Aileen har alltid drömt om en annan värld. När hennes fästman offentligt dumpar och förödmjukar henne samlas bitarna äntligen och hon inser att hon har reinkarnerat som skurken i Regalia av heliga, demoner och jungfrur . Hon har nu några månader på sig innan hon fråntas sin status och dör fruktansvärt.

 

Anpassningsbar personlighetsförändring : I universum. Aileen i spelet var en grym Clingy Jealous Girl som skickade Lilia hotbrev och kidnappade henne. När Aileen minns sitt tidigare liv och spelets slut, ger hon upp att jaga Cedric och jobbar istället på att förföra Claude så att hon inte blir dödad av honom.

Aggressiv undergiven : Aileen är vanligtvis den typ av person som tar ansvaret och hennes första försök att gifta sig med Claude är mycket aggressiva, till och med att han får ett afrodisiakum. Men närhelst Claude initierar fysisk intimitet mellan dem, kan Aileen inte göra annat än att rodna och försöka motstå demonkungens djävulska charm.

Anti-Hero : Aileen är en god person i hjärtat, men hon tvekar inte att använda sin ”skurkighet” för att smörja några hjul och få saker gjorda om det behövs.

Blue Is Heroic : Medan hon skenbart är skurken, är Aileen självmotiverad och godhjärtad, och hennes blå outfit betyder sådant.

Bokukko : När hon måste avgå som manlig student vid Mische Academy, använder Aileen boku för att referera till sig själv.

Broken Ace : Berättigad. Aileen är både det yngsta barnet och den enda flickan på fyra barn. Hon arbetade hårt både för att särskilja sig från sina bröder och för att vara värdig att bli en framtida kejsarinna. Hon är också en begåvad affärskvinna och chef. Tyvärr fick detta hennes jämnåriga att se henne som högfärdig och att hennes fästman sökte upp en sötare, mer undergiven kvinna för att inte se dålig ut i jämförelse och stjäla verksamheten de grundade tillsammans från henne.

Kan inte agera perverterad mot ett kärleksintresse : Hennes andra försök att få Claude att gifta sig involverar användningen av en kärleksdryck, men hon är ganska blyg för att ens kyssa honom när hon verkligen faller för honom. Även om det också är lite förståeligt när Claudes kärleksfulla beteende visar sig vara lite kvävande.

Clingy Jealous Girl : Hennes önskan att stoppa demonernas rökelsekomplott beror delvis på att hon oroar sig för att det ska skada Claude…men delvis för att hon oroar sig för att det kommer att göra honom till en sexgud runt kvinnor, och hon är väldigt irriterad när Selena försöker komma nära till honom.

Komprimerat hår : När hon är förklädd till en pojke lyckas Aileen på något sätt få in allt sitt långa hår under en peruk.

Dark Is Not Evil : Aileen blir Unholy Sword Maiden, men hennes genuint välvilliga natur gör henne till den raka motsatsen till Lilias Light Is Not Good Holy Sword Maiden.

Dreaming of Times Gone By : Till skillnad från de flesta huvudpersonerna i den här subgenren, får Aileen bara sina tidigare minnen genom sina drömmar. Detta gör henne särskilt utsatt för Flashback Fail .

Flashback Fail : Eftersom hennes minnen kom till henne i drömmar är de inte särskilt tydliga. Hon minns inte att hon deltog i Cedrics förlovningssoiree i händelse av att hon förnekades förrän hon redan har gått med på att delta.

Röst som döljer kön : När hon är förklädd till en pojke talar Aileen med en lägre röst än vanligt.

Go-Getter Girl : Hon strävade efter att vara utmärkt och bevisa att hon förtjänar att bli nästa kejsarinna, vilket gav henne ryktet om en arrogant prinsessa.

Långben kostym : I Mische Academy-bågen bär hon en när hon tvingas träffa Claude i sin Ailey-förklädnad – eftersom den fungerar för människor som hon inte vet att han skulle se igenom den. Claude är för förvirrad av kostymen för att verkligen ifrågasätta identiteten bakom den.

Hair of Gold, Heart of Gold : I motsats till sin avsedda roll som skurk, är den blonda Aileen ädel och välvillig.

Ljus feminin och mörk feminin : Aileen är den viljestarka och svekfulla mörka kvinnliga till Lilias fogliga och ödmjuka ljus feminina. Även om Lilias sanna jag är ännu mörkare än Aileen.

Love Epiphany : Precis när Cedric försöker våldta henne inser Aileen att hon absolut inte vill ge sin kropp till någon annan man än Claude eftersom hon är kär i honom.

Mer förolämpande än avsett : För att provocera Claude att utmana henne till ett svärdslag i Mische Academys turnering, klär Aileen ut sig i en ankkostym och gör illa upp för att hon bytte från Cedric till Claude framför Claude (med honom som inte vet att ankan är Aileen) . Aileen förväntade sig inte att Claude skulle bli så arg.

Next Life as a Fictional Character : Efter att ha dött av en ospecificerad sjukdom som tonåring, reinkarnerade hon som skurken i romansspelet hon spelade.

Oblivious to Love : Hon är ganska långsam med att lägga märke till Claudes uppenbara romantiska tillgivenhet för henne under hela den första bågen.

Person of Holding : Efter att Lilia hugger henne med det heliga svärdet kan Aileen kalla fram vapnet från sin egen kropp.

Plucky Girl : Efter att hon minns sitt tidigare liv och får reda på att hon är dömd att dö i varje slut av spelet hon har reinkarnerats i, bestämmer sig Aileen för att hon inte kommer att låta något förstöra hennes andra chans i livet och kommer inte att sluta slåss förrän hon får sitt lyckliga slut.

Rekursiv crossdressing : I Mische Academy-bågen klär Aileen ut sig som en manlig student för att infiltrera akademin. Vid höjdpunkten tar hon på sig Rachels klänning för att delta i White Lily-tävlingen, men i de flesta av elevrådets ögon är ”Ailey” en pojke som klär sig som en vacker kvinna.

Resentful Outnumbered Sibling : Hon har tre bröder och är den enda dottern i sin familj. När hon växte upp kände Aileen sig underlägsen sina bröder och lade alla sina ansträngningar på att vara en lämplig framtida kejsarinna för att inte bli kvar. Trots dessa känslor indikerar en extra att de har en bra relation med varandra eftersom nämnda bröder inte är glada över att höra om hur Cedric behandlade henne medan de var borta och var helt villiga att få honom att försvinna för det .

Romantisk Fake–Real Turn : Till en början ville Aileen bara gifta sig med Claude för att undvika det dåliga slutet där han dödar henne under sitt framfart som en drake. Efter att ha tillbringat lite tid med honom, slutar hon med att bli kär i honom på riktigt.

Nöj dig med syskon : Efter att hennes första fästman, prins Cedric, dumpat henne för Lilia, bestämmer sig Aileen för att fortsätta ett förhållande med Cedrics bror, Claude. Även om det till en början var av pragmatiska skäl, främst för att undvika att Claude dödade henne i spelets ”bra slut”, blir Aileen verkligen kär i Claude.

Avsändare på däck : Hon stöder Rachels förälskelse i Isaac och vill att de ska komma närmare.

Singel kvinna söker god man : Hon blir äcklad av Cedric när hon ser vilken illvillig man han verkligen är och fortsätter att bli kär i Claude som är godhjärtad, omtänksam och behandlar Aileen med den kärlek och respekt hon förtjänar.

Sobriquet Sex Switch : När Aileen är förklädd till en pojke blir Aileen ”Ailey”.

Nyckel i verken : åberopas. Aileen vet om spelet blir som det var tänkt att hon kommer att dö om två månader. Istället för att låta detta hända, arbetar hon för att förföra Claude och överger allt intresse för Cedric. Detta får händelserna i spelets handling att nysta upp helt.

Summon Magic : Tack vare Claude är Aileens skugga en portal för demoner och hon kan ringa dem när hon vill.

Söta Polly Oliver : I den andra bågen klär Aileen ut sig som en manlig student för att infiltrera Mische Academy.

Sympathy for the Devil : Trots att hon hatar Cedric för hans misshandel av henne, mår Aileen lite dåligt för honom eftersom hon vet att han inte alltid var ett lowlife och undrar om han inte skulle ha blivit som han gjorde om hon hade varit mer känslomässigt stödjande om hans mindervärdeskomplex gentemot Claude.

Taking the Bullet : Hon hamnar mellan Lilia och den förvandlade Claude för att skydda honom från det heliga svärdet. Tack och lov kommer hon ut oskadd eftersom det heliga svärdet inte kan skada människor.

Tala monstret till döds :

I höjdpunkten av den första bågen får Cedric att anfalla Aileen att Claude förvandlas till en drake. Innan Lilia kan döda honom, skyddar Aileen honom och lugnar ner honom genom att be honom att gifta sig med henne ännu en gång, men av kärlek denna gång. Aileens ord och känslor tillåter Claude att förvandlas till människa igen.

I höjdpunkten av den andra bågen får Selenas demonrökelse att James förvandlas till en demonform och nästan starta ett framfart. För att rädda James säger Aileen till honom att hon ska skapa en plats där han äntligen kan höra hemma utan att behöva dölja sitt sanna jag. Det fungerar och James återtar kontrollen över sin demonhalva.

Talking with Signs : I Mische Academy-bågen måste Aileen, förutom att förklä sig som en anka, kommunicera via en anteckningsbok varje gång hon stöter på Claude eftersom han kunde känna igen hennes röst.

Riktat på att skada hjälten : I den första bågens klimax kidnappar Cedric och Lilia Aileen och Cedric nästan våldtar henne som en del av en plan för att utlösa Claudes Despair Event Horizon som kommer att orsaka hans förvandling till en drake.

The Unchosen One : I spelet var Lilia Sword Maiden som dödade Claude efter hans förvandling till en drake. När samma scenario är på väg att äga rum framför Aileen, driver hennes önskan att skydda Claude henne att skydda honom från det heliga svärdet. På grund av att Aileen härstammar från den ursprungliga Sword Maiden och det faktum att svärdet inte borde fungera på människor, tar hon svärdet från Lilia och kan göra anspråk på Sword Maiden-statusen för sig själv.

Svaghet tänder henne : När Claude förlorar sin magi och sina minnen, tycker Aileen att Claude är bedårande i sitt försvagade och undergivna tillstånd.

Wife-Basher Basher : Hon tvekar inte att våldsamt försvara den stackars Rachel från männen som misshandlar henne.

Annons:

 

Claude Jean Ellmeyer

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/claude_pc.png

Röst av : Yuichiro Umehara (japanska), John Burgmeier (engelska)

Demonkungen, förste prinsen och titulära sista bossen, Claude är katalysatorn för Aileens död i det ursprungliga spelet. Han fungerade också som en dold romantisk karaktär som bara var tillgänglig efter att spelet hade slutförts.

 

Förvärvad giftimmunitet : Han har varit målet för mordförsök från en ung ålder och utvecklade immunitet mot gifter som ett resultat.

Avhållen storebror : Det finns ingen syskonkärlek mellan honom och Cedric eftersom Claude förnekades av kungafamiljen efter att han avslöjades som demonkungen. Deras förhållande blir ännu mer ansträngt och antagonistiskt på grund av att Cedric har ett enormt underlägsenhetskomplex mot att Claude och Aileen väljer Claude som sin nya fästman.

Amnesiac Lover : I den tredje bågen förlorar Claude sina magiska krafter tillsammans med alla sina minnen. Kejsarinnan vill ta chansen att avbryta Claudes förlovning med Aileen och välja ut någon annan som kejsarinna, men Aileen är fast besluten att få Claude att bli kär i henne igen.

Amnesiacs are Innocent : I den tredje bågen har hans minnesförlust jag ingen av en demonkungs krafter eller högtidlighet. Aileen ser sin oskuld som söt.

Ödets födelsemärke : Claudes röda ögon anses vara ett bevis på att han är reinkarnationen av den nationella legendens demonkung, alias den ödesbestämda fienden till Sword Maiden som använder det heliga svärdet och grundade imperiet.

Broken Ace : Han är en kraftfull svart trollkarl , obestridd ledare för Monsters, Tall, Dark och Handsome , klarade sina undersåtar när han gick i skolan och allt som allt, en kompetent härskare. Claude tvingades också bort från slottet vid 10 års ålder, har utsatts för många mord, han bor i ett övergivet, förfallet slott, hans blivande undersåtar behandlar monster, de enda varelserna som bryr sig om honom, fruktansvärt och han har profeterat att han ska dö på den heliga svärdjungfruns händer.

Brought Down to Normal : I den tredje bågen blir Claude en normal människa till följd av att han förlorat sina magiska krafter och minne.

Kain och Abel : Trots att folk antar att han kommer att bli en monstruös tyrann på grund av sina magiska krafter, är Claude helt klart Abel till Cedrics Kain, vilket kan ses när Cedric kidnappar och försöker våldta Aileen i ett plan för att förvandla Claude till en drake och har Lilia döda honom .

Kommer stort ansvar : Vissa av Claudes krafter kräver medveten användning, men lika många är ofrivilliga; det enda sättet att undvika de ofrivilliga manifestationerna av makt är att undvika deras triggers. Gäller särskilt ilska , som kan resultera i vulkanutbrott – eller, om ilskan är riktad mot människor eller mänskligheten i synnerhet, den profeterade förvandlingen till en drake. Dessutom svarar demoner på hans känslor med tankehastigheten; de skulle attackera människor i massor om Claude önskade det ens tillfälligt. Tack och lov gillar Claude att vara människa och värdesätter också demonliv, så han håller sig själv under sträng känslomässig kontroll.

Hemlig pervers : Han uttrycker sin önskan att göra en kroppskudde av Aileen.

Dark Is Not Evil : Han är en av få människor i miljön med magi och han är en Black Mage på det sättet. Hans humör påverkar vädret och han har förutspått att förvandlas till ett gigantiskt monster och orsaka förödelse för mänskligheten. Han är också ganska kunnig om sina undersåtar och territorium, försöker hålla vädret till fördel för dess invånare, alla hans undersåtar älskar honom och, trots hur de har behandlat honom, vill han inte ha krig med människorna .

Defrosting Ice King : På grund av sina krafter försöker han hålla sig på avstånd. Lilia skulle hjälpa honom med detta i spelet, men Aileen slog henne till rejält.

Desperat craves Affection : Efter att han och Aileen blivit officiellt förlovade, blir Aileen generad av att Claude vill krama henne och ligga ner med henne hela dagen lång.

Känslomässiga krafter : Hans vädermanipulationsförmåga är direkt kopplad till hans känslor.

Det finns också effekten som hans känslor har på växter, vilket antyds vara specifikt romantiska känslor. notera

Även killarna vill ha honom : Till och med flera män påpekar att han är ganska snygg, och Aileen är orolig för att hon kommer att bli upprörd av hans skönhet.

The Gadfly : Trots att han kom ut som The Stoic , älskar killen verkligen att reta upp Aileen. Han sa rakt ut att han ville se henne gråta när han först började utveckla ett intresse för henne.

Jag vill bara ha vänner : Keith är den enda mänskliga vän han har haft i hela sitt liv och han skulle vilja bli vän med fler människor.

Utfattig patricier : Berättigat, han abdikerade sin krona så Claude har inte mycket pengar. Ett av sätten som Aileen lyckas sälja honom på tanken att gifta sig med henne är att hon har pengar och att om han ger henne lite utrymme för att starta ett nytt företag, kan hon använda det för att bättre hjälpa demonerna.

King Incognito : På Mische Academys skolfestival , trots att han är demonkungen och tillförordnad rektor, försöker Claude att förklä sig till en allmänning som heter ”Black” för att ha kul på festivalen. Men ingen luras av hans stackars förklädnad eftersom han bär sina vanliga kläder med den enda tillägget av en Domino Mask .

Långhårig Pretty Boy : Han är en mycket vacker man med långt och silkeslent svart hår.

Love Redeems : Den nypräglade Sword Maiden Aileen lyckas få honom att bli ur sin monsterform.

Maou the Demon King : Han är demonernas herre och om han någonsin förlorar sig själv i hat mot mänskligheten kommer han att bli en drake som kommer att försöka förstöra landet.

Misstagen för fusk : I Mische Academy-bågen blir Aileen orolig för att Claude potentiellt ska vara otrogen mot henne med Selena när hon ser dem umgås tillsammans eftersom Selena har uttryckliga avsikter att ta Claude för sig själv. Men Claude gör klart att han bara älskar Aileen och är indignerad över att hon till och med tar upp möjligheten att han tar in konkubiner. Han lät bara Selena komma nära honom eftersom han kunde känna lukten av demonens rökelse i henne och höll ett öga på henne.

Not so Above It All : Verkar som The Stoic men visar sig vara villig att gå med på de fånigare sidorna. Som att han försöker ha kul på Skolfestivalen i förklädnad .

Papperstunna förklädnad : Hans idé om en förklädnad under Skoolfestivalen under händelserna i Volym 2 består av en enda dominomask medan han fortfarande bär exakt samma outfit.

Partiell transformation : I den andra bågen av ljusromanen har Claude fått tillräckligt med kontroll över sin demonförvandling för att bara förvandla sin arm till drakform.

Prince Charming : I motsats till Cedrics Prince Charmless har Claude den värdighet, klass och stiliga utseende som anstår en prins.

Befordrad till kärleksintresse : I universum. Han var menad att endast vara romantisk av Lilia, och bara i den hemliga New Game Plus- rutten. Men Aileen spårade ur detta genom att gå till honom först och kräva hans hand i äktenskapet.

Röda ögon, varning : Hans röda ögon är ett bevis på att han är demonkungen.

Samaritan Relationship Starter : När Aileen först friar till honom, är Claude misstänksam mot henne och försöker skicka iväg henne. Han börjar bli kär i henne efter att Aileen gör allt för att rädda en Fenrir-unge som attackerades av hennes skolas elever.

Uppskalad : Det finns en profetia om att han kommer att bli en ond drake. I spelvägarna hände det efter att ha blivit förrådd av sin närmaste människa. notera I historien händer det när han räddar Aileen från Cedrics försök till våldtäkt .

Syskon Yin-Yang : Med Cedric. Claude är den mogna, svalhåriga och omtänksamma storebrodern, motsatsen till den kungliga Brat Cedric.

Single-Target Sexuality : Aileen är den enda kvinnan han älskar.

Stoikern : Vanligtvis detta, men är en anständig kille innerst inne.

Socker-och-is-personlighet : Även om han vanligtvis inte visar mycket känslor med sitt ansikte, bryr han sig djupt om sina vasaller och demoner. Han är särskilt kärleksfull och passionerad för Aileen.

Lång, mörk och stilig : Han är otroligt vacker, har långt svart hår och är en av de längsta männen i rollistan.

Vädermanipulation : Han kan manipulera vädret efter sitt känslomässiga tillstånd.

When He Smiles : Eftersom han vanligtvis är The Stoic , gör detta de få gånger han ler desto mer strålande med Aileen som direkt jämför dem med ett dödligt vapen.

Vasaller av demonkungen

Keith Eigrid

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/keith_pc.png

Röst av : Jun Fukuyama (japanska), Kyle Phillips (engelska)

Claudes assistent och högra hand.

 

Brains and Brawn : The Brains to Beelzebuth’s Brawn.

Chessmaster Sidekick : Till Claude. Keith hanterar mer komplicerade frågor om demonherrens egendom, som ekonomi och administrativa uppgifter.

Barndomsvänner : Han har funnits vid Claudes sida sedan de var barn.

Jag gjorde vad jag var tvungen att göra : Han började illegal handel med demoner med en hyresvärd för att få tillstånd att låna den senares mark till demonflyktingar från Claudes skog. Han valde bara demoner som gick med på att bli smugglad. Naturligtvis har det gjorts uppenbart att skulden för att ha gjort detta har tyngt honom i flera år.

I Owe You My Life : Han känner sig skyldig hela livet till Claude som avslöjade sin Demon King-magi för att rädda Keith från att drunkna när de var barn.

Only Sane Man : Förutom Aileen är Keith den enda personen med sunt förnuft i Demon King-fraktionen.

Dålig kommunikation dödar : Istället för att berätta för Claude om ädlingen som avstod från deras affär att hysa demonflyktingar, upprättade han ett illegalt demonsmugglingsarrangemang med ädlingen för fortsatt användning av hans egendom. I spelets berättelse får Claude reda på det utan ordentligt sammanhang och dödar Keith, och går sedan ut på ett raseri som kräver att han dödas av Holy Sword Maiden. Aileen kan avvärja detta öde för honom genom sin kunskap om den dåliga slutvägen.

Sparad av Adaptation : In-universum. Aileen känner till demonen som smugglar genom sin kunskap om spelets dåliga slut och kan förhindra att Keith blir dödad av Claude.

Odödlig lojalitet : Till Claude. Ingenting kan få honom att förråda mannen. Till och med hans upplevda förräderi i spelet visade sig vara allvarligt bristfällig i sammanhanget.

Beelzebut

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/belzebuth_pc.png

Röst av : Yuki Ono (japanska), Brandon Johnson (engelska)

En av Claudes främsta demontjänare.

 

Barbarian Long Hair : Han är en vild och bråkig demon med långt hår.

Brains and Brawn : The Brawn to Keith’s Brains.

Dumbass No More : Han börjar som aggressiv och lite svag, men på grund av en önskan att bli bättre för att tjäna Claude, tar han lektioner i artighet och andra ämnen från Aileen, för att senare kunna berätta tiden perfekt.

Horned Humanoid : Han har ett par getliknande horn på huvudet.

Jerk with a Heart of Gold : Han framstår som oförskämd och bristande uppförande jämfört med Claude och Keith, men hans lojalitet mot Claude och omtanke om Aileen bevisar att han är en av deras största allierade.

Ingen skjorta, lång jacka : Han bär en jacka utan skjorta under för att exponera sin bara överkropp.

Winged Humanoid : Han kan få demonvingar att flyga runt.

Mandel

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/almond_pc.png

Röst av : Tomokazu Sugita (japanska), Anthony Bowling (engelska)

En kråkdemon i Claudes tjänst.

 

Big Damn Heroes : Efter att ha antagits vara död, dyker han upp precis i tid för att rädda Elephas från Lilia och förstöra dörren som blockerar vägen till farfarsklockan som behövs för att ångra förtrollningen på Claude.

Instant Messenger Pigeon : När Aileen förbjuder Claude att använda magi för att skicka brev till henne, agerar Almond som personlig budbärare för deras brevväxling.

Det var en gåva : Han bär ett band runt halsen. Aileen är den som ger honom den som ”bevis på demonkungens portvakt”.

Stronger Than They Look : Almond bryter Aileens bojor med ingenting annat än den koncentrerade kraften av hans näbbs upprepade hack som en improviserad borr för att skära igenom metallen. notera

Talking Animal : Han är en kråka, men är också en demon som kan tala mänskligt.

Team Pet : Han är den roliga talande kråkan i demonkungens fraktion.

Annons:

 

Aileens gäng

I allmänhet

En grupp som består av Aileens arbetsförbindelser med hennes företag med Cedric för att förbättra levnadsvillkoren för gemene man i de yttre distrikten, alla av dem är skickliga inom sitt yrkesområde. Även efter att Aileen förlorat sin position väljer de att följa henne med hennes nya affärsverksamhet som Oberon-företaget.

 

Pretty Boy : De är alla stiliga unga män. Det antyds att detta är en av anledningarna till att Cedric sparkade några av dem, orolig för konkurrensen om Lilia.

Odödlig lojalitet : Till Aileen. De är några av de få människor som håller sig vid hennes sida även efter att hon förlorat sin position som framtida kejsarinna på grund av att Cedric dumpade henne och hjälper mer än gärna till att utveckla nya produkter för hennes senaste företag.

Jasper Varie

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/jasper_pc.png

Röst av : Hiroki Yasumoto (japanska), Marcus D. Stimac (engelska)

En god vän till Aileen och en journalist och president för tidningen Varie, som är baserad i huvudstadens kommersiella distrikt och främst vänder sig till en vanlig publik.

 

Intrepid Reporter : Aileen och Jasper träffades första gången när han undersökte ett fall av mutkorruption; de skyldiga använde prins Cedrics namn som en sköld för sig själva. Aileen var fortfarande förlovad med Cedric vid den tiden, så hon slöt ett avtal med Jasper: hon skulle diskret ge honom information om fallet och i utbyte skulle Jasper hålla Cedrics namn borta från nyhetsbevakningen av skandalen. Även efter att händelsen lösts har hon fortsatt att förmedla Jasper information om intressanta ämnen, medan han fortsätter att tipsa henne om han hör några rykten som påverkar henne, hennes familj eller hennes pappas jobb som premiärminister.

Knowledge Broker : Hans jobb innebär att han hör många rykten från första hand, av vilka han vidarebefordrar till Aileen om det är relevant. I utbyte pekar hon honom ofta på källor eller ämnen som är värda att undersöka.

Perma-Stubble : En visuell påminnelse om att han är en av de äldsta av Aileens vänner.

Isaac Lombard

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/isaac_pc.png

Röst av : Yūma Uchida (japanska), Alejandro Saab (engelska)

En god vän och klasskamrat till Aileen. Han hjälper henne ständigt i hennes många planer och planer.

 

Bättre som vänner : Diskuterat. När han erkänner att han skulle ha tagit Aileen som sin hustru, gnäller hon att han skulle vara ”slösad bort som hennes man”. Han skrattar och håller med om bedömningen.

Cheshire Cat Grin : När han planerar ett schema, gillar han att flina brett.

Face of a Thug : Lektes med. För att citera den lätta romanen volym 1, ”Isaac, som har skarpa drag och ögon som inte är bländande, tillhör definitivt den stiliga kategorin. Det är bara det att han verkar som en brottsling, och det gör honom svår att närma sig, så ingen gör det. ett tjafs om honom.”

Hopplös friare : Han hade känslor för Aileen, som är kär i Claude. Men de förblir goda vänner även efter hans erkännande, eftersom han redan visste att han inte hade en chans med henne vid den tidpunkten.

Jag vill att min älskade ska vara lycklig : Han ville gifta sig med Aileen. Men hon gjorde sina avsikter att gifta sig med Claude tydliga, och han stöder henne oavsett som hennes affärspartner och vän.

Nouveau Riche : Hans familj är ”uppkomlingar” aristokrater eftersom hans far är en före detta köpman som köpte en adelstitel. Detta ger honom en förtrogenhet med den dagliga penninghanteringen i näringslivet, varför Aileen till en början rekryterade honom som anställd.

Nummer två : Att vara Aileens högra hand i de flesta av hennes affärer.

Endast förnuftig anställd : Bland Oberon Companys anställda. Den lätta romanen Volym 1, tredje akten, har det här utbytet där Aileens team föreslår olika idéer för att hämnas på Cedric för att han förvirrade Aileen, stjäl hennes företag och avskedade dem alla samtidigt som de konfiskerade deras arbete;

Luc: Och oroa dig inte; om det kommer till kritan kommer jag att utveckla ett gift som inte lämnar några spår. Gör jag inte det, mäster Isaac?

Isaac: Hej, ställ mig inte godtyckligt upp som din huvudledare, din intrigerande läkare! Jag planerar inte att mordet på kronprinsen, förstår jag? Det där är inte med!

Kvarts: …Om det finns bra material i demonkungens skog, visst.

Isaac: Knacka. Det. Av! Denis, stoppa de där växtfreaks!

Denis: Hmm. Vad sägs om en bro som går sönder när den utsätts för mer än en viss belastning istället…?

Isaac: Så du vill ha ett mord också, va?

Platonska livspartners : Med Aileen. Isaac erkänner att han skulle ha gift sig med henne om Claude inte tagit henne, men deras primära förhållande är nära vänner och medbrottslingar.

Regeladvokat : När man tillsammans med Keith och Aileen planerar hur man ska lägga ett bakhåll för demonhandlare, är Isaac den som föreslår hur man kan komma runt frågan om ”demoner som attackerar människor” utan att bryta ickeangreppspakten. (Trots allt, om demonerna har grävt några hål eller tappat några trolldrycker medan de bara ”leker runt”, så attackerar de inte, eller hur?)

Sarkastisk hängiven : Han kan bli snårig med Aileen, men hon har ingen vän som är mer lojal och pålitlig än honom.

Den smarta killen : Om Aileen är personen som sätter upp målen, är Isaac teammedlemmen som räknar ut en plan för att nå dit. Han är också den som stänger av planer om de är självsaboterande; När Aileens andra vänner börjar föreslå olika metoder för att hämnas på Cedric för att ha avslutat förlovningen och stulit hennes företag under henne, vägrar han hjälpa dem att planera detaljerna. Han påpekar också att de inte bara kan bilda en konkurrerande läkemedelsverksamhet utan att bli stämd för patentstöld eller att Cedric ska stjäla den verksamheten också, varför Aileen går över till att arbeta med skönhetsprodukter snarare än medicin.

Ta det här jobbet och knuffa det : När Cedric gör anspråk på Aileens affärer under henne, sparkar han i stort sett alla som hon hade ett finger med i att anställa. Isaac hävdar att han var en av dem som fick sparken, förmodligen för att ”…jag måste ha haft den sortens ansikte som Lady Lilia gillar, det är allt.” Sedan avslöjar Denis att Isaac sprängde i luften på Cedric och lämnade frivilligt. Isaac insisterar fortfarande på att Cedric berättade för honom att han fick sparken, men vilken händelse som hände först är oklart.

Denis

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/doni_pc.png

Röst av : Takuto Yoshinaga (japanska), Ryan Reynolds (engelska)

En arkitekt, även om han designar mycket annat också. Ursprungligen anlitad av Aileen för ett företag som skulle ha skapat hygienprodukter och medicin för allmogen; arbetar nu under henne på Oberon Trading Firm. Denis hämtas in för att reparera Claudes slott.

 

Idiothår : Han har en ahoge som sticker upp på toppen av hans huvud, vilket betyder att han är den mest barnsliga och energiska av Aileens gäng.

Keet : Han är full av energi och entusiasm.

Äldre än han ser ut : Medan han är ganska ung, är han faktiskt i mitten till sena tonåren snarare än de fem år yngre han ofta misstas för.

Annons:

 

Luc

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/ruck_pc.png

Röst av : Shinichirou Kamio (japanska), Jerry Jewell (engelska)

En läkare och labbforskare. Ursprungligen anlitad av Aileen för ett företag som skulle ha skapat hygienprodukter och medicin för allmogen; arbetar nu under henne på Oberon Trading Firm.

 

Heterosexuella livspartners : Med kvarts. De driver en klinik tillsammans på femte våningen i huvudstaden, alltså den fattigaste stadsdelen.

Uppfinnare av det vardagliga : Aileen ber honom att skapa kosmetiska produkter som inte är vanliga i den andra världen för att kompensera för de affärer som Cedric tog från henne.

Labcoat of Science and Medicine : Han är mer av en forskare för Aileens företag på skärmen, men han driver en klinik.

Kvarts

 

Röst av : Yuu Miyazaki (japanska), Jarrod Greene (engelska)

En botaniker. Ursprungligen anlitad av Aileen för ett företag som skulle ha skapat hygienprodukter och medicin för allmogen; arbetar nu under henne på Oberon Trading Firm.

 

Blemised Beauty : Även med ögonlappen ser han onekligen attraktiv ut.

Heterosexuella Life-Partners : Med Luc, som generellt sett har bäst chans att tolka åt honom om Quartz inte är på talhumör.

The Quiet One : Quartz föredrar i allmänhet att prata med sina växter snarare än att prata med andra människor, även om han kommer att tala vid enstaka tillfällen.

Band

Röst av : Nao Ojika (japanska), Emily Fajardo (engelska)

En demonvargunge Aileen räddar från ett gäng studenter som försöker döda den. Det blir så småningom Aileens husdjur.

 

Loyal Animal Companion : Ribbon hänger alltid med Aileen ända sedan hon räddade dem från att dödas och förde dem tillbaka till sitt pack. Det är ganska lojalt mot Claude också.

Meningsfullt namn : Aileen kallar det ”Ribbon” eftersom det lekte med ett av hennes blå hårband. Sen börjar den bära det där bandet också.

 

Aileens tidigare fästman och Claudes yngre bror. Han var standard kärleksintresse för hjältinnan. Han är också en klassistidiot som inte bryr sig om de människor han ska styra.

 

Tik i fårkläder : Till det yttre är han en charmig prins. I själva verket är han dåraktig, berättigad och småaktig.

Corrupted Character Copy : Till prins Geordo Stuart från My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! . Båda är den blonda prinsen i en ”Reborn as Villainess”-historia och fästman till ”skurken”-huvudpersonerna. Cedric är i grunden Geordo men med alla sina negativa egenskaper som tagits till sina värsta ytterligheter.

Crazy Jealous Guy : Reagerar med raseri när Aileen säger att hon inte har någon anledning att skada Lilia eftersom hon inte har något intresse av att vinna tillbaka honom. Sedan får han reda på att hon har umgåtts med hans storebror. Dekonstrueras när detta kostar honom allmänhetens gunst när han utspelar sig mitt i en fest.

Driven by Envy : Hans ilska över Aileen och Claude drivs inte av någon tillgivenhet till Aileen utan känslan av att hon är en annan sak som han har förlorat till sin bror. Jasper föreslår också att han sparkade vännerna Aileen anlitade för deras företag efter att ha tagit full kontroll över det trots deras talanger och förmågor eftersom de flesta av dem råkade vara unga och snygga och han ville inte att de skulle stjäla Lilias uppmärksamhet.

Med titeln Bastard : Så fort han faller för Lilia, behandlar han Aileen som gårdagens skräp och har för avsikt att offentligt förödmjuka henne genom att annullera deras förlovning inför en folkmassa. Naturligtvis kunde Aileen inte vara lyckligare av att bryta upp med en skitstövel som han och träffa sin bror som behandlar henne fint. Cedric svär sedan att gå tillbaka till Aileen för att ha ”förrådt” honom.

Berättigad att ha dig : Även om han dumpade Aileen för Lilia först, den andra säger Aileen att hon slutade älska honom för länge sedan, plötsligt är hon hans kvinna och kan bara tillhöra honom.

Grönögda monster : Var helt ok med att slänga bort Aileen för Lilia …. ända tills han får veta att hon har gått vidare till hans bror som Cedric föraktar. Det antydde också att han valde Lilia framför Aileen var också över det faktum att Aileen vida överträffade honom i många aspekter.

Hår av guld, hjärta av guld : Omstörtad. Medan Cedric en gång kan ha varit en söt pojke, har han för närvarande blivit en Jerkass Bortskämd Brat .

Harem Seeker : Till Aileens fasa säger Cedric att han har för avsikt att Lilia ska vara hans drottning eftersom hon är den heliga svärdsjungfrun och Aileen som hans gemål. Genom att våldta Aileen. Han stoppas tack och lov av Claude.

Hate Sink : Han karaktäriseras som en avskyvärd skurk som dumpar Aileen för en annan kvinna och fortsätter att behandla henne fruktansvärt bara för att han inte gillar hennes påstridiga personlighet och hon blir kär i sin bror.

Henpecked Husband : Han tror att Lilia är den enda som verkligen älskar honom, men sanningen är att hon bara agerar enligt spelets manus för att vinna hans väg och faktiskt tycker att han är en tråkig man . Han inser inte ens att Lilia har förvandlat honom till sin lydiga lakej förrän Claude varnar honom för att kvinnor blir uttråkade på män som gör vad de än säger.

Ljus är inte bra : En blondin som ofta bär ljusa kläder som är Prince Charmless när han är som bäst och en oskarp psyko i värsta fall.

Love Matyr : Nedtonad. Medan han fortfarande älskar Lilia och villigt går i fängelse med henne som straff för att ha tillåtit situationen hon orsakade att hända, är Cedric vid det här laget inte blind för vilken typ av person hon verkligen är och säger till henne att han inte bara kommer att göra som hon säger längre.

Nice Job Fixing It, Villain : Det enda Cedric behövde göra för att behålla sina landsmäns goda graces var att delta på hans förlovningsfest och acceptera Aileens medgivande av nederlag och hennes bevis på att hon inte låg bakom Lilias försvinnande. notera Han försöker istället attackera och arrestera henne istället för att acceptera att hon inte längre är intresserad av honom, vilket allmänheten på lämpligt sätt är förskräckt över. Som ett resultat ser han ut som en instabil galning, stödet för familjen D’Autriche och efterfrågan på Oberon-produkter ökar och hans förlovning med Lilia avbryts. Efter att han försökt våldta Aileen, kan hon använda det faktum utöver hans tidigare utbrott på förlovningsfesten för att få kungen att återinsätta Claudes rätt till tronen i utbyte mot att inte publicera det.

Pointy-haired Boss : När Cedric tar över Aileens verksamhet, sparkar han alla människor hon anställt och hävdar att de är opålitliga på grund av deras koppling till henne. Jasper föreslår en annan anledning, åtminstone för hennes inre krets av vänner och anställda:

Jasper: Tja, jag tror att det förmodligen bara är svartsjuka.

Aileen: Vad menar du?

Jasper: Du vet. Av någon anledning var många av de handledare du anlitade unga, snygga män. Jag tror att han kanske inte ville låta dem komma nära Lady Lilia. Killen är pladask för henne.

Aileen: (tänker) Han skulle släppa den typen av talang av en sådan anledning?

Prince Charmless : Han har det yttre utseendet av en Prince Charming , men i samma sekund som han inte får sin vilja igenom blir han en oberörd Jerkass .

Våldtäkt är en speciell sorts ondska : Cedric har precis tillräckligt medvetenhet för att få Lilia att lämna rummet innan han tänker våldta Aileen. När Claude hittar honom får hans rena raseri över vad hans bror var på väg att göra honom att knäppa och bli en drake. Cedric tvingas också abdikera i utbyte mot att Aileen inte avslöjar att han hade för avsikt att våldta henne, med tanke på den extrema offentliga motreaktion som denna avslöjande skulle ha orsakat.

Royal Brat : Hans motiv för att dumpa Aileen och ytterligare motarbeta henne är att han fick ett utbrott eftersom hon inte lyckades lindra hans oro över att Claude skulle vara honom överlägsen. Hans bratighet får faktiskt konsekvenser eftersom hans undersåtar börjar tvivla på honom som efterträdare till tronen efter att han försökt arrestera Aileen för Lilias ”kidnappning” utan bevis och sedan objektifierar henne offentligt eftersom han inte kan acceptera att hon verkligen är över honom.

Självutnämnd kärleksintresse : Han har ett så stort ego att han vägrar acceptera att Aileen omedelbart har gått vidare från honom och hatar honom nu för att han dumpade henne. Han går så långt som att anklaga Aileen för att ha kidnappat Lilia utan bevis bara för att han lurade sig själv att tro att Aileen har blivit galen av svartsjuka över att ha förlorat honom och kommer att göra allt för att få honom tillbaka. Aileen själv säger att hon inte vill ha något med honom att göra längre och kan inte förstå varför hon någonsin velat gifta sig med någon som han.

Syskon Yin-Yang : Med Claude. Cedric är Jerkass och Royal Brats yngre bror, motsatsen till den mogna, coolheaded och hänsynsfulla Claude.

Framgångsrika syskonsyndrom : Han är faktiskt väldigt osäker på sina förmågor jämfört med sin bror.

Omedveten bonde : Han har ingen aning om att Lilia inte ens älskar honom och bara använder honom för sitt ”spel” mot Aileen.

Used to Be a Sweet Kid : Cedric som liten är tandruttnande bedårande och älskade både sin storebror och magi. Tyvärr gjorde hans underlägsenhetskomplex gentemot Claude honom till den skitbit han är nu.

Lilia Reinoise ( Omärkta spoilers )

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/lilia_pc.png

Röst av : Kana Hanazawa (japanska), Hayden Daviau (engelska)

Hjältinnan i Regalia av heliga, demoner och jungfrur och Cedrics nya fästmö.

 

Avskyvärd beundrare : Till Claude. När hon försöker använda sina dialogalternativ från Claudes väg för att förföra honom, tycker han att hennes framsteg är motbjudande när han väl bryter sig ur det.

Adaptational Dumbass : I den lätta romanen och Anime kan Lilia planera bakom allas ryggar och är framgångsrik tills hon stöter på något hon inte trodde kunde hända i hennes ”spel” . I mangan misslyckas hon i stort sett med allt utanför hennes charmiga fångstmål.

Big Bad : Hon är seriens huvudskurk och anledningen till att alla dåliga händelser inträffar, när hon försöker vända spelets ”manus” till sin fördel för att få Aileen och Claude att få ett ”dåligt slut” som i originalspelet.

Tik i fårkläder : Hon låtsas vara en lite klumpig trevlig tjej , men hennes sanna jag är berättigad och självcentrerad.

Broken Pidestal : Selena ser upp till Lilia som sin förebild och den ”sanna” Maiden of the Holy Sword. Lilia använder Selenas beundran för att förvandla henne till sin bonde i ett plan för att bekräfta att Aileen är en annan reinkarnerad japan och får sedan Selena att ta fallet för henne.

The Chosen One : Hon är den utvalda Sword Maiden som använder det legendariska Holy Sword. Hon förväntade sig dock aldrig att Aileen också skulle kunna bli en Sword Maiden i den nya verkligheten.

The Corrupter : Till Cedric, Marx och Selena, karaktärer som från början var ”hjältarna” i otome-spelserien. Tack vare hennes inflytande slutade de med att de blev mycket värre människor än sina spelmotsvarigheter.

Crocodile Tears : Ett av hennes vanligaste manipulativa drag är att brista i gråt för att spela offret och få Cedrics sympati.

Didn’t See That Coming : Hennes fall i den första bågen beror mest på att hon misslyckades med att inse att Aileen också är någon som spelade spelet, och spenderar den andra bågen på att bekräfta det för att undvika att bli blind igen.

Tänkte inte igenom detta : Hon förfalskar en hotfull anteckning om sitt liv av Aileen för att hålla handlingen på rätt spår. Men papperet hon använde för att skriva lappen kom från ett brevpappersblock inklusive ett handstämplat rosmönster som säkerställde att allt papper från det blocket skulle ha exakt samma mönster. När Aileen avslöjar detta bidrar detta, tillsammans med Cedrics offentliga utbrott, till att hennes förlovning med Cedric avbryts.

Evil Counterpart : Hon är en reinkarnerad tjej precis som Aileen. Till skillnad från Aileen, som bara nöjer sig med att leva igenom sin situation och bara använder sin kunskap för att styra sig bort från fara, använder Lilia sin kunskap för att utnyttja och kontrollera andra för att ge henne allt hon vill ha.

Face of an Angel, Mind of a Demon : Hon ser ut som en söt och oskyldig dam, men hennes verkliga personlighet är en djävulsk manipulator.

Frame-Up : Hon skriver hotbrev till sig själv och signerar dem med Aileens namn för att rama in henne.

Harem Seeker : Som huvudpersonen i spelet kan hon matchas med någon av de tre manliga kärleksintressena. Hon har lyckats med Cedric och Marx och försöker nu även haka på Claude.

Hate Sink : Inte lika självklart som Cedric, men Lilia är lika mycket av en småaktig och avskyvärd karaktär som han. Hennes sanna jag är en bitchig egoman som vill förstöra Aileens liv så att hon kan få sitt idealiska liv som huvudperson i ett otome-spel.

Hime Cut : Subverterad. Lilia har trubbig lugg, bh-remslängd sidolås och långt rakt hår. Hon beter sig som en mild dam, men det är en fasad för hennes elaka och manipulativa natur.

Det handlar om mig : Hon vet att hon ska vara huvudpersonen i sin nya verklighet och tror att alla runt omkring henne bara existerar för att få henne att se bra ut.

Brist på empati : Hon tänker på alla omkring sig som karaktärer i ett spel. Hon bryr sig inte om vem som blir skadad eller potentiellt dödad för att hon ska nå det ”bra slut” hon vill ha.

Lady Macbeth : Hon använder sin spelkunskap för att göra Cedric till den värsta versionen av sig själv och påverkar honom att vara så grym som han kan vara mot Aileen. Hon går så långt som att skapa en ond plan med Cedric för att nästan få Aileen våldtagen och Claude dödad.

Ljus feminin och mörk feminin : Hon är den (utåt sett) känsliga och oskyldiga Ljus feminin till Aileens viljestarka och skyldiga Dark Feminine. Sedan undergrävs det med avslöjandet att Lilias sanna natur är mycket mörkare än Aileens.

Light Is Not Good : Hon är Maiden of the Holy Sword och försöker få historien att bli vad hon vill.

The Man Behind the Man : I Misha Academy-bågen manipulerar hon Selena, allt i syfte att bekräfta att Aileen är någon annan som reinkarnerade in i spelvärlden.

Manipulativ tik : Hon kommer ihåg spelets manus bättre än Aileen, så hon vet hur karaktärerna kommer att agera enligt hennes repliker och försöker använda detta för att få det resultat hon vill ha.

Next Life as a Fictional Character : Precis som Aileen reinkarnerades Lilia i rollen som Holy Sword Maiden.

Bra jobbat att fixa det, skurk :

Hade hon varit lite mer flexibel med spelets handling och låtit Aileen gå åt sidan med värdighet, hade hon lätt kunnat gifta sig med Cedric och bli kejsarinnan. Istället, genom att försöka hålla sig för nära spelets handling för att få ett harem, slutar hon med att avslöja Cedrics instabilitet, misslyckas med att förföra Claude som hans ersättningsguldfisk och anses vara en olämplig friare för Cedric.

I slutet av Misha Academy-bågen påpekar Aileen att Lilia spelar ett ”spel” för att bekräfta att hon är en annan reinkarnator bara resulterade i att Claude blev erkänd som hjälten i Mirchetta-regionen och fick mer stöd som kunglig efterträdare från allmänheten som han var kämpar med tidigare, vilket inte gynnar Lilia om hon vill att Cedric någonsin ska återfå rätten till tronen.

Oblivious to their Own Description : När Aileen konfronterar henne för all skada hon har orsakat, frågar Lilia om Aileen var typen som inte kunde skilja fiktion från verkligheten i sitt tidigare liv, och ignorerar helt hur hon verkar vara helt övertygad om att allt fortfarande är en spel som hon kan järnvägen till sin fördel och se alla andra som bara NPC att manipulera snarare än människor. Aileen påpekar naturligtvis att det passar henne mycket bättre.

Pink Is Feminine : Hon bär rosa och i spelet är hon den söthjärtade och traditionellt feminina hjältinnan, i motsats till den aggressiva Aileen. I serien är hennes riktiga jag dock inte alls söt.

Psychopathic Womanchild : Till skillnad från Aileen som har en vuxens sinne och ser sitt nya liv som en verklighet, har Lilia mentaliteten som en omogen, självisk tonåring som tror att hon precis har transporterats till ett tv-spel och att hon inte vill ha kul med det , bryr sig inte alls om hur hon ”spelar” resulterar i att ”karaktärer” dör.

Rose-Haired Sweetie : Omtumlad, som medan hon har rosa hår och beter sig som en sötnos, är hon en självisk tik i fårkläder och sociopat .

Sociopaten : Hon tror att hon fortfarande är med i spelet och att ingen annan förutom henne och Aileen är en riktig person, och därför spelar det ingen roll om någon annan blir skadad eller dör.

Tareme-ögon : Omvälvda. Hennes runda ögon får henne att se söt och mild ut, men hennes sanna personlighet är inte alls trevlig.

Toxic Friend Influence : I otome-spelserien var Selena den snälla hjältinna i det andra spelet som försöker efterlikna hjältinnan i det första spelet, Lilia. Men eftersom Lilia i hemlighet är reinkarnationen av en manipulativ sociopat i denna berättelse, blev Selena en mycket sämre person än hennes spelmotsvarighet tack vare Lilias inflytande.

Otillförlitlig berättare : Genom hennes kommentarer om hennes liv innan hon blev Lilia, var hon oälskad av alla. Men med tanke på hur hon agerar och tänker är det ganska tvetydigt om detta verkligen var fallet eller hur hon väljer att minnas sitt förflutna för att motivera att hon hänger sig åt sin roll som hjältinna.

Up the Real Rabbit Hole : Eftersom hon ser världen hon befinner sig i som ett spel, betyder dess invånare i slutändan ingenting för henne.

The Vamp : Första gången hon är ensam med Claude försöker hon förföra honom att gå igenom vägen Demon King.

Walking Spoiler : Hennes sanna natur kommer bara in i spel mitt i serien, därav varför de flesta av hennes troper är spoilers.

We Can Rule Together : När Lilia får reda på att Aileen också reinkarnerades i hennes nuvarande liv, erbjuder hon Aileen chansen för dem att båda manipulera världen runt dem tillsammans med deras gemensamma kunskap. Aileen vägrar.

Wrong Genre Savvy : Vad spårade ur hennes planer med Demon King. Hon använder verktygen och de rätta orden för att försöka vinna över Claudes ”Route”, men vid det här laget hade Aileen kommit honom så nära att han insåg att något inte stod rätt till och vände sig fientligt mot Lilia istället. Allt hon kunde göra som svar var panik och undra vad hon gjorde för fel.

Elephas Levi

Röst av : Kōki Uchiyama (japanska)

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/elphas_pc.png

Den sista chefen för originalspelets fanskiva. Han är en medlem av Levi-stammen av magiker och kommer för att söka Claudes hjälp för att stoppa förföljelsen av sitt folk.

 

Långhårig söt pojke : Han är en vacker man med långt blont hår bundet i en sidofläta.

Red Eyes, Take Warning : Precis som Claude har han röda ögon och var en sista chef i originalspelet.

Karaktärer från det andra spelet

Pojkarna

I allmänhet

Not so Above It All : När Selena börjar forsa över Claude väljer pojkarna i rådet att hjälpa Ailey med hennes säkerhetspatrull istället för att fortsätta lyssna.

Sweet on Polly Oliver : Förutom Walt trodde pojkarna att Aileen var en kille till slutet av Mische Academy-bågen. När Aileen deltog i skönhetstävlingen var de väldigt förvirrade över att de tyckte att en ”kille” i en klänning såg vacker ut.

James Charles

Röst av : Soma Saito (japanska), Ben Balmaceda (engelska)

Den sista chefen för spelets uppföljare.

 

Vänlös bakgrund : På grund av att han var tvungen att leva bland människor samtidigt som han gömde sin demonlinje och var målet för flera mordförsök av sin farbror, kunde James aldrig få vänner under uppväxten. Tack vare Aileen blir de andra pojkarna i elevrådet James verkliga vänner, och de försvarar honom till och med från Selena efter att hon avslöjat honom som en halvdemon.

Human-Demon Hybrid : Han har en mänsklig mamma och en demon pappa.

I Am What I Am : Trots att han levt hela sitt liv förföljt och gömt är han stolt över att vara en människa-demonhybrid , eftersom hans föräldrar offrade sina liv för att skydda honom och bad honom att leva lycklig med den han är.

Blandade härkomster är attraktiva : Tack vare att han är halvdemon har James omänsklig skönhet jämförbar med demonkungen Claude.

Mystiskt vitt hår : Han har vitt hår, vilket gör att han sticker ut som en halvdemon.

Endast känd av deras smeknamn : Hans födelsenamn är Ashtarte, som gavs till honom av hans demonfader, men han var tvungen att överge det och använda aliaset ”James Charles” för att smälta in med människor.

Röda ögon, varning : Hans demonform har röda ögon.

Royal Bastard : Han är den oäkta sonen till en demon och den äldsta dottern till hertigdömet Mirchetta. Eftersom han har rätt att bli nästa arvtagare till Mirchetta från sin mors sida, har hans farbror försökt döda honom i flera år för att säkra hans position.

Studentrådets ordförande : Han är studentrådets ordförande för Mische Academy.

Misstänkt liknande ersättning : I universum. Han antas vara den ”nya” Claude för det andra spelet i Regalia of Saints, Demons, and Maidens- serien.

Två förnamn : Hans efternamn ”Charles” används oftare som ett manligt förnamn.

White Hair, Black Heart : Han har vitt hår och i originalspelet var han uppföljarens sista chef när han orsakade förstörelsen av hela Mirchetta-regionen.

Auguste Zelm

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/auguste_pc.png

Röst av : Tasuku Hatanaka (japanska)

Studentrådets vicepresident för Mische Academy och huvudhjälten i spelets uppföljare, menade att döda James efter att han blivit en demon.

 

Heroes Prefer Swords : I spelet lånar han det heliga svärdet av Lilia för att döda demonen James. I ljusromanen får han ett demonsvärd han får av James.

Trevlig kille : Han är en hedervärd och snäll individ som visar tydlig avstånd från den chauvinism som är vanlig i Mische Academy, efter att ha gått in för att skydda kvinnliga studenter från deras Jerkass fästman vid mer än ett tillfälle.

Nummer två : Som vicepresident är han James andra befälhavare.

Rose-haired Sweetie : Manligt exempel. Han är en mild trevlig kille med rosa hår.

Walt Lizanis

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/walt_pc.png

Röst av : Toshiyuki Toyonaga (japanska)

Mische Academys elevrådskassör och ladykiller, men det är bara hans täckmantel. Hans sanna identitet är en namnlös präst från kyrkan.

 

Demon Slaying : Kyrkan skickade honom till Mische Academy för att döda James när han blir en demon, som det händer i spelet.

Revolvrar är bara bättre : Han använder en revolver i strid.

Secret-Keeper : Han vet att ”Ailey” är en tjej, men lovar att hålla henne hemlig i utbyte mot att hon inte avslöjar hans.

Kyle Elford

Röst av : Chiaki Kobayashi (japanska), Kieran Flitton (engelska)

Mische Academys andra elevrådskassör. Liksom Walt är han också en namnlös präst från kyrkan.

 

Demon Slaying : Tillsammans med Walt skickade kyrkan honom till Mische Academy för att döda James när han blir en demon, som det händer i spelet.

Godhjärtad kattälskare : Aileen får reda på att Kyle älskar katter när hon ser kattmat i hans byxor.

Långhårig Pretty Boy : Han har långt svart hår som bärs i en hästsvans.

Två förnamn : Elford är ett engelskt efternamn och ibland ett förnamn.

Tjejerna

Rachel Danis

 

Röst av : Rie Murakawa (japanska)

En student vid Mische Academy. Hon var skurken i spelets uppföljare, men hennes personlighet skiljer sig helt från spelet.

 

Alpha Bitch : Tydligen är hennes spelmotsvarighet denna och en översittare för Selena. Men i huvudhistorien byts deras roller.

Arrangerat äktenskap : Hon har ett arrangerat äktenskap med en Jerkass som misshandlar henne. Aileen föreslår att hon försöker bryta det så snart som möjligt och hon bestämmer sig så småningom för att följa upp det förslaget.

Eftersom du var snäll mot mig : Hon blir förälskad i Isaac eftersom han var den enda som sa till henne att hon gjorde rätt genom att bryta sin förlovning med sin Jerkass fästman.

For Want of a Nail : Rachel var den självsäkra skurken i otome-spelets uppföljare, men blev på något sätt en Shrinking Violet i huvudberättelsen. Det antyds med att Selena, hjältinnan i deras spel, blev en alfatik på grund av Lilias manipulation som skulle rikta sig mot Rachel, vilket resulterade i att Rachel själv blev en mycket ödmjukare person än hennes motsvarighet i spelet.

Lady-In-Waiting : I slutet av Mische Academy-bågen gör Aileen Rachel till hennes blivande dam.

Shrinking Violet : Till Aileens förvåning är Rachel en mycket blyg tjej som inte skulle skada en fluga, till skillnad från hennes skurkkaraktär från spelet.

Misstänkt liknande ersättning : I universum. Hon ska ta över Aileens roll som skurken för det andra spelet i serien Regalia of Saints, Demons and Maidens. Men Selenas förändring i personlighet från den ursprungliga berättelsen tack vare Lilias manipulationer resulterade i att Rachel blev en mycket snällare person i sin tur.

Du är bättre än du tror att du är : Isaac sätter sig ner för att inte stå upp för Aileen när Cedric dumpade henne offentligt, men Rachel säger till honom att hon vet att han är en bra man som alltid är redo att stödja och hjälpa sina vänner. Hon lyckas muntra upp honom.

Selena Gilbert

Röst av : Ayana Taketatsu (japanska)

Hjältinnan i spelets uppföljare.

 

Alpha Bitch : Hon är den mest populära tjejen på Mische Academy som i hemlighet mobbar sina kamrater samtidigt som hon låtsas vara en snäll person.

Arc Villainess : Hon är skurken i Mische Academy-bågen, där hon har avslöjats för att vara den bakom incidenten med demonrökelse i ett försök att avslöja James som en halvdemon och tvinga de andra medlemmarna i studentrådet att döda honom som i spel. Efter att Claude har arresterat henne har det avslöjats att Lilia manipulerade Selena till att orsaka hela bågen.

Arrangerat äktenskap : Hennes farbror planerar att gifta bort henne med en man i Nouveau Riche som är 25 år äldre än henne efter att hon tagit examen.

Tik i fårkläder : Hon verkar vara en modellstudent som vänligt tar hand om andra. I verkligheten försöker hon bara få sig själv att se bra ut och kommer inte att tveka att skada eller hugga andra för sin egen skull.

Corrupt the Cutie : På den mottagande sidan av detta. I den ursprungliga handlingen i Regalia of Saints, Demons and Maidens 2 var Selena din vanliga godhjärtade otome-spelhuvudperson som kan få de flesta, om inte alla, i elevrådet att bli kär i henne. Mest av allt ville Selena följa i fotspåren av den heliga svärdjungfrun Lilia. Det är bara synd att Lilia i den nuvarande verkligheten är en sociopat som manipulerar Selena till att bli en elak Alpha Bitch vars ”gynnsamma betyg” är mycket låg bland hennes möjliga kärleksintressen.

Förlamar tävlingen : Hon knuffar Rachel ner för trappan och skadar sin fotled för att hindra henne från att tävla mot henne i skolans skönhetstävling . Aileen är arg på att Selena använder ett så smutsigt trick, och tar Rachels plats och vinner tävlingen.

Death Faked for You : Aileen och Claude gör det offentliga tillkännagivandet att Selena tog livet av sig efter att ha arresterats för incidenten med demonrökelse. Sanningen är att Selena räddades och förvandlades till en piga som arbetade på det kungliga palatset.

Hate Sink : Hon är en avskyvärd och slug Alpha Bitch som skadar sin rival för att få henne ur en skönhetstävling och vill stjäla Claude från Aileen.

Hjältedyrkare : Hon avgudar Lilia och betraktar henne som den enda sanna ägaren av det heliga svärdet, och vägrar acceptera att Aileen tog det från Lilia. Lilia utnyttjar detta för att göra Selena till en omedveten bonde genom att starta händelserna i uppföljningsspelet för att testa om Aileen är en annan reinkarnator. Selena är förståeligt nog förbittrad av Lilia efteråt och slutar med att hjälpa till att stoppa henne genom att visa Mische akademigruppen där Claude hålls inspärrad.

Hime Cut : Subverterad. Selena är en modellstudent med trubbig lugg, sidolås i bh-band och långt rakt hår. Trots att hon verkar vara snäll är hon verkligen en elak och otrogen Alpha Bitch .

Hopplös friare : Hon är förälskad i Claude, men han har bara ögon för Aileen och bara humor som finns runt henne för att undersöka den demonrökelse han luktade på henne .

Hycklare : Trots sin beundran för den heliga svärdsjungfrun, smyger hon över Claude, demonherren som antas vara hennes fiende. Auguste kommenterar detta till och med när hon insisterar på att vara hans medlare.

Ironi : I spelet kan hon ansluta till vilken som helst av de fyra elevrådsmedlemmarna. I deras nuvarande verklighet är Selena en helt hopplös friare för Claude. Aileen påpekar också att för någon som antas vara en otome-spelets huvudperson , är hennes ”gynnsamma betyg” bland elevrådsmedlemmarna/möjliga kärleksintressen mycket låg.

Meido : Aileen drar i trådarna för att få Selena släppt efter den senares arrestering. Men eftersom Selena fortfarande är död för allmänheten, är det enda sättet hon kan leva nu på att arbeta som piga på det kungliga palatset.

Red Herring : Selenas handlingar tyder på att hon har kunskap om det ursprungliga spelets handling, vilket gör att Aileen misstänker att hon också har blivit reinkarnerad. Det är tills Selena avslöjar att hon bara följde instruktioner från någon annan; Lilia.

Sexig sekreterare : Hon är elevrådets sekreterare. I spelet kan hon romansera med alla medlemmar i rådet. Men i den nuvarande verkligheten är hennes ”gynnsamma betyg” bland rådet mycket låg på grund av hennes övergripande beteende.

Sparad, men inte förlåten : Aileen och Claude skonar hennes liv och släpper henne från arresteringen, vilket låter henne bo och arbeta i det kungliga palatset som piga. Däremot har Aileen, Claude och ingen av deras vänner förlåtit henne för att hon hade tjafsat med Lilia, skadat Rachel och försökt få James dödad. De är nöjda med att gnugga henne i ansiktet att hon är död för allmänheten och nu är hon bara en namnlös hembiträde som inte är något bredvid deras rang och status.

Stava mitt namn med ett S : Hennes namn kan översättas som ”Selena” eller ”Serena”.

Misstänkt liknande ersättning : I universum. Hon ska ta över Lilias roll som hjältinna i Regalia of Saints, Demons and Maidens 2 . Förklaringen i spelet till varför Selena är så lik Lilia beror på att Selena försöker modellera sitt beteende efter sin hjälte. Tyvärr gäller detta för huvudberättelsen eftersom Selena plockade upp några av Lilias elakare egenskaper .

Två förnamn : ”Gilbert” är hennes efternamn, men det är också ett manligt förnamn.

Ovetande bonde : Hon har brevväxlat med Lilia, som gav henne instruktioner om en allmän översikt över spelets handling. Men vissa viktiga detaljer utelämnades, och hon lämnades att torka eftersom Lilia bara ville bekräfta att Aileen var en annan reinkarnator .

Kunglighet och adel

Rudolf Lauren d’Autriche

Röst av : Takaya Hashi (japanska), Sean Hennigan (engelska)

 

Aileens pappa och premiärministern. Chef för hertigdömet D’Autriche.

 

Comedic Sociopathy : Schadenfreude är i grunden hans föredragna sinne för humor. Inte ens familjen är säker – i själva verket anser Aileen att det är värre när det är en familjemedlems olycka han njuter av, för det betyder att Rudolph inte känner något behov av att dölja hur mycket han njuter av deras elände. När Cedric bryter sin förlovning med Aileen, erkänner Rudolph de politiska svårigheter det skapar, men kan inte låta bli att sörja det faktum att hans dotter i princip ryckte på axlarna och till och med ser glad ut.

Rudolph: Och här såg jag så fram emot, varje dag, till det ögonblick då han till slut skulle avsky dig.

Aileen: …Så det fanns ingen tvekan i ditt sinne att jag en dag skulle bli avvisad.

Rudolph: Han tackade nej till dig så eländigt att det nästan vädjade till tro… Åh, min stackars Aileen… I din tårdränkta sorg skulle du säkert ha varit den mest bedårande varelse i livet, och ändå…!

Aileen: Du hade en fantastisk tid genom att fantisera om det, eller hur?

Tough Love : Han älskar sin dotter och vill det bästa för henne, men är väldigt strikt mot henne. När Cedric bröt deras förlovning och tog företaget hon byggde, gav Rudolf Aileen bara två månader på sig att skapa ett helt nytt företag från grunden för att täcka inkomsten som deras familj förlorade. Om hon misslyckades skulle han ha förnekat henne.

Lala Jeanne Elmir

Röst av : Mika Kanai (japanska)

 

Kejsarinnan. Hon är mormor till Claude och Cedric.

 

Flowers of Femininity : Hon bär en röd blomsterprydnad i håret och är en kejsarinna med ett mycket ungdomligt utseende.

God Save Us From the Queen : Eller snarare kejsarinnan, men hon är skurken som är i linje med Lilia, som håller en hel familj som gisslan för att behålla sin ungdom och hjälper till att befästa planen för att få Aileen dödad.

Graceful Ladies Like Purple : Hon är kunglig och bär en lila kimono.

Immortality Immorality : Äkekejsarinnan förblir ungdomlig genom att tömma magin från familjen Levi med en speciell magisk farfarsklocka.

Ingen odödlig tröghet : Elephas bryter den förtrollning som bibehöll hennes unga utseende tvingar henne att genomgå Rapid Aging tillbaka till sin verkliga ålder, om inte ser ännu äldre ut.

Äldre än hon ser ut : Hon är över 60 år gammal, men ser ut som en ung tjej tack vare en magisk klocka .

Alternativa titlar: Im A Villainess So Im Taming The Final Boss