Världen älskar mig!
Den narcissistiska femtefödda.

Lustens avatar som kan charma människor genom att bara få dem att stirra i ögonen. Han håller flera Asmo -sammankomster i månaden.

Asmodeus är Lustens avatar och den femte äldsta bland de sju demonbröderna. Han är en av huvudpersonerna i Obey Me! En mästare att styra dem Allt som är inblandat i spelets intimitetssystem; Därför kan användare interagera och höja sin relation med honom.

Innehåll

 

 • 1 Utseende
 • 2 Personlighet
  • 2.1 Preferenser
   • 2.1.1 Gillar
   • 2.1.2 Ogillar
 • 3 Berättelse
  • 3.1 Bakgrund
  • 3.2 Huvudberättelse
 • 4 Förhållanden
  • 4.1 MC
 • 5 Trivia
  • 5.1 Från lektioner

Utseende

Asmodeus har champagnefärgat hår med långa, svepande lugg på vänster sida. Hans ögon är ljusorange med en gul lutning. Han är den kortaste av bröderna, men bär ofta höga klackar, vilket får honom att se längre ut. Liksom sina bröder målar Asmodeus naglarna. Hans nagellack är rosa och limegrönt, eller ibland blågrönt, i ett mönster som alternerar varje nagel. Ibland visade sig att hans naglar är limegröna och rosa, medan andra gånger är naglarna grått och rosa. Detta gör honom och Leviathan till de enda två bröderna som har en inkonsekvent nagelfärg.

 • Demonform
 • RAD Uniform
 • Ledig klädsel
 • Människovärldsutseende

Asmodeus i demonform

Asmodeus demonform består av en svart, ärmlös, knappad skjorta med svarta rosor som dekorerar framsidan och en gyllene skorpion lindad runt den. Det finns ett hjärtformat hål på baksidan av hans skjorta. Han bär två svarta manschetter vid sina handleder. Hans byxor är svarta, det högra benet består av på varandra följande grått och svart tyg böjt ända fram till fotleden. Han har fyra fladdermusliknande, lockiga vingar och ett par horn med rosafärgade spetsar som sticker ut från huvudet. Han har tre hjärtformade födelsemärken på vänster arm.

Personlighet

Asmodeus är en naturlig flirt och anses vara mycket charmig. Han är stolt över sitt utseende och betraktar sig själv som en ”gåva som ska delas med hela världen”. Som sådan tar han extra hand om sitt utseende och följer strikt en skönhetsritual. Enligt chatten ” Rätt innan du går till sängs ” tar han alltid på sig en ansiktsmask precis innan han går och lägger sig.

Asmodeus är extremt skamlös och bryr sig inte om han orsakar problem för andra, som sett under tiden gruppen sugs in i Helenes porträtt. Det avslöjas att hans affär med Helene hade förstört hennes liv och slutat med att hon blev förbannad till en tavla, men Asmodeus lyckades gå fram till henne och prata som om de var förlorade kompisar. I Beelzebub ’s Devilgram, Unspoken Affection , är resultaten av DDD -appen ”Demon Brain Scan” att 80% av Asmodeus hjärna tas upp av ”jag”. De andra 20% delas jämnt mellan ”skönhet” och ”annat”.

Trots sin narcissism antyds Asmodeus vara osäker och söker kärlek och uppmärksamhet. När Simeon fick frågan om vad han tyckte om Asmodeus, säger han att Asmodeus fortfarande försöker fylla rollen som den ängel han brukade vara; en ängel som älskades och älskades av många. Asmodeus skrattar åt Simeons anmärkning och borstar bort det med att säga att han bara är avundsjuk.

I början behandlar han MC likgiltigt men är nyfiken på varför hans kraft inte fungerade på dem utan snabbt borstar bort det. Senare när MC kallar honom genom att använda Salomons makt, är han mycket imponerad av att MC kan dra ut hans demoniska krafter mer kraftfullt än vad Salomo kan. Efter det blir han misshandlad av MC och flörtar alltför mycket med dem, till Mammons förtret. Senare erkänner han att han älskade MC lika mycket som honom själv.

Medan Asmodeus ser sig själv som den vackraste av sina bröder, har han visat sig attraheras av Beelzebubs och Lucifers skulpterade kroppar för han försöker ofta varje chans att ta bort dem så att han kan se deras fysik. Medan han främst kommer överens med sina bröder blir han irriterad på dem, till exempel med Beelzebub när han åt en speciell söt som han ville lägga upp på Devilgram , och hamnar ofta i konflikter med Mammon .

Preferenser

Gillar

 • Som framgår av nummer 5 i RAD -tidningen gillar Asmo att lyssna på ”helande musik”.
 • Enligt Vilken är du? chatta, han föredrar slät rödbönspasta framför klumpig eftersom den är mer krämig och rik.

Ogillar

 • Han hävdar att han ogillar vintersäsongen i Devilgram Snowy Bliss
  • Mot en motsägelse berättar han i en chatt för MC att han är avundsjuk på att människor har vintersäsongen.

Berättelse

Bakgrund

Asmodeus är en av 72 demoner som har ingått en pakt med Salomo , vilket gör honom till den enda av de sju bröderna som har flera pakter med människor. Salomo uppgav att Asmodeus gav honom en enorm oljemålning av sig själv när de först ingick en pakt.

Huvudberättelse

När han först introducerades talade Asmodeus med förtroende för att Lucifer , som fruktade tanken på att presentera sina bröder, skulle vara hedrad för att kunna presentera en så söt, vacker, charmig lillebror som han. Om MC frågar om hans synd får Asmodeus dem att titta in i hans ögon i ett försök att förföra dem, en förmåga han har som är mycket kraftfullare än den genomsnittliga demonen. Det är därför han är förvånad när hans förmåga inte verkar ha någon effekt.

Senare, mitt i väsen om att Mammon ingick en pakt med MC , ses han och Satan spela ett vänligt kortspel med Solomon . Efter en runda frågar Salomo Asmodeus och Satan om varför de alltid lade ner Mammon och det borde inte vara lite mer respektfullt eftersom han var deras storebror.

Satan och Asmodeus svarar båda att det beror på att Mammon agerar den mest dumma av dem alla, men Satan avsätter snabbt ämnet till förmån för att vidarebefordra den information han fick från Lucifer om att MC hade kunnat göra en pakt med Mammon. När Salomo uttrycker förvåning över nyheterna, fortsätter Asmodeus med att ifrågasätta varför bildandet av en pakt med en demon betraktades som en så stor grej, och presenterade den enkla naturen i sin egen pakt med Salomo som ett exempel.

När MC har en tävling med Leviathan blir Asmodeus värd och ger MC relativt enkla frågor samtidigt som han ger Leviathan extremt svåra.

Enligt Beelzebub i lektion 5-17, smög Asmodeus en gång en häxa in i sorgens hus och upp i sitt rum. Trots att hon förvandlades till en spindel för att effektivt gömma sig, upptäcktes hon fortfarande av Lucifer .

När bröderna skulle stanna på Demon Lord’s Castle för skolens reträtt, tilldelas Asmodeus rum med både MC och Simeon , till vilket han djärvt förklarar att de måste vara mycket nöjda över att de får dela ett rum med honom och kunna se olika sidor av honom.

Mammon kräver att byta plats med honom (gör falska påståenden om både Salomo och Satans karaktärer som hans tilldelade rumskamrater), men Asmodeus ser lätt igenom Mammon och vet att han bara gör det för att han vill dela ett rum och vara nära MC , och Asmodeus vägrar bara att trots honom.

Senare under rundvandringen på slottet möter han Helene och flörtar med henne, trots att hon är uppenbart arg på honom och klandrar honom för hennes fängelse. Som hämnd använder Helene sin magi och försöker suga in Mammon , Leviathan och Beelzebub i hennes målning och lyckas med det. När Salomo drogs av hennes magi, griper han tag i Asmodeus och drar med sig Avatar of Lust medan han säger att det bara var rätt eftersom Asmodeus var anledningen till att allt detta hände.

Innan de lyckas bli helt sugna, tar Asmo dock tag i MC , drar dem med sig och alla transporteras ner till slottets labyrint. Asmodeus lyckas skilja sig från alla andra tills Solomon kallar honom till hans och MC: s sida, och Asmo tuktar honom för den okunniga kallelsen. De tre återförenas med Mammon , Leviathan och Beelzebub när de jagas av Henry 1.0 . Salomo förstärker sedan Asmodeus makt och Asmodeus kan charma ormen så att de säkert kan lämna labyrinten oskadad.

Nästa dag under åtsjägaren fotobombar Asmodeus varje skott och till och med charmar en staty för att bevisa en poäng och förstöra upplevelsen för alla. När han ropades på för sitt beteende, lämnar han i ett huff och säger att han inte hade lust att bli föreläst och MC följer efter honom. Samtalet leder till att MC säger att de vill ingå en pakt med honom så att Asmodeus kan kontrolleras, men han skrattar och säger högmodigt att han inte går runt med att ingå pakter med människor som vill.

Han går med på att skriva in en om de kan få ett foto av Lucifer som sover (något som MC , Mammon , Leviathanoch Satan försökte tidigare och misslyckades), och bevisa att de är värda hans respekt genom att uppnå en nästan omöjlig bedrift.

Asmodeus kallas senare av MC (som tillfälligt hade lånat en bråkdel av Salomos krafter) tillbaka till labyrinten, till stor förvåning, och när MC börjar recitera Salomons besvärjelse i syfte att förstärka Asmodeus förmågor för att charma Henry 1.0 en gång mer, Asmodeus konstaterar att han känner en överväldigande kraftökning genom hela sitt väsen och han kunde charma ormen igen och lämna labyrinten för gott.

När Lucifer föreläste MC , Mammon , Leviathan och Beelzebub för att han försökte ta en bild av honom i sömnen, meddelar Asmodeus plötsligt att han kommer att ingå en pakt med MC , trots att de inte kunde uppfylla hans krav. Han fortsätter med att konstatera att hans anledning till att göra det även om MC hade misslyckats beror på att han var starkt imponerad av den oväntade visning av skicklighet MC hade tillbaka i labyrinten.

Efteråt ses Asmodeus lekfullt flörta med MC tillbaka i deras rum tills Mammon prickar in och kräver att han håller sig borta från MC . På grund av det uppståndelse de gjorde, samlas alla andra inne i rummet och en kuddkamp uppstår.

[Observera att detta avsnitt är ofullständigt och har lite information för närvarande]

Förhållanden

MC

Han är den fjärde demonen som MC gör en pakt med av sin respekt för deras förmågor efter att de tillfälligt fick en del av Salomons magi.

Trivia

 • Hans röstskådespelare, Ayme Miura, sjöng den officiella öppningslåten till Obey Me !, ” Sinful Indulgence .”
  • Han sjunger också låten ” Loveless ” som presenterades i slutet av säsong 2, och låten för säsong 3, ” Celestial Ray ”.
 • Det avslöjas i den officiella mangan att det är han som målar alla sina bröders naglar, såväl som sina egna.
 • Liknar Mammon , enligt en chatt sover han i naken och bär bara Köln i sängen.
 • I A Song From the Heart börjar han en karriär som sångare och låtskrivare med en death metal -låt. Karriären fortsätter i Too Good to Be True , där han hanterar besittande fans.

Från lektioner

 • Asmo minns inte det ögonblick då han slöt en pakt med Salomo .
  • Pakten ingicks efter att Asmodeus förolämpades av människor och surade på en bar. Salomo träffade honom där, och efter att ha lärt sig Asmo var Lucifers bror drack de två hela natten och hamnade i en pakt. (Lektion 53-16)
 • I lektion 58-2 avslöjas att hans största rädsla ser ful ut.