Förklippet av det åttonde avsnittet av TV-anime ”Hanyou no Yashahime”, som sänds från lördag 3 oktober, har släppts. Dessutom har information om TSUTAYA POP UP SHOP och online lotteri DMM skrapa utan att förlora ”Inuyasha” och ”Hanyou no Yashahime” anlänt.

 

TV-anime ”Hanyou no Yashahime” är en ny berättelse med huvudpersonerna av Inuyasha och Kagome dotter, Moroha, tvillingdöttrarna i den mördande cirkeln, Towato Setsuna, som är karaktärerna i ”Inuyasha”. Under veckosändningen rankades relaterade ord som ”#Hanyou no Yashahime” högt i trenden med Twitter (i Japan), vilket visar stor spänning. Avsnitt 8 kommer att börja sändas på Yomiuri TV och Nippon TV från 17:30 lördag 21 november. Sammanfattning, klicka här för föregående klipp! <Avsnitt 8> Vi följer var du befinner dig för Youkai, Yazume, som flydde från Kanto-regionen. Yazume flyr till fortet Kiki, en av de fyra ondskorna, men Kiki lånar en regnbågsfärgad pärla till Yazume och beställer ”Sök efter prinsessan Yashas svagheter.” Chiyo Takechiyo kommer att somna med den drömöppningsteknik som används av Yazume. Men tekniken fungerar inte eftersom jag inte kan sova. Efter att ha sett Yazumes avsikt väcker Setsuna sin dröm med ett virvelvindslag. Moroha har en dröm om Takechiyos förflutna, Takechiyo har en dröm om Morohas förflutna och Towahasenas fjäril har en dröm. Dessutom kommer TSUTAYA POP UP SHOP för TV-anime ”Hanyou no Yashahime” att hållas! Tillsammans med det har TSUTAYA POP UP SHOP begränsad upplaga teaser visuell släppts. På POP UP SHOP kommer originalvaror med begränsad upplaga med nyligen ritade teaser-bilder att säljas. Håll dig uppdaterad för mer information om tillkännagivandet vid ett senare tillfälle! Dessutom är begränsade produkter från ”Inu Yasha” och ”Hanyou no Yasha Hime” till försäljning under en begränsad tid under det ursprungliga varumärket i online-lotteriet DMM utan att förlora. Med temat sömn är de ursprungliga SD-illustrationerna av karaktärerna som sover bekvämt på futon väldigt söta ♪ Detta är också anmärkningsvärt! (C) Rumiko Takahashi / Shogakukan / Yomiuri TV / Sunrise 2020