Profil Relationer Bildgalleri

Aileen Lauren d’Autriche är huvudpersonen i animen ” I’m the Villainess, So I’m Taming the Final Boss (悪役令嬢なのでラスボスを飼ってみたō ” Hon dog av en okänd sjukdom i sitt tidigare liv och reinkarnerades som den främsta skurken i spelet hon spelade under sina sista dagar. Hon är gift med Claude Jeanne Ellmeyer i sitt nuvarande liv.

Utseende

Tidigare liv:

Från hennes minnen sågs Aileen med en vit hatt täckande sitt mörka hår och iklädd en sjukhusklänning.

Nuvarande liv:

I sitt nuvarande liv har Aileen långt guldblont hår med ultramarinblå ögon. Hon ses ofta i en mörkblå klänning med ett rött band knutet i en rosett och en vit skjorta.

Som Ailey Calois förkortas hennes hår och hennes smink tas bort. Hon bär den manliga uniformen från Mische Academy

Personlighet

Tidigare liv:

I sitt tidigare liv visades Aileen njuta av sina konsolspel, främst serien ”Regalia of Saints, Demons and Maidens”.

Nuvarande liv:

Som Aileen har hon visat att hon använder sin kunskap om spelets händelser för att annonsera möjligheten av hennes bortgång. Hon är en modig, intelligent och en lite slug tjej med stora ambitioner (även innan hon fick tillbaka minnena).

Historia

Aileen är en reinkarnerad tjej från Japan, hon återställer sina minnen från sitt tidigare liv där hon spelade spelets ursprungliga miljö. Eftersom hon vet att Aileen är avsedd att dö under det normala händelseförloppet, använder hon sin stora kunskap om det ursprungliga spelet för att undvika hennes bortgång och komma närmare Claude som är den som är skyldig att döda henne. Hon är en flitig, snäll och kraftfull dam, hon har visat sig inte bara lita på sin kunskap om spelet, vara politiskt kunnig, en framgångsrik affärskvinna och en noggrann taktiker, färdigheter som hon använder för att både undvika fara för sig själv. Men hon driver också demonernas land. Hon har lite av ett underlägsenhetskomplex gentemot sina bröder, eftersom att vara den enda kvinnan innebar att hon inte fick så mycket uppmärksamhet eller erkännande, därför lade hon en enorm ansträngning på sin utbildning för att bli erkänd. I alla fall, detta slutade med att hon utestängdes från sina kamrater. Även om hon betraktades med skepsis, gav hennes kompetens tillsammans med hennes kulinariska förmåga henne demonbefolkningens gunst.

Relationer

Tidigare liv:

Föräldrar

De verkade bry sig mycket om Aileen. De visades gråtande i en av Aileens minnesflashbacks när hon höll på att dö.

Nuvarande liv:

Familj

Rudolph Lauren D’Autriche

Monark av familjen d’Autriche och Aileens far. Han har ett taktiskt sinne och försöker använda varje situation till sin fördel, trots alla dessa saker bryr han sig verkligen om henne.

Claude Jeanne Ellmeyer

Claude är Aileens man. Han är demonherren, kronprinsen och även den blivande kungen av kungariket. Han älskar och bryr sig mycket om Aileen. Han genomgick till och med sin demoniska förvandling när han såg Aileen torteras av sin halvbror. Från Aileens sida ville hon först bara tämja Claude som ett sätt att bevara sitt eget liv. Men med tiden hade Aileen kommit att verkligen uppskatta Claude och blev orolig när hon fann sig själv som katalysatorn för hans förvandling till en drake och till och med skyddade honom från det heliga svärdet. Hon uttryckte till och med sin kärlek till honom när han var i drakform, vilket återförde honom till mänsklig form.

Cedric Jeanne Ellmeyer

Cedric är Aileens före detta fästman, före detta barndomsvän och blivande svåger. Det visas att han först älskade Aileen men han tappade gradvis intresset för henne och lämnade henne för Lilia Reinoise . Han är egoistisk, dum och kan lätt manipuleras. Han försökte göra Aileen till sin andra fru genom att sexuella övergrepp på henne men misslyckades med det på grund av Claude. Han verkar inte hysa någon förbittring mot henne nu.

Lala Jeanne Elmir
Pierre Jeanne Elmir

Fiende

Lilia Reinoise

En annan Sword Maiden, hennes främsta rival i originalspelet och riktiga skurken i animen och romanen. Aileen hyste ingen förbittring mot Lilia för att hon ersattes av henne. Lilia hyser ett agg mot Aileen och försöker hela tiden göra sitt liv surt.

Selena Gilbert

Vänner/supportrar

Mandel
Keith Eigrid
Belzebuth
Isaac Lombard

Isaac är en av Aileens nära vänner. Under händelserna i den andra bågen infiltrerar han Mische Academy tillsammans med ”Ailey” för att hålla ”honom” borta från problem. Han är ständigt irriterad över hennes handlingar och övermod men han respekterar henne.

James Charles
Ruck
Elephas Levy
Rachel Danis
Doni
Jasper Varie

Etymologi

Trivia

 • Aileen delar vissa likheter med Katarina Claes;
  • Båda kom ursprungligen från Japan.
   • Medan Katarina återfick sina minnen vid 8 års ålder, återfick Aileen sina minnen under tonåren.
  • Båda återföddas som skurkarna i spelserien de spelade i sina tidigare liv.
  • Båda arbetade på metoder för att undvika sina undergångsslut.
   • Medan Katarina avvikit från sin motsvarighet i spelet, använder Aileen sin list för att uppnå sin önskan om självbevarande.