The Demon King

The Demon King (悪魔の王) is the current ruler of Devildom, although he resides at the bottom of Devildom as he has no interest in the affairs of the three worlds. His son, Diavolo rules the Devildom, but he hasn’t been crowned as the next king yet.

Han var också ansvarig för brödernas rangordning och ”ålder” när de föll från det himmelska riket , med  Lucifersom den äldsta och mäktigaste och Belphegor  var den yngsta och den svagaste. Trots att han var yngst baserad på födelseordning,  ansågs Satan vara den fjärde äldsta på grund av sin makt istället för sin faktiska ålder.

Enligt Luke har han inte sett Demonkungen sedan en ceremoni för 1000 år sedan. Det här kunde ha varit hans senaste offentliga framträdande.

Han hade en fru, som dog när han födde Diavolo.

Grisella

Grisella (ド リ セ ラ) är en häxa som bor i människovärlden . Hon introducerades i lektion 10 när MC , Lucifer , Satan och Mammon bestämmer sig för att resa till London för att söka hennes hjälp för att återvända Lucifer och Satan tillbaka till sina ursprungliga kroppar när de två bytte på grund av att Grisellas magiska bok rördes av dem samtidigt tid. Hon dödades senare i ett tåg av sin avsedda lärling, Noah.

Noah

Noah (ノ ア) längtar efter att bli Grisellas lärling. Men han dödar henne genom att sticka henne med en kniv i lektion 11 på grund av att Grisella ständigt vägrade Noahs förfrågningar om att vara hennes lärling. Grisellas ande sa att Noah en gång sa till henne att han utför kastknivar i sin cirkusakt. Hon avslöjar senare att hon inte tog lärlingar eftersom hon var medveten om hennes förestående död, men inte förutsåg att Noah skulle döda henne på grund av hennes avslag.

Mephistopheles

I den första RAD Newspaper Club- chatten någonsin var Mephistopheles (メ フ ィ ス ト フ ェ レ ス) på 10: e plats i de inofficiella resultaten av en popularitetstävling, men han och Mammon diskvalificerades på grund av förfalskade valsedlar. Detta kommenterades senare av  Asmodeus ,  Satan och  Leviathan , med den senare upprörd han gjorde listan först efter diskvalifikationerna. Tillsammans med Satan, Asmodeus och Mammon designade han chatt-klistermärkena prins Lucifer och prinsessan Diavolo .

Han brukade vara president för tidningsklubben, men tvingades avgå delvis på grund av förfalskade valsedlar, men också på felaktiga inlägg som gjordes av tidningsklubben strax efter.

Astaroth

I den första RAD Newspaper Club- chatten någonsin var Astaroth (ア ス タ ロ ト) inte med på de inofficiella resultaten av popularitetstävlingen, men han fick en 9: e plats efter att Mephistopheles och Mammondiskvalificerats på grund av förfalskade valsedlar.

Dantalion

Satan bjöd in MC till museet, som håller ett evenemang med konst av en mystisk målare som aldrig visar sitt ansikte offentligt. Konsten avslöjar betraktarens kärna, medan deras kärna också brinner rött och vitt av passion och lust. Satan säger till MC att rykten säger att Dantalion (ダ ン タ リ オ ン) är den artisten, men är obekräftad.

Diaval 

Enligt Beelzebub i lektion 5 är Diaval (デ ィ ア バ ル) en demon som hade gått till människovärlden som utbytesstudent, förmodligen med Belphegor .

Michael

Michael (ミ カ エ ル) är en ärkeängel som ofta tas upp av Luke och säger att han rapporterar till Michael direkt. Detta innebär att han är i en auktoritetsställning i det himmelska riket .

Michael älskar godis av alla slag, enligt Luke i lektion 5-12.

I lektion 23-3 avslöjar bröderna att Michael alltid beundrade och älskade Lucifer .

I lektion 23-5 hänvisar Barbatos till Michael som ”ärkeängeln Michael. Han nämner också att han är den nuvarande ledaren för Himmelrikets legion av änglar och konditorernas skyddsängel.

I lektion 27-19 avslöjas det av Asmo att Micheal brukade undervisa Mammon , men inte visste hur han skulle hantera honom. Detta ledde till att Lucifer tog över.

I lektion 49 har Luke sagt att Michael ofta stirrar på var demonbrorns bilder brukade hänga när de var änglar och hävdade att trots att han aldrig säger något saknar Michael demonbröderna dyrt.

Lucifugus

Lucifugus (ル キ フ グ ス), Asmodeus och flera andra håller en fest hemma hos Lucifugus. Asmodeus bjöd in MCtill festen och sa att de kommer att hämta dem efter lektionen. Han antydde också att MC skulle få en annan partner, aka göra en pakt med en annan demon.

Mahazael

Mahazael (マ ハ ザ エ ル) är en fastighetsmäklare som säger till Mammon att han måste teckna ett tvåårskontrakt och betala månadshyra för att bo själv. Mammon tror att det är en bluff och säger till honom att ”skjuta på sitt tvååriga kontrakt där solen inte skiner”. Mahazael berättar sedan för Mammon att han kommer att informera Diavolo och Lucifer om Mammon inte betalade.

Maddi

Maddi  (マ デ ィ) är en berömd häxa, allmänt känd som den stora häxan Maddi, och har stor makt trots att hon är människa. I devilgram ledsagare ,  Diavolo  frågar  Lucifer  och  Satan  att eskortera Maddi medan hon är i DJÄVULSKHET , ty de är hennes ”typ”. Hon förföljde en gång aggressivt Diavolo och vägrade återvända till människovärlden om han inte gifte sig med henne, vilket han hade svårt att övertyga henne om att ge upp.

Mammon  hade åkt hem med henne en gång och upplevelsen gjorde honom traumatiserad, för han hade mardrömmar och till och med slutat spendera pengar. Enligt Lucifer konkurrerar hennes skönhet succubus som vann skönhetsdelen i drottningstävlingen.

Lilla D’s

Little D’s är demonfamiljer som bor inom Demon Lord’s Castle och tjänar under Barbatos . Lilla D. nr 2 har uppgett att varje bekant har sin egen personlighet och särart. Inte mycket är känt om dem förutom att nr 1 och nr 4 inte kommer överens.

Rubezahl

Rubezahl är en DevilTube-påverkare inbjuden till Asmodeus modevisning i lektion 32-8.

Rusalka

Mammon säger att ”alla på Devilgram pratar om henne!”. Inbjuden till Asmodeus modevisning i lektion 32-8.

Lotan

Lotan är ett sjuhodigt havsmonster som är Leviathans näst bästa vän (efter hans guldfisk Henry). Leviathan ville delta med Lotan i RAD: s årliga Monster Fair -evenemang, men släppte istället varelsen i havet, eftersom han inte fick behålla den. Det nämns att Lotan slutade skapa stor förödelse och förödande förödelse i den mänskliga världen .

Uriel

Uriel är en ängel som nämns av Simeon som en av änglarna som är nyfikna på Lucifer . ( Hej från det himmelska riket ).

Skördeman

Den Reaper är en kraftfull enhet som vakar över ljusen som representerar livet för människor och demoner. Från och med nu är Reaper könslös, för Solomon svarar inte på Asmodeus fråga om de är en attraktiv man eller kvinna. Salomo är väl bekant med skördaren, för de tävlar i vissa ”spel” om sin själ, men Salomo vinner alltid.

Salomo har sagt att skördaren är väldigt aggressiv mot honom, även om det beror på att de en gång åt hans matlagning. De blev arga på Beelzebub för att han av misstag slog Lucifers förbannade rekord ”Hymn of the Reaper” och minskade hans ljus betydligt. De bor på en okänd plats i Devildom som Salomo bara känner till.

Raphael

Raphael är en högt uppsatt ängel som först nämns i lektion 44-3. Enligt Belphegor tog han ofta hand om Michaels behov, hur orimligt det än var och var noggrann och metodisk. Han beskrevs vara som en demon i förklädnad på grund av hans sura uttryck.

När bröderna var änglar hade han ett antagonistiskt förhållande till dem; han skulle skälla ut Asmodeus för att ha deltagit i fester, och Lucifer och Mammon gick ofta på dem.

Slaktaren

Slaktaren är en människa som dyker upp under tredje säsongen. Han har först setts när MC och Beelzebubhandlar mat och tror att de är ett par, han ger Beelzebub råd om relationer. MC möter honom igen medan de är tillsammans med Mammon , som utbrister att de är tillsammans till stor förvåning.

Lucifer och Diavolo dyker också upp i hans butik, och han är bedövad av Diavolos begäran om drakött. Senare träffade han resten av bröderna medan de shoppade och blev chockad igen när de började slåss om MC (som inte var där).

Han tog sin fru och dotter till nöjesparken Bayside Bonanza World of Wonders, där han stötte på MC och Belphegor.