Jag är skurken: Claudes kärleksliv är mer konfliktfyllt än någonsin – men hur länge?

 

Utan sina minnen vill Claude inte ha något med Aileen att göra – men det som förde dem samman från början kan hända igen.

 

Aileen kramar en bekymrad Claude

I’m the Villainess, So I’m Taming the Final Boss är en isekai-animetitel hösten 2022 som handlar om otome-spelens galna romantiska äventyr. Huvudpersonen Aileen d’Autriche fick sig själv återföds som spelets skadliga skurk, men precis som Katarina Claes före henne kommer Aileen att återuppfinna sin bad girl-roll och bli någon stor.

 

Aileen vet att ord och känslor är hennes bästa verktyg för att få jobbet gjort, och hon byggde skickligt sin egen plotrustning för att överleva otome-spelets berättelse. Hon blev tillsammans med demonkungen Claude som hans kärleksfulla fästmö, men tack vare Lilias planer har Claude förlorat sina minnen av Aileen. Nu vill han inte ha något med henne att göra , men det är bara ytterligare en utmaning för den fyndiga Aileen att övervinna. Att komma tillbaka tillsammans med Claude kan innebära inte nya idéer utan gamla.

 

 

RELATERAD:

Fruktkorg: Hur Yuki Fann Sig Själv Genom Osjälviskhet

 

Hur Aileen kan vinna Claudes hjärta ännu en gång

aileen och claude fjättrade tillsammans-1

För tillfället är Aileen d’Autriche en oönskad kvinna i animens främsta kärlekshistoria. Med sina självbetjänande upptåg och djärva attityd alienerade hon många karaktärer i imperiet och fick några fiender, allt för att hon skulle kunna förlova sig med demonkungen Claude. Men nu vill inte ens Claude ha henne, eftersom han tappade alla minnen av henne, så Aileen måste börja om. Hon har en planrustning den här gången och riskerar inte att bli sidoskada i ett demoniskt framfart, men annars har Aileens historia fullbordats. Hon kanske inte har några plotskäl att förfölja Claude, men hon har ett starkt personligt intresse för honom och vill återta sin lycka som Claudes kärleksfulla fästmö.

 

 

När det gäller hur Aileen kan vinna tillbaka Claude, kanske det problemet redan är åtgärdat. För tillfället vill Claude identifiera sig med sin mänskliga hälft och ta avstånd från sin status som demonherre, men han kan inte undgå det så lätt. Många spelkaraktärer och till och med Claudes demoner är fast beslutna att blanda sig, antingen för gott eller ont. Detta kan provocera Claudes demonsida ännu en gång, och Claude kan vara i ångest om allt detta sliter bort honom från hans idylliska kungliga liv som halvmänniska. Claude kan till och med vara i allvarlig fara från Selena Gilbert eller kyrkan, men om Aileen kan slå in för att rädda honom med hjälp av Claudes demoner kan allt förändras.

 

 

Att slåss mot en gemensam fiende hjälpte verkligen Aileen och Claude att komma närmare när Lilia och Cedric attackerade dem i avsnitt 4, så nu kan Aileen luta sig tillbaka och vänta på att hennes fiender ska ta det första steget. Det finns vissa risker inblandade, men om Aileen är försiktig och agerar snabbt kan hon rädda Claude ännu en gång och samtidigt imponera på honom och återställa hans förlorade minnen. Det nämndes att Aileens Holy Sword Maiden-krafter inte kommer att återuppväcka Claudes minnen, men Claudes demoniska undersåtar och husdjur är starkt kopplade till hans titel av demonherre, så det kanske fungerar istället. Claudes halvdemonstatus kan snart få honom i problem, och om Aileen räddar Claude i det scenariot samtidigt som han försvarar sin demonherre halvt, kan de bli kära igen. Den sortens affärer förde dem samman en gång,

 

 

RELATERAD:

Vackert Hjärtskärande Anime Som Ditt Namn I April

 

Hur detta testar Claudes sanna karaktär

Claude pratar glatt

Hela den här affären med Lilias planer och Claudes minnesförlust är ett avgörande ögonblick, inte bara för den proaktiva hjälten Aileen utan för Claude själv. Claude är ett offer för Lilias upptåg, men det kan också avslöja mycket om honom före och efter att han återfått sina minnen från demonherren. Claude är en man av två världar, är den välvilliga demonherren samtidigt som han försöker styra imperiet med sitt mänskliga kungliga blod. Han hoppas kunna försona dessa två sidor och upprätthålla freden, men det blir inte lätt när Lilia och/eller Selena provocerar honom och testar honom så här. Det är uppenbart hur Aileen d’Autriche kommer att reagera – hon kommer att slå tillbaka och försvara sin förlovning med Claude. Den verkliga frågan är hur Claude kommer att reagera.

 

Utan sina minnen gynnar Claude Lilia och Cedric som ädla människor, och vill identifiera sig mer med dem och mindre med demoner. Det är dåliga nyheter för Aileen, men Claude verkar oberörd. Än så länge är han kall och avlägsen med Aileen och motsätter sig hennes romantiska försök att vinna honom tillbaka och återställa hans status som demonherre. Det är uppenbart att en allvarlig del av Claudes sinne vill förenkla hans liv och överge demonhalvan, vilket Aileen inte hade förväntat sig. Men Claude är fortfarande något motstridig, och han kanske inte bestämmer sig helt förrän han och Aileen möter en gemensam fiende.

 

 

Detta kan återuppväcka Claudes minnen, och i så fall kommer han att uppleva ytterligare ett test av karaktär. Claude kommer sannolikt att få veta att Lilia Rainworth ligger bakom allt detta, och han kan antingen straffa henne hårt eller förlåta henne. Claude gillar inte att bli bråkad med, men han är också mild och saknar grymhet. Troligtvis kommer hans reaktion på sanningen om Lilia att äga rum nära slutet av animen, och det kommer att säga mycket om vilken typ av halvdemon Claude egentligen är. Om han är barmhärtig kan det återigen bevisa varför han var värd att bli Aileens kärleksfulla fästman, och om Claude straffar Lilia kan det tillfredsställa fans som vill se Lilia lida för sina missgärningar. Oavsett vilket kan det gå bra för I’m the Villainess hjältar.