På nätet läste jag att om den nya I’m the Villainess, So I’m Taming the Final Boss season 2! Skulle komma men de vet inte vilket när kommer så hoppas jag men  de finns som jag oroligt för Aileen och Claudes äktenskapet eftersom kungar, Aileens nya blivande svärföräldrar (Claudes demon familjen) vill att att dom försöker hålla isär på grund av misstag mellan Aileen och Claude istället åt en demon drottning honom vad är för fel på hans demon kungafamiljen egentligen ? Aileen och Claudes kärlek ska totalt förstöra allt dålig slutets flaggan som står i deras väg och de kommer allt utmaningar i testet, när de gör jag så ber och bön att deras äktenskapet starkare för Aileen och Claudes harem…!

Jag hoppas att dom får ett lyckligt slutet återigen och en anna kung som försöker att stjäla Claudes fru Aileen, de kommer bli svårare att håller ihop för deras ödet av kärlek! Jag kände på mig att dom ska lösa sig och kommer ånat sig också men dom gör de, blir jag fan arg och ledsen..!