Sasuke Sarutobi

 

ALIAS

Swift Striking Storm

ANSLUTNING

Uesugi-Takeda styrkor

BIOGRAFISK INFORMATION

FÖDELSEDATUM

10 april

FÖDELSEORT

Okänd

FYSISK BESKRIVNING

KÖN

Manlig

HÖJD

5’8″

BLOD TYP

O

ÖGONFÄRG

Brun

Andra som du såg också

Mitsunari Ishida

Kenshin Uesugi

Kichou

Hideyoshi Toyota

Masamune Date

Yukimura Sanada

Shingen Takeda

Ikemen Sengoku Wiki

Mitsuhide Akechi

 

 

”Du behöver inte oroa dig. Vi kan njuta av våra liv här tillsammans.”

 

Sasuke Sarutobi (猿飛 佐助, Sarutobi Sasuke ) är en ninja som arbetar under Kenshin och är tillgänglig för att bli vald till romantik i de engelska och japanska versionerna av Ikémen Sengoku. Han röstas av Kenji Akabane.

 

 

 

ANNONS

Utseende

Sasuke är en smal, lång och blek man som bär glasögon som visar hans bruna-oliven sneda ögon, hans hår är voluminöst och dess färg börjar med en djupt brunsvart, slutar med en blondare ton i form av gradient.

 

Sasuke verkar stenhård även om han har setts le flera gånger under spelet.

 

Hans kläder är mestadels gröna, oliver och ibland även kalla toner.

 

Personlighet

Sasuke är en lugn och intelligent man, vilket i hög grad hjälper hans Sengoku-erans yrke som ninja. Denna fasad går sönder när ämnen som är anpassade till hans intressen tas upp, såsom historia eller astronomi, även om han fortfarande är rak i ansiktet, vilket i hög grad förbryllar människorna omkring honom.

 

I den engelska lokaliseringen har han också visat sig vara kunnig i memes, ofta med referenser på alla rutter. Detta märks särskilt på hans egen rutt, där han och hjältinnan emellanåt slänger skämt fram och tillbaka.

 

På grund av sina svaga ansiktsmuskler kompenserade han med att tydligt kommunicera sina tankar för att undvika missförstånd.

 

Han är också stolt över att vara hängiven, att inte ha brutit ett löfte under hela sitt liv.

 

 

ANNONS

Gameplay

Sasuke är den första karaktären som hjältinnan möter. De var båda närvarande vid Honno-ji-monumentet när en tidsglidning i form av ett blixtnedslag dök upp och skickade dem tillbaka till Sengoku-eran, men han avslöjar för hjältinnan att han skickades tillbaka fyra år tidigare än henne, vilket gav honom tillräckligt med tid för att träna som ninja under Kenshins handledning. Genom alla rutter visas att han bryr sig djupt om hjältinnan som vän och tidsresenär, till och med går så långt att han smyger in i Azuchi Castle om hon bor där.

 

Historisk

Sasuke Sarutobis närvaro är ökänd i kōdan-berättarkonst (en stil med traditionellt muntligt japanskt berättande) och fiktiva skrifter.

 

Han är vanligen listad som medlem/ledare för Sanada Ten Braves, en fiktiv grupp på tio ninjor som ska ha hjälpt Yukimura Sanada vid striderna vid Osakas slott, och är den överlägset mest kända och populäraste bland dem.

 

Det sägs att han föll i strid mot Ieyasu Tokugawas styrkor under belägringen av Osaka sommaren 1615, men det finns inga historiska uppgifter om detta.

 

I en annan version sägs det att Sasuke infiltrerade Tokugawa Ieyasus fäste 1615 och, efter att ha fångat sin fot i en björnfälla när han flydde fienden, skar han av den vid fotleden för att fly och sedan valde han att ta sitt liv i stället för att bli tillfångatagen. .

 

GÅ MED I EN PASSIONERAD GEMENSKAP AV MÄNNISKOR SOM ÄLSKAR DET DU ÄLSKAR.

 

”More than Friends, Less than Lovers” – Sasukes födelsedagsevenemang (2018)