Blaze är en 15-årig Austim och är huvudpersonen i Duell Lovers och prinsessan av Eovled. Till att börja med att hon inte känner till sitt arv kämpar hon för rättvisa och fred för både sin hemmaplanet och jorden. Återfår minnen från sitt tidigare liv som en otaku. Det är då hon inser att hon har återfödts in i världen av otome-spelet Duell Lover , reinkarnerat som älvor är humanoider som är uppdelade i sex underarter, som var och en motsvarar de olika primära källorna. Varje underart har sina respektive samhällen men förenas till största delen. De styr Evolera-länderna tillsammans med drakarna.

Titel

 Blaze, Princess of Evoled

Ledare av Duells Lovers

Kön

(Efter reinkarnation) Innan hon kom ihåg sitt förflutna som gymnasieelever var Blaze väldigt blyg och snabb till generad, till exempel när hon blev energisk och kärlekBlaze är nu relations som transformera till evolution.

Även om det mesta av Blazes förflutna är okänt, är det känt att hon är uppvuxen till sjöss, där hon fick lära sig att alltid se upp för sig själv och ingen annan. Efteråt blev Blaze en tjuv i en okänd ålder. Vid någon tidpunkt i sitt liv förbannades hon av Naraku av okända skäl för att aldrig kunna bli förälskad, vilket fick Blaze att låsa hennes hjärta / känslor så att hon inte skulle bära smärtan. Hon stötte kort på Kle Charming, där han omedvetet föll för henne efter hennes vägran om hans framsteg. Och de två börjar falla för varandra, även om Blaze är förvirrad över hennes känslor. Hon bestämmer sig för att räkna ut dem. Blazes hjärta var dock trasig efter att hon och hittade honom omgiven av kvinnor (okänd för henne, det var orsaken till Naraku, som gjorde det till hennes uppdrag att hålla de två isär). Där hon upptäcker att hon är Charmings sanna kärlek. Hon lämnade för att rädda honom och landet från Naraku förbannelse med True Love’s Kiss. Hon och två gifte sig och levde lyckligt hela tiden. Blaze avslöjas för att vara berättaren i berättelsen, berättar den till den kungliga målaren, och avslöjas också för att vara gravid med Kle, Merlin, s barn.

Förmågor:

Reinkarnera / återuppliva den avlidne

Återuppliva minnen

Vänd det onda till det goda

Reinkarnera monster till människor

Avskärma den mörka energin

Helande förmågor

Kreativ energi

Sprid sin kraft genom hela universum

Energistrålar och sprängningar

Skyddsskydd och barriärer

När det gäller dess uppenbara kraft har det beskrivits av många skurkar att ha oändlig kraft och möjliggöra total kontroll över universum, med en outtömlig energireserv.

Starland tappar all makt! Star Darlings börjar sätta ihop alla bitarna och försöker ta reda på vem som orsakar denna negativa energikris . Allt pekar på henne men när de går för att konfrontera henne, inser de att det faktiskt är Lady Naraku som står bakom allt. Nu måste hon som Star Darlings försöka slåss mot Lady Naraku. Kommer de äntligen att ta ner henne?

Övergripande förmågor

 

Under hela spelet arbetar MC i många olika show, reklam och filmindustrier före och efter att ha tagit sin fars arv att arbeta på Miracle Finder , som är en science-fiction-show med superhumans och upptäckten av supermakter som brukade vara populär tillbaka på dagen, betyg nummer ett för två år sedan. Efter att ha debuterat sista avsnittet fokuserar hon och hennes företag på att göra en mängd olika shower efter. Hon är skicklig med planering, insamling av information och ledning och samarbete med sina medarbetare.

Evol-förmåga : MC: s Evol-förmåga är förkännande, vilket liknar framtida syn . Hon kan känna framtida händelser genom metaforiska och klara drömmar, som också kan involvera någon av de fyra manliga karaktärerna.

I senare kapitel fortsätter hennes Evol att avkänna framtida händelser genom att helt enkelt röra vid någon.

Drottning

Övergripande förmågor : Drottningen visar sig vara mycket intelligent och ganska listig. Hon kan uppträda i sina fysiska och kroppsliga former när hon ges möjlighet, särskilt när det kom till Blaze: s drömmar och vaccinationshändelsen som hon och Kle bevittnat.

Queen’s Evol Ability : Queen’s gen är eftertraktad av Black Swan. Det sägs förbättra någons Evol. Men hennes nuvarande förmågor inkluderar också förbättrade förkunskapsförmågor och förmågan att undertrycka en annans Evol.

Övergripande förmågor : är ganska atletisk trots sin magra ram. Hon visar också oklanderliga tekniska färdigheter (och är mycket skicklig i hacking), samt att han är extremt anpassningsbar och snabb tänkande.

Evol-förmåga : Blazes Evol-förmåga, absolut charm, gör att hon passivt kan charma andra. Hao kan direkt charma en person och ha absolut kontroll över dem när hennes ögon blir guld.

Övergripande förmågor: har visat sig vara en ihållande och hållbar individ genom hela historien. Han har visat stort behärskande över sin Evol-förmåga såväl som i hand-till-hand strid. Gavin är också skicklig med vapen, så att han kan skjuta ner kulor.

Evol Ability: hennes Evol-förmåga, Wind Control gör att han kan manipulera vinden till att göra sitt bud.  Kan använda denna förmåga att flyga, liksom att söka efter störningar i hans omgivning. Han kan också använda vinden för att spåra Blaze: s läge såväl som känslomässiga besvär, sett när hon räddade sina kära. Hittills nämndes inga nackdelar eller svagheter.

Övergripande förmågor :  har visat stor fysisk uthållighet såväl som intensiv intelligens och logik som han effektivt använder för att få överhanden från sina motståndare.

Evol förmåga : Evol förmåga, Time Control tillåter honom att manipulera sin omgivning genom att frysa tiden. Hennes förmåga tillåter honom att stoppa allt omkring sig under en viss tid samtidigt som han tillåter dem han vill röra sig fritt i denna frysta tillstånd.

Övergripande förmågor:  är en mycket känd för sina psykologiska och biologiska studier. Hon kan teoretisera och kartlägga händelser för konstiga fenomen genom diagram och förklaringar.

Hypnos: Hon hypnotiserade huvudpersonen för att hjälpa med mardrömmarna.

Evol: Han har visat sig upprätta kraftfält och teleportera sig själv och andra okända avstånd. Det avslöjas senare att han kan kopiera andras evol och använda dem för sin egen vilja.