sedan börjar han med sin paranoia och säger att Ashe inte vill gå med honom, det är därför han gör ursäkter … Ashe förklarar att han gör det, att det inte är så och försöker övertyga honom att vänta lite för att vänta äntligen ta reda på om ryktet är sant eller inte … Och han blir mer galen och börjar berätta för honom att det är hans och att det är hans, han slår i magen och Ashe tappar medvetandet = w =
(”Det sista jag såg när jag tappade medvetandet var bilden av Seizh som tappar tårar upplyst av månskenet.”)
Lång tid senare säger Ashe att när han vaknade var han i ett konstigt rum. Seizh förklarade att han var i den mänskliga världen i en lägenhet som han hade gjort med sin magi (det är samma som visas i ”Under månen”). Hon berättar att Seizh inte släpper ut henne, och att hon en gång snek ut ur lägenheten … men att hon omedelbart dykte upp igen, och det innebar att hon skulle bli inlåst hela sitt liv. Att Seizh fick veta att han hade ropat att han ville riva bort honom och att han inte ville ha honom och bla bla, att han hade behandlat henne super dåligt … Och att när allt hände, hade han börjat gråta och bad honom att inte Jag kommer aldrig att lämna …
(”Maouen bankar på min dörr. En Maou som hälsar mig leende vänligt, men som inte litar på någon, en sorglig Maou som alltid gråter i sitt hjärta. En ensam Maou som bara har mig, som inte kan finns mer än inom detta utrymme … Varje dag säger jag till Maou att min kärlek är verklig, att jag åtminstone alltid kommer att vara vid hans sida och litar på mig för det. Men han låter inte sitt hjärta se för ingenting i världen. ”)
(”Jag älskar honom så mycket. För mig finns det inget annat än honom.”)
(”Jag står upp för att ta emot Maou som bankar på min dörr. Från och med nu börjar en annan lång natt —-”)
”En ensam Maou” – SLUT

 

ASJHBAJVSA, jag gillar de två avslutningarna, de båda lockar mig på olika sätt xD Det goda är allt söt och romantisk, och det dåliga är så dyster, OMG TwT Hiyo är torr, skriver för bra TwT
Mm … ja, och jag måste säga att historien om ”Tsuki iro ehon” är mycket mjukare än det ursprungliga spelet xD Detta är som … mycket mer ömt xD Som jag minns kommer inget så WTF ut på någon väg från ”Tsuki iro”, istället är den ursprungliga UTMEN gjord av WTF x’DD
Nästa sammanfattning jag kommer att skriva kommer från Seine-rutten, som är den andra som jag kommer ihåg som fick mig att gråta tusen TwT xDD
Min eget Kommatar! Jag håller med henne eller honom