Titelinformation
Halvung prinsessa Yasha
Towa, Setsuna och Moroha är ungdomar som tappar blod från youkai och människor.
När jag var liten hamnade jag i en skogsbrand och blev separerad från varandra. Towa går genom en tunnel som korsar tid och utrymme för periodträdet, och tiden glider från den stridande statens period till idag. Uppvuxen som en dotter till familjen Higurashi som är associerad med Kagome växte hon upp till en gymnasiet flicka som var bra på kampsport. Å andra sidan var hennes yngre syster, Setsuna, som lämnades kvar under de stridande staterna, engagerad i utrotningen av youkai under bärnsten som blev chef för utrotningsbutiken. Moroha är dotter till Kagome och Inuyasha. Som pristagare har hon tagit smeknamnet ”Ghost Killing Moroha” och ägnar sig fortfarande åt att utrota youkai. Det har gått tio år sedan Towato Setsuna gick ihop. En tunnel som passerar tid och rum i periodträdet öppnades på nytt. Jag fick höra att jag skulle träffa Setsuna som uppträdde i nuet, men jag glömde varför Setsuna var. Tillsammans med Setsuna, med tillägget av Moroha som kom till nutiden, rasar vår ”Hanyou no Yashahime” i nuvarande tid och under de stridande staterna.