Nu börjar jag  titta på ikemen vampire temptation dark om karaktärs kapitel på Youtube! Den 18 februari 2022 tittar jag på mina favoriter vampyr som först ut är Arthur conan doyle, hans personlighet är casanova, kärleksfull, playboy och hjärta av guld som älskar den kvinnan.

Detektive Sherlock holmes som skriver av Arthur om deras deckare äventyr, han minns sitt tidigare liv som läkare och kom tillbaka från döda med hjälp av Saint. Problem är att man har hittat sitt livskärlek då flötet en annan kvinna en efter en och när det är missförstånd utan att bli sårad att rätta till misstag och alltid passion av kärlek för mig!

Näst på tur är Dazai Osama som novel romare författar, är alltid hoppa genom fönster men han är alltid glömde vad personen hette utan istället ge smeknamn och brukar ge bland både påhittad och fantasin för att vara novel författare, hans kärleksfullt själ som alltid ler mot folket och mig eftersom Dazais personlighet är glömsk, snäll, kärleksfullt, en riktigt bra sagoberättare.

Comte de Saint-Germain är som äger herrgård och är rentblod vampyr av flesta av dom som också men bakom hans masken är alltid så ensam. De är något som mitt hjärta säger att han vill inte, jag skulle återvända till riktiga värld i nutid av framtiden från tidlös och jag vill inte heller åka tillbaka så stannar jag för alltid eftersom dom deras värld som enda han älskar mig av hela sitt hjärta och bli full renblodig vampyr av reinkarnation,  bli familj…!

Jean d Arc, den mystiska kille om skulle vara som Jeanne D,Are, den häxan för brinnande till döds. I nästan liv som vampyr till kille och bär alltid ögonlapp eftersom han tror att skulle explodera av ett monster men det är inte sant, tack vare MC som rädda honom från ensamhet. Han har som vacker ärret på ansiktet och är så cool när Jean skyddar sin älskare.

Wolfgang Mozart är pianos kung över musiken men ändå har iskall personlighet som saknas med värme av kärlek, jag dejtar med honom för att på mig att han behöver min hjälp. Hans vackrare silver hårig med lila ögon och tycket att jag försöker få honom skratta  så hans mörka jag försvinner för att jag älskar hans musik från hjärta

Napoleon Bonaparte är mystisk man som hamnar i Comte de Saint-Germains herrgård utan minnen också har rent hjärta av guld, är både killar och tjejers gillar mycket och barnen tycket mycket om umgås med, de han snodde kysser från något  innan eller efter han vaknar ( jag gillar)!